Survivor bitti sohbete devam

iyi olmana sevindim canım...
bende iyiyim çok şükür regl olmam lazım 2 gün geçiyor henüz yok bişey yarın sabah test yapıcam artık...:26:

yok değilimdir umudum yok hiç...
doğru dürüst çalışmadı olmadı yani tatil felan araya girdi...
ama hayırlısı yinede

Belli olmaz o canim,Allah isterse tek iliskide de verir... Yumurtlama gunleri hesaplamiyorum ben artik,onceden hesaplardim simdi yapmiyorum oyle,insanin siniri bozuluyor su gun yumurtluycam hadi iliskiye girelim bilmem ne en iyisi rahat rahat kafana takmadan
Hayirlisi olsun siz ne zamandir istiosunuz cocuk ?

Kiz yutismisin sen :26: Adini deistirdin galiba renginden gozum isirdi seni de
Oyy guzum benim hayirlis yolculuklar olur insAllah... Yolcu etmeye yetisemedik tühh

he benim azcık tüyo bırakıyorum tanıyın diye

iyi olmana sevindim canım...
bende iyiyim çok şükür regl olmam lazım 2 gün geçiyor henüz yok bişey yarın sabah test yapıcam artık...:26:

istiyor musun inş hamişsindir

doğru diyorsun canım bakalım hayırlısı...
evet bende ilk zamnlar çok yapıyordum yumurta takibi sürekli test yapıyordum çatlamışmı diye ama görev gibi oluyor kendimizi daha çok strese sokuyoruz..
bizim dün evleneli 2 yıl oldu gülüm.. sadece 4 ay istemedik daha sonrasında istedik ama engellerde çıktı kist oldu 2 -3 kere ilaç felan kullandım yani toplasan 1 yıl olmuştur...

sogan suyu ic canim kistlere cok iyi geliyor,ben iciyorum 10 gundur daha bi 10 gun daha icicem bidaha icmicem, Allah isterse hersey olur var bi gunu iste.. Sabir versin bizlere de

ben de geçen gün eşime sordum :) eğer atamam olmaz da burada kalırsam bebiş yapalım mı diye,ya daha erken, evi yeni aldık biraz zaman geçsin dedi adam benden düşünceli.

sogan suyu ic canim kistlere cok iyi geliyor,ben iciyorum 10 gundur daha bi 10 gun daha icicem bidaha icmicem, Allah isterse hersey olur var bi gunu iste.. Sabir versin bizlere de

evet canım haklıısn öyle yapıcam eğer regl olursam içeyim bu ay ...
nsıl yapıyorsun onu tatlım..

istiyoruz canım inşallah ama içimde sanki regl olucakmışım gibi his var..

hadi hislerine güvenme,hamişsindir umarım

sürekli düşünüp vücudu strese sokma canım,olacak inş demek ki var bir zamanı

2 su bardagi suyu koyup once kaynatiyorum,sonra orta boy sogani 4 e bolup atiyorum icine 5 dk kaynatiyorum soguyunca iciyorum suzup.. Ben adetin 3. gunu basladim 21 gun icicem sadece..

he kıs onu ben çocukkende söylerlerdi büyüyünce accık bi araştırdım evlenmemiş kıslar yani bakire olanlar sadece bozmuş olmak için bir yudum su veya bir buğday tanesi yiyip günün geri kalanında "sadece saygı gösteriyorum" amacıyla bütün günü oruçlularla birlikte oruçlu geçirirlerse cennette hurilerin hizmeti olurmuş o bakireyken ramazana hürmet etti bizde ona hürmet edelim diye. ama evlenince mutlaka bozmalısın yani çocuklar eş durumu yüzünden mutlaka bozulmalıymış. anacım bunlar ince mevzular şimdi kim bu kadar detay bakıyo ki normal halini yaptılar da böyle detaylar kaldı.

2 su bardagi suyu koyup once kaynatiyorum,sonra orta boy sogani 4 e bolup atiyorum icine 5 dk kaynatiyorum soguyunca iciyorum suzup.. Ben adetin 3. gunu basladim 21 gun icicem sadece..

rüzgarım gülüm inşallaaaaaaaaaaaaaaaah inşallah tez vakitte en hayırlısıyla ikizlerini alırsın kucağına inşallaaaaaaaah sen dua ediyosun hepimize Allah seni en hayırlı haliyle muradına eriştirsin. kıs bi acele etme belki geç olmasının bi hali vardır bizim bi arkadaş vardı kayınvalidesi evlenince çocuğu olmamış bu kadn yan dön o zamanlar böyle şeylerde yok kadın ta kaç yıl sonra çocuğa kavuşmuş benim arkadaş derdiki kıs düşsene annem beni hemen yapabilse adamdan büyük olacağım için gelip beni almayacakalr iyiki geç doğmuşum. kıs yoksa senin kıs da kocişinin doğmasını falan mı bekliyor..

evet ince detaylara girmeyelim o ne güzel bir şeymiş öyle,bilmeden ne güzel yapmışım

selam patsy

benim annem de 8 sene sonunda büyük abimi doğurmuş,ah ah köy yerinde ne laflar etmişler arkasından çocuğu olmuyor diye cahil insanlar
35inde ise ben doğmuşum

eskiden öyle tabi kim ne biliyo ki hatta hatırlıyorum bu tüp bebek çıktığında bile kadınlar öyle hamilelik mi olur diye öyle hamile kalanlar la konuşmuyolardı zamanla alıştılar

estoooooooooooooooooooooooooooooooooooş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…