Survivor bitti sohbete devam

sanada cok gecmıs olsun canım ınsallah bu bebeıs yzunu guldurur annesı:26:​canım ben gunde dort bardak yesıl cay ıcıyordum cıvanpercemı adacyı falan doktorum o yapmıstır dedı
Ya canımmm sende ne kadar söktürücü özellikli çay varsa içmişsin helede civan perçemi o çok etkili
Bidaha asla böyle şeyler içme korunmuyorken ben şimdi normal çay içemeye korkuyorum düşün yani
ALLAH RAZI OLSUNN canimm
Amin cnaım cümlemizden
benim ruhuma bakarsan coktan rahmetli oldum

Yok daha nelerrrr

hayatım benım agır ıltıhap ve enfeksıyon sorunum var 2 yıl bunun ıcın tedavı gordum doktor bıle kurutamadı ıcımı her ay cıkıyor ot gıbı popom delıklı suzgece dondu antıbıyotıkten uluslar arası ezca acardım ınan vucud dayanmıyor bır zaman sonra bende bıtkısel tedavıye basvurdum oda bıtane bana vurdu

ilahiii delikli suzgece dondu diyo

niye karamsarsin ki canim bu kadar daha gencsin,
yasinda buyuk degil ayrica hamilede kalabiliyorsun ALLAHIN izniyle
insan ulasamadıgı seyı cok ıster ya canım benımkıde oyle oldu saplantı halıne geldı bu bebek sevgısı muzık yerıne nınnı dınler oldumsankı hıc anne olamıcakmısım gıbı gelıyır

valla ole canım hergun hard hard soku verdıler danalara vurulan ıgne gıbı

Canım bende her ay illa mantar enfeksiyon olurdum
fitller merhemler hak getire valla kullanmadığım fitil merhem kalmadı
ama çok şükür gebe kaldıktan sonra geçti maşallah

Canım bende her ay illa mantar enfeksiyon olurdum
fitller merhemler hak getire valla kullanmadığım fitil merhem kalmadı
ama çok şükür gebe kaldıktan sonra geçti maşallah
canım gectı dıyoruz doktor tamam bıttı hamıle kalırsın dıyor bırdahakı ay kontrole gıdıyorum vırus gıbı cogalmıslar.bana ıdrar kesemı gosterdı ultrasonda nokta gıbı fıkır fıkır.antıbıyotıkın dozunu arttırdı 2 ayda bır 42 kıloya dustum vucudum dayanmıyor dahada gıtmıyorum

boyun kac ay niye tekrarliyomus ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…