- 6 Mayıs 2016
- 200
- 98
- 28
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Allah yardimci olsun canim gercekten senin icin cok uzuluyorumKızlar herkese merhaba malşalh ben 2 gündür bir b.. Çalışamasamda sizin çalışmanıza gerçekten çok sevindim 2 gündür babaanne lerin evinde inşaat vardı sabahtan akşqma kadar canım çıktıçok kötüyüm gerçekten şimdi de türkçe sıfat zamir çalışıyorum konu olarak çok geriyim kısmetse ocak ta full konu bitsin istiyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun dua edin bana ne olur
İnşallah bol bol çalışma imkanın olur canım ya kıyamam sana. Allah yardımcın olsunKızlar herkese merhaba malşalh ben 2 gündür bir b.. Çalışamasamda sizin çalışmanıza gerçekten çok sevindim 2 gündür babaanne lerin evinde inşaat vardı sabahtan akşqma kadar canım çıktıçok kötüyüm gerçekten şimdi de türkçe sıfat zamir çalışıyorum konu olarak çok geriyim kısmetse ocak ta full konu bitsin istiyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun dua edin bana ne olur
Amin canım. Yaptıklarını hep bizimle paylaş buralar boş kalmasın motive olalım . İnşallah hedefine ulaşırsın sen yeter ki iste ve azimli olMerhaba kizlar hepinizin masallahi var azimlisiniz
Bende calisma programimi sizinle paylasayim
Haftanin 2 gun turkceye 2 tarihe 2 cografyaya 1 gununude felsefeye ayirdim
O gunlerin icinde fazla bos saatim olursa o zamanlardada sayisal calisicam insallah
Calisma stilimde su sekilde malum ben babamdan gizli calistigim icin saatlerim kisitli her zaman calisamiyorum
Sabah 6 da uyanip 9 a kadar oglen is birtikten sonra 12 den saat 3 e kadar aksamda 8 den 12 ye kadar calismaya gayret gosteriyorum tabi her zaman bu saatler tam istedigim sekilde olmayabiliyor
Ders olarakta once bi konuyu okuyorum sonra konu anlatimi video izliyorum ne yazik ki hala test kitabi sorunum var hic kitabim yok kpss kitaplarindaki bi kac test haric onlardan bulduklarimi cozuyorum insallah bu hafta icinde alma sansim olacak
Tahminen turkce gununde 2 konu tarih 3 konu hafta 1 cografya konusu 2 de felsefe konusu seklinde ilerletmeye calisiyorum bu sekilde giderse
Aralik basina kadar cografya haric sozel konular bitecek insallah cografyada aralik sonunda bitmis olur
Ondan sonra bitirdigim sozel konulari tekrar not alma sistemiyle bastan dona bitirmeyi dusunuyirum (malum soz ucar yazi kalir birde hafiz arkadaslarin ni degimi var 2 okumak bi yazmak etmez yazmak hafizada kalmasi icin cok etkili bi yontem )
SusmayanKalem matematik konusunda taktir ettim basarilarinin devamini dilerim
birkitap seninde azmini taktir ettim insallah hep boyle azimli olursunuz
Insallah Allah hepimize hayirli kapilar acarda hayirlisoyla kazanir iyi yerlere yerlesiriz
Kizlar nolur benim icinde cok dua edin
Saglik disinda hicbir bolumu yazmayi dusunmuyorum gelmezse gitmiyicem yani
Imkanlarim suan cok kisitli calisma sartlari test kitabi sikintim falan var nasil olcak bilmiyorum insallah Allah maddi manevi ferahlik nasip ederde kazanirim
Sizlerin yadi daha genc ben 30a yakladiyorum bi saatten sonra cok zorlaniyor insan
Çok sağol canım bugün çalıştım biraz sabah erken kalkmayarak en büyük düşmanlığı kendime yapıyorum bundan sonra 6 da kalkacam umarım hepimize burada kazandığımızı yazmak nasip olurİnşallah bol bol çalışma imkanın olur canım ya kıyamam sana. Allah yardımcın olsun
Kızlar ben daha yeni eve girdim. Günlük hedeflerimden sadece biyoloji çalışıp, video izleyip soru çözdüm gerisi duruyor. Bugün bitmesi zor gibi görünüyor.
Ayrıca misafir öğrenci olmam için bugün rehber öğretmenimle başvurduk. Ama maalesef olmadı. Çok ilerledik misafir öğrenci kabul etmiyoruz dediler.
