Survivor bitti sohbete devam

İnş,beklentilerimiz bu yönde
Muslera candr ya
Bu arada gönüllüler dokunulmazlık oyununda çok hırslı görünüyolardı
Hayimle Nihat başabaş mı gidiyolardı bana mı öyle geldi

aynen öyleydi canım... akşam fragmanda gördüm şooook oldumhayim nihatla başa baştı yaa... bence bu akşam çok heycanlı bir bölüm olcak... ve gönüllüler gerçekten çok hırslandı yaa neler olcak merak ediyorum:26:

Acaba gönüllüler mi alcak ya off
Dokunulmazlıgı hep ünlüler alsa keske

ayy kızlar gönüllülere sinir oldum çok..hani ünlülern oyun yenip sevinmelerine laf ediyolardı kendileri yengeç dansı yapıyo ayy hasanada gıcık olmaya başladımmm

merhaba arkadaslar nasılsınız ?

gönüllülerın bu aksam kazandıgı ödül neydii ? onu kacırdım

merhaba arkadaslar nasılsınız ?

gönüllülerın bu aksam kazandıgı ödül neydii ? onu kacırdım

iyiym sen nasılsın gönüllüler 3 oyunu da kazandı hayretler içindeyim noldu bunlara bu hafta

ödüllerin ilki teknede makarna partisi ikincisi gs fb maçı + baklava idi

iyiym sen nasılsın gönüllüler 3 oyunu da kazandı hayretler içindeyim noldu bunlara bu hafta

ödüllerin ilki teknede makarna partisi ikincisi gs fb maçı + baklava idi

hey maşaAllah makarnayı biliyordum az önce dokunulmazlığı da gördüm ama fb macı ( onu da geçtim ) baklava iyiymiş hani suan olsa hayır demezdim iyi ki görmemişim yoksa eşim isyan ederdi eminim :)))))

hey maşaAllah makarnayı biliyordum az önce dokunulmazlığı da gördüm ama fb macı ( onu da geçtim ) baklava iyiymiş hani suan olsa hayır demezdim iyi ki görmemişim yoksa eşim isyan ederdi eminim :)))))

baklava yerken ve maç kısmını göstermediler sanırım yada ben o ara başka yerdeydim..

ayy canım ya baklavalar çok güzeldi iyiki görmemişin

Dokunulmazlık gitti

Neyse keyfim yerinde canım FENERim yenmiş Efsane Geri Döndü

Umarım Doğuş ya da Merve gider

ben de burdayım uzun zamandır görüşemedik

öyle oldu tatlım :) malum benim bulantılar falan vardı bebişten dolayı uyku halleri yanısıra eşimin vardiyaları falan derken PC pek gözüm görmedi. bir de biz vınn üzerinden bağlanıyoruz. bazen eşim hattı alıp gidiyor işe ondan da giremiyorum... bu akşam saolsun bıraktı hattı da eve nete gelebildim ama birazdan cıkıcam elemeyi göreyim de

baklava yerken ve maç kısmını göstermediler sanırım yada ben o ara başka yerdeydim..

ayy canım ya baklavalar çok güzeldi iyiki görmemişin

:)) bakarsın eşime naz yapar isterim o da sever baklavayı hayır diyemez ama nabız yoklarım yarın. hoş canım istemedi ama olsun :)) istediğinde söylerim

Dokunulmazlık gitti

Neyse keyfim yerinde canım FENERim yenmiş Efsane Geri Döndü

Umarım Doğuş ya da Merve gider

ben Doğuş ya da Merve değilde Mustafa T.'nun gitmesi taraftarıyım. çoğu yarıslara katılamıyor. bana göre pek katkısı yok yani...

mustafayı göndermek isticekler ama halk mustafayı göndermez sanırım çünkü ünlülerden güçlü olana sms atarlar diye tahmin ediyorum

Evet çok katkısı yok ama tecrübesi yeter.
Merve gıcık çok gıcık mıymıntı tahammül edemiyorum.. Onunda çok bi katkısı yok yani uyuz yaa..

mustafayı göndermek isticekler ama halk mustafayı göndermez sanırım çünkü ünlülerden güçlü olana sms atarlar diye tahmin ediyorum

ay ne bilim ya bu adama oldum olası kıl oluyorum zaten. bir de kel alaka survivorda hiçbir katkısı yok. sacma sapan konusuyor. tmm yasına hürmet ediyorum büyüktür ama. bir yere kadar yani...

alp mustafa topaloğlunu yazmayacakmış..

ye ye canım küçük survivorcın da ister bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…