susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Ajanda kullanmaya başladım. Bana çok yardımı oluyor kızlar tavsiye ederim. Her şeyi unutan bir insanım.
İleri tarihteki gideceğim yerleri, günlük haplarımı içip içmediğimi, hatta her kahve içince dişlerimi fırçalayıp, fırçalamadığımı, okuduğum kitapta kaçıncı sayfaya geldiğimi, hepsini yazıyorum. Yapıldıysa tik atıyorum.
Daha çok günlük gibi kullanıyorum. Mesela taze meyve suyu sıkıp içmeyi unutma, namazlarını unutma, haplarını iç gibi küçük notlar koyuyorum.
Ders hedeflerimi bitirdikçe tik atarken ister istemez gözüm bu notlara takılıyor ve hemen kalkıp yapıyorum.
Neden bu kadar unutkanım anlamıyorum. Bazen su içmek bile aklıma gelmiyor

Çok yaralı olmuş ben tutsam ilk sabah erken kalk yazarım :) benimde türkçe konu anlatım dinledim benim hocam öznür hoca güzel anlatıyor edebiyat iki konu işledim şimdi mat Rabbim soğutmasın derslerden

Çok yaralı olmuş ben tutsam ilk sabah erken kalk yazarım :) benimde türkçe konu anlatım dinledim benim hocam öznür hoca güzel anlatıyor edebiyat iki konu işledim şimdi mat Rabbim soğutmasın derslerden
Amin canım. Ben de bakayım Öznur hocaya beğenirsem ondan dinlerim :)

Ben kpss de güzel haber istemiyorum . İçimden gelmiyor ama bakalım her şeyin hayırlısı ...
Bilgini ölçüyorsun sonuçta o anlamda güzel haber dedim canım.
Zaten ailen için giriyorsun hedefin belli. İstediğin bölümü okumazsan mutsuz olacağını biliyorsun.
En fazla bir kaç sene daha mezuna kalırsın. Ama çevre baskısıyla kpssden tercih yaparsan biliyorsun ki ömrünün sonuna kadar o sevmediğin işte kalacaksın. Bir kere yolunu çizdin mi değiştirmen çok zor olur o yüzden çok iyi karar ver

O yüzden kesinlikle bir üniye kapak atmadan kpss tercihi yapmayacağım .

Deneme önerisi istiyorum kızlar. İlk defa deneme çözeceğim bunu göz önünde bulundurarak tavsiye edin lütfen. Bir de sayısalım yok öyle zor bir deneme olmasın.

Bu arada şimdi baktım ama anlamadım pek. Kpss hakkında pek bir bilgim yok. 2016 kasım Kpss Ortaöğretim dökümanını açtım. 25 sayfa bunun tamamını mı çözeceğim?
Soru dağılışları nasıl? Ben sadece Ygs yi biliyorum ama ondaki gibi değil bu.
50. soru falan yazıyor bazı yerde sonra yeniden 1 den başlamış. Cevap anahtarında da matematik falan yok. Genel kültür yetenek falan yazıyor. Biri bana anlatabilir mi?

Canım genel yetenek var onun 27. sorusundan itibaren matematik

Sınav da 1 bölümü tek kitapçığa çevirmişler genel yetenek ve genel kültür
Genel yetenek en başta Türkçe ve matematik soruları var genel yeteneğin 27. sorusundan sonrası matematik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…