Ben de İl Halk Kütüphanesinde gidip şansımı bir de orada denemek için kaydoldum. Öğrenciler için büyük çok güzel bir okuma/çalışma salonu var. Tıklım tıklım öğrenci dolu. Bari biraz takılayım da yan yana oturduğum öğrencilerden rica ederim olmadıLys de ki yazarların eserlerinden ödünç aldım okumak için. Halide Edip Adıvar Kalp Ağrısı, Refik Halit Karay Ago Paşa'nın Hatırı ve Montaigne Denemeler. Sonuncuyu rehberlik öğretmeni tavsiye etti. İnşallah okuduklarımdan Lys de çıkar. Hepinizi öptüm iyi akşamlar
Kızlar ben daha yeni eve girdim. Günlük hedeflerimden sadece biyoloji çalışıp, video izleyip soru çözdüm gerisi duruyor. Bugün bitmesi zor gibi görünüyor.
Ayrıca misafir öğrenci olmam için bugün rehber öğretmenimle başvurduk. Ama maalesef olmadı. Çok ilerledik misafir öğrenci kabul etmiyoruz dediler.
Ben de İl Halk Kütüphanesinde gidip şansımı bir de orada denemek için kaydoldum. Öğrenciler için büyük çok güzel bir okuma/çalışma salonu var. Tıklım tıklım öğrenci dolu. Bari biraz takılayım da yan yana oturduğum öğrencilerden rica ederim olmadıLys de ki yazarların eserlerinden ödünç aldım okumak için. Halide Edip Adıvar Kalp Ağrısı, Refik Halit Karay Ago Paşa'nın Hatırı ve Montaigne Denemeler. Sonuncuyu rehberlik öğretmeni tavsiye etti. İnşallah okuduklarımdan Lys de çıkar. Hepinizi öptüm iyi akşamlar
Namaz kiliyorsan sabah namazindan sonra uyumaÇok sağol canım bugün çalıştım biraz sabah erken kalkmayarak en büyük düşmanlığı kendime yapıyorum bundan sonra 6 da kalkacam umarım hepimize burada kazandığımızı yazmak nasip olur
Iyi olmus senin adina keske imkanim olsaydi bende kutuphameye falan gidip calisabilaeydimKızlar ben daha yeni eve girdim. Günlük hedeflerimden sadece biyoloji çalışıp, video izleyip soru çözdüm gerisi duruyor. Bugün bitmesi zor gibi görünüyor.
canım plan program işe yaramıyor ya çok yaptım zamanında. Eksiklerini sadece sen bilebilirsin. Daha önceki mesajlarda link atmıştım bu ders programı konusu hakkında dur bulayım.kızlar bir şey sormak istiyorum elinizde yazılı çalışma programınız var mı ? Merak ediyorum . Evvel kuzum sen sayısalcısın neden şimdiden sözel çalışıyorsun ? Benim durumları biliyor musunuz bilmiyorum da benimde iyi bir plana ihtiyacım var
Canım etrafında kütüphane mi yok yoksa ailen mi izin vermez? Babamdan saklıyorum demişsin kütüphaneye gitmene kızar mı tabi ders çalıştığını söylemezsin. Kitap okumaya gidiyorum desen?Iyi olmus senin adina keske imkanim olsaydi bende kutuphameye falan gidip calisabilaeydim
Sana da merhaba canımMerhaba canım
kızlar bir şey sormak istiyorum elinizde yazılı çalışma programınız var mı ? Merak ediyorum . Evvel kuzum sen sayısalcısın neden şimdiden sözel çalışıyorsun ? Benim durumları biliyor musunuz bilmiyorum da benimde iyi bir plana ihtiyacım var
Yok canm ne gezer sayisalcilik bende matematigim m sini bile bilmem zaten acikogretim cikisliyim
Ama saglik bolumu istiyorum onun icinde sayisal gerekiyo bende sozelleri cok iyi yapmayi hedefledim birazda matematigi ve biyolojiyi kavrarsam insallah olur
Sözele agirlik verdim ki sozeli bitirdikten sonra sayisala iyice calisabileyim insallah basaririm
Yazili programim yok ama soyle soyleyeyim her gun 1 dersi calisiyorum
Saabah 3 ohlen 3 aksamda 4 saat calismaya gayrwt ediyorum tabi herzaman istedigim gibi olmuyor orasi ayri
canım plan program işe yaramıyor ya çok yaptım zamanında. Eksiklerini sadece sen bilebilirsin. Daha önceki mesajlarda link atmıştım bu ders programı konusu hakkında dur bulayım.
baştan sona dinle canım.