Survivor bitti sohbete devam

bir oyuncak varmış,bayblade mi ne.sipariş aldım yeğenlerden ama önceki gün sordum oyuncakçıda çok pahalı bir tanesi 27 lira:KK53::KK53:
ne alabilirim başka acaba? büyüğü 9 küçüğü 3 yaşında :26:
daha ucuzları da onlardan alabilirsin
canımsın :KK19:
Kiz yutismisin sen :26: Adini deistirdin galiba renginden gozum isirdi seni de :KK1:
Oyy guzum benim hayirlis yolculuklar olur insAllah... Yolcu etmeye yetisemedik tühh :KK14:
sen de karşılamaya gelirsin :KK53:
sogan suyu ic canim kistlere cok iyi geliyor,ben iciyorum 10 gundur daha bi 10 gun daha icicem bidaha icmicem, Allah isterse hersey olur var bi gunu iste.. Sabir versin bizlere de
amin cnm inşallah hayırlı zamanda çocuk da versin
rüzgarım gülüm inşallaaaaaaaaaaaaaaaah inşallah tez vakitte en hayırlısıyla ikizlerini alırsın kucağına inşallaaaaaaaah sen dua ediyosun hepimize Allah seni en hayırlı haliyle muradına eriştirsin. kıs bi acele etme belki geç olmasının bi hali vardır :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: bizim bi arkadaş vardı kayınvalidesi evlenince çocuğu olmamış bu kadn yan dön o zamanlar böyle şeylerde yok kadın ta kaç yıl sonra çocuğa kavuşmuş benim arkadaş derdiki kıs düşsene annem beni hemen yapabilse adamdan büyük olacağım için gelip beni almayacakalr iyiki geç doğmuşum. kıs yoksa senin kıs da kocişinin doğmasını falan mı bekliyor..:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
eskiden öyle tabi kim ne biliyo ki hatta hatırlıyorum bu tüp bebek çıktığında bile kadınlar öyle hamilelik mi olur diye öyle hamile kalanlar la konuşmuyolardı zamanla alıştılar :KK9::KK9::KK9:

estoooooooooooooooooooooooooooooooooooş:KK19:
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
bi aralar da ben müdavimdim bizm eski topiğe:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

estoş ben birazdan dönerim kıslar

sen dönecen de döndüğünde beni bulabilecen mi acep :KK25::KK25::KK25::KK25:

işleri azalttın herhal foruma girdiğine göre :KK53:

eskiden öyle tabi kim ne biliyo ki hatta hatırlıyorum bu tüp bebek çıktığında bile kadınlar öyle hamilelik mi olur diye öyle hamile kalanlar la konuşmuyolardı zamanla alıştılar :KK9::KK9::KK9:

estoooooooooooooooooooooooooooooooooooş:KK19:

yine bile var bazıları..aaa niye olmuyor?? olmuyor demek ki hormonlarında bişi var,bir rahatsızlığı var,iyi beslenemiyor bir gıdası eksik belki ama açıklamak zor işte :KK24::KK24::KK24:

2 su bardagi suyu koyup once kaynatiyorum,sonra orta boy sogani 4 e bolup atiyorum icine 5 dk kaynatiyorum soguyunca iciyorum suzup.. Ben adetin 3. gunu basladim 21 gun icicem sadece..

Canım 21 gün içme sadece 15 gün içilecek ve 15 günden fazlası zararlı
Rahim duvarını incelttiği için
Bende yapmıştım baharda bu soğan kürünü 15 gün içmiştim canım

[video=youtube;5NNi4JIwsCo]http://www.youtube.com/watch?v=5NNi4JIwsCo[/video]
Bu şarkıyı çok sevdim:):)

X