- 6 Mayıs 2016
- 200
- 98
- 28
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Çok yaralı olmuş ben tutsam ilk sabah erken kalk yazarım :) benimde türkçe konu anlatım dinledim benim hocam öznür hoca güzel anlatıyor edebiyat iki konu işledim şimdi mat Rabbim soğutmasın derslerdenAjanda kullanmaya başladım. Bana çok yardımı oluyor kızlar tavsiye ederim. Her şeyi unutan bir insanım.
İleri tarihteki gideceğim yerleri, günlük haplarımı içip içmediğimi, hatta her kahve içince dişlerimi fırçalayıp, fırçalamadığımı, okuduğum kitapta kaçıncı sayfaya geldiğimi, hepsini yazıyorum. Yapıldıysa tik atıyorum.
Daha çok günlük gibi kullanıyorum. Mesela taze meyve suyu sıkıp içmeyi unutma, namazlarını unutma, haplarını iç gibi küçük notlar koyuyorum.
Ders hedeflerimi bitirdikçe tik atarken ister istemez gözüm bu notlara takılıyor ve hemen kalkıp yapıyorum.
Neden bu kadar unutkanım anlamıyorum. Bazen su içmek bile aklıma gelmiyor
Geçmiş olsun canım. Güzel haberler bekliyoruz senden :)ben geldim kpss yi atlattım şükür 20 tane mat çözdüm kaç tanesi doğru çıkacak merak ediyorum bakalım :))
Geçmiş olsun canım. Güzel haberler bekliyoruz senden :)
Amin canım. Ben de bakayım Öznur hocaya beğenirsem ondan dinlerim :)Çok yaralı olmuş ben tutsam ilk sabah erken kalk yazarım :) benimde türkçe konu anlatım dinledim benim hocam öznür hoca güzel anlatıyor edebiyat iki konu işledim şimdi mat Rabbim soğutmasın derslerden
Bilgini ölçüyorsun sonuçta o anlamda güzel haber dedim canım.Ben kpss de güzel haber istemiyorum . İçimden gelmiyor ama bakalım her şeyin hayırlısı ...
Bilgini ölçüyorsun sonuçta o anlamda güzel haber dedim canım.
Zaten ailen için giriyorsun hedefin belli. İstediğin bölümü okumazsan mutsuz olacağını biliyorsun.
En fazla bir kaç sene daha mezuna kalırsın. Ama çevre baskısıyla kpssden tercih yaparsan biliyorsun ki ömrünün sonuna kadar o sevmediğin işte kalacaksın. Bir kere yolunu çizdin mi değiştirmen çok zor olur o yüzden çok iyi karar ver
Pek anlamıyorum matematikten ne desem yanlış olur. Şöyle diyeyim benim için 20 soruda 13,5 net yapmak çok çok iyi. Senin için zorluğu nasıldı?matematikten 20 soru çözmüştüm 13,5 netim çıktı nasıl ? Sorulara bakmanızı tavsiye ederim :)
Pek anlamıyorum matematikten ne desem yanlış olur. Şöyle diyeyim benim için 20 soruda 13,5 net yapmak çok çok iyi. Senin için zorluğu nasıldı?
Nete düşünce pdf olarak indirip çözmeye çalışırım :)Sorular basitti . Baya basitti hemde yani bence :)
Bu arada şimdi baktım ama anlamadım pek. Kpss hakkında pek bir bilgim yok. 2016 kasım Kpss Ortaöğretim dökümanını açtım. 25 sayfa bunun tamamını mı çözeceğim?
Soru dağılışları nasıl? Ben sadece Ygs yi biliyorum ama ondaki gibi değil bu.
50. soru falan yazıyor bazı yerde sonra yeniden 1 den başlamış. Cevap anahtarında da matematik falan yok. Genel kültür yetenek falan yazıyor. Biri bana anlatabilir mi?
Bu arada şimdi baktım ama anlamadım pek. Kpss hakkında pek bir bilgim yok. 2016 kasım Kpss Ortaöğretim dökümanını açtım. 25 sayfa bunun tamamını mı çözeceğim?
Soru dağılışları nasıl? Ben sadece Ygs yi biliyorum ama ondaki gibi değil bu.
50. soru falan yazıyor bazı yerde sonra yeniden 1 den başlamış. Cevap anahtarında da matematik falan yok. Genel kültür yetenek falan yazıyor. Biri bana anlatabilir mi?
Tamam canım çok sağolSınav da 1 bölümü tek kitapçığa çevirmişler genel yetenek ve genel kültür
Genel yetenek en başta Türkçe ve matematik soruları var genel yeteneğin 27. sorusundan sonrası matematik
Yarın iki saatlik alarm kurup baştan yapacağım.