- 12 Mart 2012
- 6.569
- 396
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
almeda cok tatlı bır kız ve cevher cok seker ahh
Muslera yı begenıosunUZ sanırım :) Yakından gördünüz mü hiç Maça gittnis mi yaneAz önce Gülen'i gördüm magazinde
Bir survivor ünlüsü daha vatana millete hayırlı olsun...
cevherle begumun arasında bişiy mi var sanki bana öyle gelio.sarılıolar öpüo begumu felan.bide en çok onunla dialog halnde yanlışmıyım acep
Benimde aklima geldi, ama sanmiyorum cevherin sansina bakislari da aynen bu sekildeydi..
Cocugun tarzi böyledir, malum biraz hassas bi tip. Begümle daha iyi anlasiyor olabilir:=)
Dün bunlar yamam dansi mi yapti yaaa:)))
çok komikti yaa çok güldüm
hasanın yönetmenliğinde,ateşin başında dans
Evet komikti
Yemegi yiyince böyle oluyolar demekki dedim, enerji patlamasi yasadilar
Bugün gerçekten merak ediyorum
Ünlüler gene neden girdiler birbirine acaba ?
canım reklamdan anladığım kadarıyla mustafa t. ile ilgili bişeyler oldu galiba gene.. çünkü merve gene ondan dert yanıyordu
ha bir de almeda ben de patlicam falan diyordu
çok merak ediyorum yaa nolduğunu bende ama... birde gs-fb maçı var hangisini izlicem bilmiyorum ama survivor.u da kaçırmak istemiyorum
Sorma canım ya bende maçı izliyeceğim
Sonra Survivora döneceğim
Eksik kalan yerleri burdan tamamlarım
Maçı izle bence bu heycan kaçmaz,süper finalin ilk Gs-fb derbisi
doğru söylüyosun canım maçı izleyelim survivor.un tekrarını izleriz gene.. ama maçın tekrarını izlesek heycanı kalmaz dimi
ayy sen de gs.lisin galiba canım avatarından anladımve muslera.yı ben de çok seviyorum gerçekten yaaçok başarılı ama bir ara gidecek falan dendi çok üzüldüm
inşallah gs alır bu maçı