- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Sen gelene kadar dağıttım işteTeşekkür ederim canım ,hangi ara dört oyu dağıttın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen gelene kadar dağıttım işteTeşekkür ederim canım ,hangi ara dört oyu dağıttın
Yok valla rezeneli kek harici bütün kekler benim yavrularımdır.sjsjsj
Yok o şöyle der susamlı şeyleri sevmiyorum
Teşekkür ederimÇok güzel duruyor ellerine sağlık
Yav rezenenin dili olsa benim burada ne işim var der.Yok valla rezeneli kek harici bütün kekler benim yavrularımdır.sjsjsj
Yik i şiyli dirYok o şöyle der susamlı şeyleri sevmiyorum
Bir de kocam çok seviyor demez miYav rezenenin dili olsa benim burada ne işim var der.
Çok güzel olmuş canım. Ellerine sağlık. Yarışmada başarılar diliyorumHerkese Merhaba
Susamlı Kakaolu kek tarifimle geldim
Kekimiz için malzemeler
Eki Görüntüle 3335593
4 yumurta
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1,5 su bardağı süt
2,5 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
3 yemek kaşığı kakao
yarım çay kaşığı tarçın
ve susam..
Yapılışı için,
Yumurtalarımızı ve şekeri 5/6 dk mikserle çırpıyoruz.Sıvı malzemelerimizi ardından sırası ile ekleyip çırpmaya devam ediyoruz.
Karışıma son olarak un,kakao,vanilya ,kabartma tozu ve tarçınımızı da ekledikten sonra biraz daha çırparak kek hamurumuzu elde ediyoruz.
Katı yağ ile her yerini yağladığımız kalıbımızaın her yerine de susam ekledikten sonra kek hamurumuzu döküyoruz.
Eki Görüntüle 3335599
Eki Görüntüle 3335594
Fırına koymadan kek hamurumuzun havasını almak için bir iki sallayıp sarstıktan sonra 170 derecede önceden ısıtılmış fırınımıza artık gönderebiliriz.
Kürdan testi ile pişip pişmediğini kontrol edip yaklaşık 50 dk kadar pişirme süresi ile kekimizi hazır hale getiriyoruz,
Eki Görüntüle 3335605
deneyeceklere afiyet olsun
Eki Görüntüle 3335596 Eki Görüntüle 3335601 Eki Görüntüle 3335602 Eki Görüntüle 3335606 Eki Görüntüle 3335609 Eki Görüntüle 3335612 Eki Görüntüle 3335614 Eki Görüntüle 3335616 Eki Görüntüle 3335618 Eki Görüntüle 3335621
Sisimli şiyliri sivmiyirimYik i şiyli dir
Gidip öyle enteresan şeyleri deniyorYav rezenenin dili olsa benim burada ne işim var der.
Teşekkür ederim canomÇok güzel olmuş canım. Ellerine sağlık. Yarışmada başarılar diliyorum
Ben onu birilerinin etkisi ve baskısı altında kaldığımdan yiyordumGidip öyle enteresan şeyleri deniyor
Ellerine sağlık çok güzel olmuş kukrişHerkese Merhaba
Susamlı Kakaolu kek tarifimle geldim
Kekimiz için malzemeler
Eki Görüntüle 3335593
4 yumurta
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1,5 su bardağı süt
2,5 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
3 yemek kaşığı kakao
yarım çay kaşığı tarçın
ve susam..
Yapılışı için,
Yumurtalarımızı ve şekeri 5/6 dk mikserle çırpıyoruz.Sıvı malzemelerimizi ardından sırası ile ekleyip çırpmaya devam ediyoruz.
Karışıma son olarak un,kakao,vanilya ,kabartma tozu ve tarçınımızı da ekledikten sonra biraz daha çırparak kek hamurumuzu elde ediyoruz.
Katı yağ ile her yerini yağladığımız kalıbımızaın her yerine de susam ekledikten sonra kek hamurumuzu döküyoruz.
Eki Görüntüle 3335599
Eki Görüntüle 3335594
Fırına koymadan kek hamurumuzun havasını almak için bir iki sallayıp sarstıktan sonra 170 derecede önceden ısıtılmış fırınımıza artık gönderebiliriz.
Kürdan testi ile pişip pişmediğini kontrol edip yaklaşık 50 dk kadar pişirme süresi ile kekimizi hazır hale getiriyoruz,
Eki Görüntüle 3335605
deneyeceklere afiyet olsun
Eki Görüntüle 3335596 Eki Görüntüle 3335601 Eki Görüntüle 3335602 Eki Görüntüle 3335606 Eki Görüntüle 3335609 Eki Görüntüle 3335612 Eki Görüntüle 3335614 Eki Görüntüle 3335616 Eki Görüntüle 3335618 Eki Görüntüle 3335621
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık çok güzel olmuş kukriş
4 ü kimeÇok güzel olmuş ellerine sağlık. 5 rey hakkımız olsa da 5.reyimi sana versem.
Tolin başkan,Nevoş Sultan, Margaret, Hemsirecik. Ama sözüm olsun bir dahaki kategoriye katılırsan bir oyum sana.4 ü kime
Yıhtın beniTolin başkan,Nevoş Sultan, Margaret, Hemsirecik. Ama sözüm olsun bir dahaki kategoriye katılırsan bir oyum sana.
Beğendim atmandan anladım zaten.Yıhtın beni
Trip atıyorum anlasana şaka şaka bebek gönül rahatlığıyla verBeğendim atmandan anladım zaten.