- 9 Ocak 2015
- 19.424
- 80.693
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ya iki saattir seni arıyom kızın rumuzu neydi diye hadi topiğe atla matrax dinlliyookk özledim sohbetinioooooo
amanında amanın kim gelmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya iki saattir seni arıyom kızın rumuzu neydi diye hadi topiğe atla matrax dinlliyookk özledim sohbetinioooooo
amanında amanın kim gelmiş
lafta hoş ama yaşarken hoş değil bana göre
nefesim kesiliyo sanki birileri beni sıkıştırıp patlatmaya calışır gibi bir sancı saplanıyo sırtıma tüm gögsüme. özellikle fıstıkta. bazen deniyorum bide yine olcak mı diye oluyoda kabullenedim galiba
alerji bölümler var. oraya gitmelisiniz.
endokrinde de yapılabiliyormus.
alerjininin çözümü yok yemeyeceksin.
herkesdr verdiği tepki farklı. bende yara olur başkasında kaşıntı, biri şok geçirir vs...
Ya iki saattir seni arıyom kızın rumuzu neydi diye hadi topiğe atla matrax dinlliyookk özledim sohbetini
Alerji olabilirHaftaya doktora gidiyorum ama once buraya bir sorayim dedim.
Susam yedigimde bir garip oluyorum.
Garip derken yanlis anlamayin:))) Daha once boyle bir sey yasamadim ilk defa basima geliyor. Igne batmasi , agizda tuhaflik gibi... Gercekten adini koyamadim.
Yasayan var mi? Belirtileri neler .
Cok ustume gelmeyin yoksa konuyu kapattiririm.
Ben de 4 saat filan suruyor. Sonra geciyor.
O sanci bende de var ama hemen yeyince degil.
Seninki baya siddetliymis. Doktora gorunsen?
Burda aile hekimi var o beni uygun bolume yonlendirecek. Bakalim susamla aramdaki iliski ne derece.
Bekliyomaz birazdan geliyorum
Tanıdıkta Var onun vücudu şişiyor ve kizariyor
Alerji olabilir
Ben de patlican yiyince oluyor aynisi
Gecmis olsun neyse ki vazgecilmez bisey degil
seviyeli bir ilişki der belki
alerjik belirtiler kişiden kişiye farklılıkgösterir cnm. mesela bnde de domates ve zeytin alerjisi var yediğim zaman yda domatesi kestiğim zaman vucudumun herhangi bir yerinde kızarıklık başlayıp vücuduma yayılıyor kaşıntı+kızarıklık şeklinde devam ediyorHaftaya doktora gidiyorum ama once buraya bir sorayim dedim.
Susam yedigimde bir garip oluyorum.
Garip derken yanlis anlamayin:))) Daha once boyle bir sey yasamadim ilk defa basima geliyor. Igne batmasi , agizda tuhaflik gibi... Gercekten adini koyamadim.
Yasayan var mi? Belirtileri neler .
Cok ustume gelmeyin yoksa konuyu kapattiririm.
alerjik belirtiler kişiden kişiye farklılıkgösterir cnm. mesela bnde de domates ve zeytin alerjisi var yediğim zaman yda domatesi kestiğim zaman vucudumun herhangi bir yerinde kızarıklık başlayıp vücuduma yayılıyor kaşıntı+kızarıklık şeklinde devam ediyor
alerjik reaksiyon geçirirsem diye kaşıntı ilacım var ama onun dışında sürekli kullandığım bir ilaç yok cnm mümkün olduğu kadr tüketmemeye çalışıyorum dicem yalan olacak :)) sabah zeytin tabağını boşalttım neredeyse ve 2 saat kdr önce domates yedim şimdi kaşınıyorumPeki ilac kullanmiyorsunuz tek cozum birakmak degil mi?
alerjik reaksiyon geçirirsem diye kaşıntı ilacım var ama onun dışında sürekli kullandığım bir ilaç yok cnm mümkün olduğu kadr tüketmemeye çalışıyorum dicem yalan olacak :)) sabah zeytin tabağını boşalttım neredeyse ve 2 saat kdr önce domates yedim şimdi kaşınıyorum
hemde alerji ilacı regl döneminde kesiyor diye içemediğim bir zamandaBile bile lades demissin sen de .