Survivor bitti sohbete devam

başakmı çok ilginç..başaklar genelde sus pus olurlar sen maşallah:KK9: bir karışıklık olmasın kız:KK6:

ay teşekkür ederim bebeğim:KK19: bir öpücügü hakettin sen:KK19::nazar:
oleyyyyyyyyyy otelde kalıyoruz yaşasınnnEn Büyük TÜRKİYE
yoksa korkudan ölürüz oracıkta:KK9:

yok valla bi karışıklık ,anam öyle diyor :KK60:
ben onun yalancısıyım :KK60:
aslında genel olarak başak burcuyum yükselenim de başak ama be nzaten normal olmadığım için burcum da normal değil :KK60:
şair ol kız sen :KK60:

hem sen de beni iki dakika da attın haa:KK5: ama gelecem uleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyynn bi kere baş koyduk bu yola geri dönüşü yok :KK60:
zaten şairliğim var merak etme :KK1:
ula oğlum amacım rakiplerimi elemek :KK60:

evet dönüşü yokk:KK20: yemekde yok kendi imkanlarımızla anca:KK9: yada ödül alırsak dimi kız:KK60:

:13: şimdiden çak o zaman kanki:KK55:

tek şartımız bu inş.acun kabul eder:KK60:
ben acunu tembihlerim almıycak sizi bi kere :KK60:
ya da sadece bana özel bi ada kursun sadece beni izleyin orda gün gün :KK60:

evet canım o doğru diyosun :KK9:kendi imkanlarımızla ya da ödülle idare etcez artık :KK60:
:13: çaktım kanki :13: :KK60: inşallah acun bi sorun çıkarmaz yaa :KK60:

:13: çıkarmaz herhalde bu kadar hevesli insanları bulmuşken:KK9:

yeriz canım bişeyler yaa :KK60: açlıktan çlmektense yaprak yeriz yani bşy deil :KK60:

hertürlü mücadelye varız.. adımızda şu olsun bari.kk ünlüleri:KK60:

karışıklık yoksa sorunda yok başak burcu

aslında genel olarak başak burcuyum yükselenim de başak ama be nzaten normal olmadığım için burcum da normal değil :KK60:

aynen rakipleri elemek ve yenmek:13:

yaa ne oldu şimdi üçümüz gitcektik hani:KK14:
hainlik yapma:KK9:

yok valla bi karışıklık ,anam öyle diyor :KK60:
ben onun yalancısıyım :KK60:

hmm bak sen arkadamızdan iş çeviriyosun demek:KK19::KK20:halbusam biz burda üçümüz için bişeyler yapma çabasındaydık:KK19::KK9::KK9::KK60:
sen bi ara tek başına ol canım bi adada ama hep beraber de olalım tamam mı :KK60:

tabi ya gönüllüler de yiyor bişeyler ,her gün bal böreeeekk:KK60:
biz bişey bulamayıp birbirimizi yersek şaşmam:KK60:

yicez belli zaten :KK8:

sen şimdide tek başına bir ada hayali kuruyorsun ben anladımmm sen önce bizim adımızı yazıcaksın:KK5: önce esma sonra ben:KK5:

korkmuyorum ama çünkü dokunulmazlıgı kazanıcam ben:KK4: :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:13: çıkarmaz herhalde bu kadar hevesli insanları bulmuşken:KK9:

hertürlü mücadelye varız.. adımızda şu olsun bari.kk ünlüleri:KK60:

yok canım çıkarmaz çıkarmaz :KK60: biz böyle gönül vermişiz bu işe :KK60: adımızda süpermiş haa :KK60: kk ünlüleri :KK60: bravooooooo :KK9:

tabi ya gönüllüler de yiyor bişeyler ,her gün bal böreeeekk:KK60:
biz bişey bulamayıp birbirimizi yersek şaşmam:KK60:

