herkes iyi iyi
tivik trye yolculuktadır şu anda 3 hafta yokmuş.
Hosbuldum canimm saolasin,gelemedim bi kac gun isyanlardaydim da su anda iyiyim
Hosbuldum hayatimm kizz iste bazi meseleler vardi bide misafir geldi o yuzden gelmedim,kotu birsey olmadi yani,ama o an sinirliydim kizgindim,neyse simdi iyim sen nasilsin canim ?
iyi olmana sevindim canım...
bende iyiyim çok şükür regl olmam lazım 2 gün geçiyor henüz yok bişey yarın sabah test yapıcam artık...:26:
Cook guzel bi haberr,insAllah hamilesindirrr canim benimm
yok değilimdir umudum yok hiç...
doğru dürüst çalışmadı olmadı yani tatil felan araya girdi...
ama hayırlısı yinede
Kiz yutismisin sen :26: Adini deistirdin galiba renginden gozum isirdi seni de
Oyy guzum benim hayirlis yolculuklar olur insAllah... Yolcu etmeye yetisemedik tühh
iyi olmana sevindim canım...
bende iyiyim çok şükür regl olmam lazım 2 gün geçiyor henüz yok bişey yarın sabah test yapıcam artık...:26:
Belli olmaz o canim,Allah isterse tek iliskide de verir... Yumurtlama gunleri hesaplamiyorum ben artik,onceden hesaplardim simdi yapmiyorum oyle,insanin siniri bozuluyor su gun yumurtluycam hadi iliskiye girelim bilmem ne en iyisi rahat rahat kafana takmadan
Hayirlisi olsun siz ne zamandir istiosunuz cocuk ?
he benimazcık tüyo bırakıyorum tanıyın diye
istiyor musun inş hamişsindir
doğru diyorsun canım bakalım hayırlısı...
evet bende ilk zamnlar çok yapıyordum yumurta takibi sürekli test yapıyordum çatlamışmı diye ama görev gibi oluyor kendimizi daha çok strese sokuyoruz..
bizim dün evleneli 2 yıl oldu gülüm.. sadece 4 ay istemedik daha sonrasında istedik ama engellerde çıktı kist oldu 2 -3 kere ilaç felan kullandım yani toplasan 1 yıl olmuştur...
sogan suyu ic canim kistlere cok iyi geliyor,ben iciyorum 10 gundur daha bi 10 gun daha icicem bidaha icmicem, Allah isterse hersey olur var bi gunu iste.. Sabir versin bizlere de
istiyoruz canım inşallah ama içimde sanki regl olucakmışım gibi his var..
sogan suyu ic canim kistlere cok iyi geliyor,ben iciyorum 10 gundur daha bi 10 gun daha icicem bidaha icmicem, Allah isterse hersey olur var bi gunu iste.. Sabir versin bizlere de
bir garip geliyor ya etraftakiler oruçluyken senin olmamansanırım yemem içmem ben
küçükken annem niyet etme derdi,öyle tutardım zaten çoğu zamanda unutur bozardımbir an öyle geldi aklıma yapsam mı diye ama o gün yeyip içmesem de sonra kazalamak gerekli evet.
2 su bardagi suyu koyup once kaynatiyorum,sonra orta boy sogani 4 e bolup atiyorum icine 5 dk kaynatiyorum soguyunca iciyorum suzup.. Ben adetin 3. gunu basladim 21 gun icicem sadece..
he kıs onu ben çocukkende söylerlerdi büyüyünce accık bi araştırdım evlenmemiş kıslar yani bakire olanlar sadece bozmuş olmak için bir yudum su veya bir buğday tanesi yiyip günün geri kalanında "sadece saygı gösteriyorum" amacıyla bütün günü oruçlularla birlikte oruçlu geçirirlerse cennette hurilerin hizmeti olurmuş o bakireyken ramazana hürmet etti bizde ona hürmet edelim diye. ama evlenince mutlaka bozmalısın yani çocuklar eş durumu yüzünden mutlaka bozulmalıymış. anacım bunlar ince mevzular şimdi kim bu kadar detay bakıyo ki normal halini yaptılar da böyle detaylar kaldı.
evet ince detaylara girmeyelimo ne güzel bir şeymiş öyle,bilmeden ne güzel yapmışım
bitter kuzucuk biz konuşuyoz ama tanışmadık selam
selam patsy
benim annem de 8 sene sonunda büyük abimi doğurmuş,ah ah köy yerinde ne laflar etmişler arkasından çocuğu olmuyor diye cahil insanlar
35inde ise ben doğmuşum