- 25 Temmuz 2011
- 2.648
- 71
İnş,beklentilerimiz bu yönde
Muslera candr ya
Bu arada gönüllüler dokunulmazlık oyununda çok hırslı görünüyolardı
Hayimle Nihat başabaş mı gidiyolardı bana mı öyle geldi
merhaba arkadaslar nasılsınız ?
gönüllülerın bu aksam kazandıgı ödül neydii ? onu kacırdım
kızlar ordamısınız
iyiym sen nasılsın gönüllüler 3 oyunu da kazandı hayretler içindeyim noldu bunlara bu hafta
ödüllerin ilki teknede makarna partisi ikincisi gs fb maçı + baklava idi
burdayız efendim nasılsınız :)
hey maşaAllah makarnayı biliyordum az önce dokunulmazlığı da gördüm ama fb macı ( onu da geçtim ) baklava iyiymiş hani suan olsa hayır demezdimiyi ki görmemişim yoksa eşim isyan ederdi eminim :)))))
ben de burdayım uzun zamandır görüşemedik
baklava yerken ve maç kısmını göstermediler sanırım yada ben o ara başka yerdeydim..
ayy canım ya baklavalar çok güzeldi iyiki görmemişin
Dokunulmazlık gitti
Neyse keyfim yerinde canım FENERim yenmişEfsane Geri Döndü
Umarım Doğuş ya da Merve gider
:)) bakarsın eşime naz yapar isterim o da sever baklavayı hayır diyemez ama nabız yoklarım yarın. hoş canım istemedi ama olsun :)) istediğinde söylerim
ben Doğuş ya da Merve değilde Mustafa T.'nun gitmesi taraftarıyım. çoğu yarıslara katılamıyor. bana göre pek katkısı yok yani...
mustafayı göndermek isticekler ama halk mustafayı göndermez sanırım çünkü ünlülerden güçlü olana sms atarlar diye tahmin ediyorum
:)) bakarsın eşime naz yapar isterim o da sever baklavayı hayır diyemez ama nabız yoklarım yarın. hoş canım istemedi ama olsun :)) istediğinde söylerim
ben Doğuş ya da Merve değilde Mustafa T.'nun gitmesi taraftarıyım. çoğu yarıslara katılamıyor. bana göre pek katkısı yok yani...