Survivor bitti sohbete devam

:KK60: :KK60: biz de süper87.yle yemekleri kazanınca kaçar ikimiz yeriz :KK60: sen aç kalırsın :KK60:

:KK56: delikız barakada kalır..bizde yarışma adasına gider.yeneriz alırız yemek ödülünü.gizlice yeriz. sonra barakaya dönüşte delikız sorar bize: kazandınız mı aldnız mı ödülü diye:KK52:

bizde hayır deriz:KK31: nasıl ama:KK53: :KK9: yokya ben hain olamam öyle kıyamam:KK39:

peki ozaman şartlarımı açıklıyrum
hiçbişey yapmam ,oyunlarda kazanmam
getirin yerim ,oynayın kazanın yine yerim:KK60:
bakalım ne kadar dayanacaksınız:KK60:

kendine edersin o zaman halk seni seçmez:KK60:

:KK56: delikız barakada kalır..bizde yarışma adasına gider.yeneriz alırız yemek ödülünü.gizlice yeriz. sonra barakaya dönüşte delikız sorar bize: kazandınız mı aldnız mı ödülü diye:KK52:

bizde hayır deriz:KK31: nasıl ama:KK53: :KK9: yokya ben hain olamam öyle kıyamam:KK39:

tabiya acun yarışmacıları bakarada bırakıyorya :KK60:
asıl ben yarışcam diye gelicem sizinle sonra şansın gibi ay oram ay buram deyip çekileceğim yarışmadan ,sonra siz kazanacaksınız ben de yiyeceğim ödülü afiyetle :KK60:
halk taneri ansıl seçti ,aynı benim erkek versiyonumdu ama millet onu ne çok tuttu :KK60:
halk deli dembelek sever ula bilemedin sen oniii:KK60:

tamam cnm dediğin gibi yapalım :KK70:DDDDDDDD
delikız.a da azcık getiririz ama yaa dimi :KK9:

tabiya acun yarışmacıları bakarada bırakıyorya :KK60:
asıl ben yarışcam diye gelicem sizinle sonra şansın gibi ay oram ay buram deyip çekileceğim yarışmadan ,sonra siz kazanacaksınız ben de yiyeceğim ödülü afiyetle :KK60:
halk taneri ansıl seçti ,aynı benim erkek versiyonumdu ama millet onu ne çok tuttu :KK60:
halk deli dembelek sever ula bilemedin sen oniii:KK60:

:KK70: biz de hanım hanımcık durcaz bizi daha çok sevcek :KK70: bak anılla nihata:KK16:

ağlayın arkamdan ağlayın
ben garip ben yetim ben garip vayyyyyyyyyyyyyy :KK60:

gurbete giden dönermi dönmez mi belli değil,ben bir karaağaç gölgesi buldum cebimde ümitlerim:KK24::KK24::KK24:
sesini çok yorma adada çok lazım olacak :KK60:
boş adada bol bol çığırırsın artık :KK60:

:KK70: biz de hanım hanımcık durcaz bizi daha çok sevcek :KK70: bak anılla nihata:KK16:
onlar hanım hanımcık mı ula :KK60:
herifleri bi günde hanıma çevirdin:KK60:
onlar efendi efendi :KK60:

rica ederim kanki..sen merak etme adada sana istek parçalar yaparım:KK9:

tamam canım bekliycem unutma sakın ha :KK60:

sesini çok yorma adada çok lazım olacak :KK60:
boş adada bol bol çığırırsın artık :KK60:

onlar hanım hanımcık mı ula :KK60:
herifleri bi günde hanıma çevirdin:KK60:
onlar efendi efendi :KK60:

:KK60: :KK60: tamam bee :KK60: sen de beni rezil etmeye çalışıyosun dimi :KK9: :KK60:kesin orda da böyle yaparsın sen :KK60: küçücük bir anlatım bozukluğu yapmışım nolmuş yani :KK60: hemen dalga geç benimlee :KK5:

X