Survivor bitti sohbete devam

yok hayatım bırkac gundur bakmıyor gormuyorum hıc esım evde yok ya o sebebten sanırım:KK30:
ne tuhaf insanlar var :KK25:
canım boyum 1.68 .doktor dıyor usutuyorsun ama ben hep patıkle gezıyorum kazakla bıle gezer oldum yaz ayında usutmeyeyım dıye ama gecmıyor ıste

42 kiloda iyi degil canim ya dikkat et kendine iyice ski giyin anacim ben kisa kollu gwziyorum yaz kis demeden dikkat edeyim bende belirtileri varmi peki :26:

canım gectı dıyoruz doktor tamam bıttı hamıle kalırsın dıyor bırdahakı ay kontrole gıdıyorum vırus gıbı cogalmıslar.bana ıdrar kesemı gosterdı ultrasonda nokta gıbı fıkır fıkır.antıbıyotıkın dozunu arttırdı 2 ayda bır 42 kıloya dustum vucudum dayanmıyor dahada gıtmıyorum

Bünye meselesi işte valla bazı bünyeler kendi kendine üretip çoğaltıyor
Amaan çok zayıflamışsınnn:KK5:

ne tuhaf insanlar var :KK25:

42 kiloda iyi degil canim ya dikkat et kendine iyice ski giyin anacim ben kisa kollu gwziyorum yaz kis demeden dikkat edeyim bende belirtileri varmi peki :26:
​evet canım bakmıyor ımdılık hanfendı.Canım adetlerım cok ama cok agrılı oluyor bazen hastanelık oluyorum bu agrılardan,asırı akıntım oluyor yarım saatte bır ıc camasırı degıstırıyorum.mantar da oldugu gıbı akıntıdan dolayı cok kasıntım oluyo ve basenlerım cok usuyor hıc ısınmaz yaz kıs boyle dıkkat et cnm sende sıkı gez ev bıle olsa

​evet canım bakmıyor ımdılık hanfendı.Canım adetlerım cok ama cok agrılı oluyor bazen hastanelık oluyorum bu agrılardan,asırı akıntım oluyor yarım saatte bır ıc camasırı degıstırıyorum.mantar da oldugu gıbı akıntıdan dolayı cok kasıntım oluyo ve basenlerım cok usuyor hıc ısınmaz yaz kıs boyle dıkkat et cnm sende sıkı gez ev bıle olsa

benimde adetlerim sancili olur ama hastanelik olmadim hic agri kesiciyle halloluyo,
aman dikkat edeyim artik sanada tekrar gecmis olsun ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH:KK16:

benimde adetlerim sancili olur ama hastanelik olmadim hic agri kesiciyle halloluyo,
aman dikkat edeyim artik sanada tekrar gecmis olsun ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH:KK16:
saol canım tesekkur ederım dıkkat et benım gıbı sorun yasama yavrunu hemen kucagına alırsın ınsallah.canım bazen dayanamıyorum adetlıyken acıle gıdıp agrı kesıcı yaptırıyorum oda adetımı kesıyor hapta kesıyor ama yapıcak bırsey yok agrı cok oluyor

Haydin kızlar ben kaçtı artık dayanamıyorum bebe sıkıştırdı beni iyice oramı buramı
pes ettim ikinize öpüyorum allaha emanet olun:KK16:

X