Survivor bitti sohbete devam

Az önce Gülen'i gördüm magazinde
Bir survivor ünlüsü daha vatana millete hayırlı olsun...

cevherle begumun arasında bişiy mi var sanki bana öyle gelio.sarılıolar öpüo begumu felan.bide en çok onunla dialog halnde yanlışmıyım acep

Avrupalı, Afrikalı birleşimi diyesim geldi bak. gülmeyin.:KK1:
Melez dimi o çocuk?

cevherle begumun arasında bişiy mi var sanki bana öyle gelio.sarılıolar öpüo begumu felan.bide en çok onunla dialog halnde yanlışmıyım acep

Benimde aklima geldi, ama sanmiyorum cevherin sansina bakislari da aynen bu sekildeydi..
Cocugun tarzi böyledir, malum biraz hassas bi tip. Begümle daha iyi anlasiyor olabilir:=)

Dün bunlar yamam dansi mi yapti yaaa:)))

Bugün gerçekten merak ediyorum
Ünlüler gene neden girdiler birbirine acaba ?

canım reklamdan anladığım kadarıyla mustafa t. ile ilgili bişeyler oldu galiba gene.. çünkü merve gene ondan dert yanıyordu:KK53:
ha bir de almeda ben de patlicam falan diyordu:KK28::KK28:
çok merak ediyorum yaa nolduğunu bende ama... birde gs-fb maçı var hangisini izlicem bilmiyorum ama survivor.u da kaçırmak istemiyorum:KK50:

canım reklamdan anladığım kadarıyla mustafa t. ile ilgili bişeyler oldu galiba gene.. çünkü merve gene ondan dert yanıyordu:KK53:
ha bir de almeda ben de patlicam falan diyordu:KK28::KK28:
çok merak ediyorum yaa nolduğunu bende ama... birde gs-fb maçı var hangisini izlicem bilmiyorum ama survivor.u da kaçırmak istemiyorum:KK50:

Sorma canım ya bende maçı izliyeceğim
Sonra Survivora döneceğim:KK1:
Eksik kalan yerleri burdan tamamlarım
Maçı izle bence bu heycan kaçmaz,süper finalin ilk Gs-fb derbisi

Sorma canım ya bende maçı izliyeceğim
Sonra Survivora döneceğim:KK1:
Eksik kalan yerleri burdan tamamlarım
Maçı izle bence bu heycan kaçmaz,süper finalin ilk Gs-fb derbisi

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEdoğru söylüyosun canım maçı izleyelim survivor.un tekrarını izleriz gene.. ama maçın tekrarını izlesek heycanı kalmaz dimi:KK34:

ayy sen de gs.lisin galiba canım avatarından anladım:KK34:ve muslera.yı ben de çok seviyorum gerçekten yaa
:KK34:çok başarılı ama bir ara gidecek falan dendi çok üzüldüm:KK5::KK5:
inşallah gs alır bu maçı :KK16::KK9::KK9::KK16:

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEdoğru söylüyosun canım maçı izleyelim survivor.un tekrarını izleriz gene.. ama maçın tekrarını izlesek heycanı kalmaz dimi:KK34:

ayy sen de gs.lisin galiba canım avatarından anladım:KK34:ve muslera.yı ben de çok seviyorum gerçekten yaa
:KK34:çok başarılı ama bir ara gidecek falan dendi çok üzüldüm:KK5::KK5:
inşallah gs alır bu maçı :KK16::KK9::KK9::KK16:

İnş,beklentilerimiz bu yönde
Muslera candr ya:KK16:
Bu arada gönüllüler dokunulmazlık oyununda çok hırslı görünüyolardı
Hayimle Nihat başabaş mı gidiyolardı bana mı öyle geldi:KK53:

X