:KK60: :KK60: yemeyiz yemeyiz :KK60:

yaa ne oldu şimdi üçümüz gitcektik hani:KK14:
hainlik yapma:KK9:

yaptı o hainlik yaptı :KK60: oyun bozan :KK60: hain seni hainnnnnnnnnnn :KK60::KK9:

benimle gitmek istediğinize eminmisiniz:KK60:

evet evet eminim:21:

gel beraber yanalım..:KK19:

beni yak kendini yak,herşeyi yak.esmayı yak beni yak:KK60: :KK9::KK9::KK9:

hmm bak sen arkadamızdan iş çeviriyosun demek:KK19::KK20:halbusam biz burda üçümüz için bişeyler yapma çabasındaydık:KK19::KK9::KK9::KK60:
sen bi ara tek başına ol canım bi adada ama hep beraber de olalım tamam mı :KK60:

:KK9::KK9::KK9: şimdiden bizi sattı canım ya:KK9: olmadı bu..

sen şimdide tek başına bir ada hayali kuruyorsun ben anladımmm sen önce bizim adımızı yazıcaksın:KK5: önce esma sonra ben:KK5:

korkmuyorum ama çünkü dokunulmazlıgı kazanıcam ben:KK4: :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evet evet eminim:21:

gel beraber yanalım..:KK19:

beni yak kendini yak,herşeyi yak.esmayı yak beni yak:KK60: :KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9: şimdiden bizi sattı canım ya:KK9: olmadı bu..
peki siz bilirsiniz
benden günah gitti :KK60:
siz kaşındınız :KK60:
ben sizi değil de ilk haftadan siz beni gönderirsiniz bak söylüyorum demedi demeyin:KK60:

yok canım çıkarmaz çıkarmaz :KK60: biz böyle gönül vermişiz bu işe :KK60: adımızda süpermiş haa :KK60: kk ünlüleri :KK60: bravooooooo :KK9:

:KK12: güzel adımız güzel:13:

yaptı o hainlik yaptı :KK60: oyun bozan :KK60: hain seni hainnnnnnnnnnn :KK60::KK9:

biz birlikte güçlüyüz delikız:KK9::KK9: yapma bunu:KK9:

benimle gitmek istediğinize eminmisiniz:KK60:

eminim canım :KK60: merak etme ben senden farklı deilim :KK60: burda pek belli olmuyor ama görüşünce anlarsın :KK60: üçümüz bir arada çok iyi olcaz çooooooooooooooookk :KK60:

canım sen dokunulmazlığı alırsan,acuna diyelim bir kişiyide koruma altına alma hakkı versin beni korumaya al tamam mı :KK14: ben kazanırsam seni de ben koruma altına alırım:KK34:

peki siz bilirsiniz
benden günah gitti :KK60:
siz kaşındınız :KK60:
ben sizi değil de ilk haftadan siz beni gönderirsiniz bak söylüyorum demedi demeyin:KK60:

yok yok sen bizi yollamazsan biz de seni yazmayız :KK60:

biz birlikte güçlüyüz delikız:KK9::KK9: yapma bunu:KK9:

ewet bunu yapma bizeeeeeeeeeeeeee... üçümüzeeeeeeeeeee:2:

hayır göndermyiz..:KK19:

sus aramızda kimse duymasın.ilk üçe biz kalıcaz:KK9::KK9::KK9:

çaktırma:KK34:

:KK34::KK34:

eminim canım :KK60: merak etme ben senden farklı deilim :KK60: burda pek belli olmuyor ama görüşünce anlarsın :KK60: üçümüz bir arada çok iyi olcaz çooooooooooooooookk :KK60:

mükemmel olacagız mükemmel:118:

ay çok güldüm ya sağolun kızlar:KK19:

canım sen dokunulmazlığı alırsan,acuna diyelim bir kişiyide koruma altına alma hakkı versin beni korumaya al tamam mı :KK14: ben kazanırsam seni de ben koruma altına alırım:KK34:

tamam seni koricam ya peki deli kız:KK43: neyse onada birlikte oturup ağlıcakmıyız:KK19: :KK9:

X