Survivor bitti sohbete devam

Bu sezon gerçekten çeken bişey var Survivor'da
Geçen yıl nefret ediyodum resmen
Bu sene iki tarafta daha kendini bilen tipler var,ondan izlettiriyo kendini sanırım

Geçen senede güzeldi ama ünlülerden asena derya büyükuncu özge ulusoy nouma bunlara çok sinir oluyordum
Bi tek Nihat Doğan'ı seviyordum onun için izliyordum:KK53:

Ben hepsine sinir oluyodum
Gariplerdi bi
Hele Pascalla Nihat'ın kavgası,Pascal giderken kızların ağlaması
Ölse o kadar ağlamazlar,yapay geliyodu bana

Bencede:))
Bi güzel yapıyorlarmış üstünede kum atıyorlarmış:KK55:

:KK9::KK9:Şifa niyetine.

Bu sezon gerçekten çeken bişey var Survivor'da
Geçen yıl nefret ediyodum resmen
Bu sene iki tarafta daha kendini bilen tipler var,ondan izlettiriyo kendini sanırım

Bende katılıyorum sana .. Bu sene bence su varya ünlüler çok sevildi tutuldu oyunların genelini kazandılar bi heyecan geldi ..
Gönüllüler bence cogu kişiler tarafından sevilmiyor çünkü çok sevimsiz tiplerle dolu ..
Hele o Hasan tahammül edilesi bi yanı yok ..

Bu seneyi diğer yıllardan farklı kılan ünlülerin sevilmesi izlettirir olması diye düşünüyorum :)
Mesela Mustafayı elestiriyorlar oyun kaanmıyor falan evet öyle genelde bişi yaptıgı yok ama keyif katıyor beni güldürüyor hal hareketleri falan :)
Geçen agaca cıkmıs Alp ile olan diyalog süperdi o zaman ben cumhurbaskanıyım ister inerim ister inmem falan iyi güldüm :KK9::KK9::KK9:

Gönüllüler kendini yior gecen kaybettiler diyorlar ki biraz insanca sevinseler,, saf olduklarını düşünüyorum kendilerinin eline gecse sevinme fırsatı yıkacaklar adayı..
Böyle kıskanc ve cekemeyen insanlar bu haytta olmasa keske .. Serhat iki üç bişi yapınca haaaaaa haaaaaaaaa bagırıyor ama kıl yaratık :KK53::KK53:
Bütünlük bile yok onlarda ya ..
Böyle uzar gider ..

Asena zaten itiraf etmişti elektriklenme olmuştu adada pascal aramızda
Hoşlanmaya başlamıştım sarıldığımda tuhaf oluyodum demiştii:KK53:

Finalde komikti Pascal
İstanbul'a geldim Acun'dan telefon bekledim aramadı bi türlü
Bi baktım arıyo final için gibisinden bişeyler demişti:KK1:

Ben geçen sene ki ünlüler ekibini sevmemiştim :KK50:

Ben Gönüllüleride seviyorum açıkcası
Hasan abi hiçte öyle itici bişeye benzemiyo bence
Merve haricinde kim kazanırsa üzülmem

sanırım kimse sevmemiş geçen yıl ki survivor ünlüler kadrosunu ben de sevmiyordum asenaya gıcık oluyordum grup halinde dolaşıpta iticilik yapması yok mu çileden çıkıyordum bu ada sakin bu sefer sadece oyunlara adapteler çirkeflik yok o yüzden seviliyorlar :KK60:

Evet ya bende başta Hasan'ı sevmemiştim itici bulmuştum
Ama sonradan sevdim aslında

Ben Gönüllüleride seviyorum açıkcası
Hasan abi hiçte öyle itici bişeye benzemiyo bence
Merve haricinde kim kazanırsa üzülmem

Bu yorumda tek katılacagım son cümle :KK1::KK1::KK1: Çünkü o mıymıntıya deli oluyorum :KK47:Ne olursa olsun Mustafayı sever sevmez geçen çok terbiyesizlik yaptı :KK50:
Yaşça büyük ondan sonuçta ayıp etti ..

Aynen bu sene daha kulis yapmadılar hiç
Öyle bi zaman gelicek elbet yapıcaklar,yarışmanın birazda kanunu bu
Gönüller tek bi kız yazarlar diye düşünmüştüm
Demekki hiç şunu yazalım,bunu yazalım dememişler
2 kıza da oy çıktı

Evet ya bende başta Hasan'ı sevmemiştim itici bulmuştum
Ama sonradan sevdim aslında

Ben sevemedim herseyine gıcık oluyorum .. Ben oradan kimseyi sevemedim ya :KK9::KK9::KK9:
Aralarında bi dogru olan Anıl .. O da Mustafa ne demişti biz yıllarca ünlü olmaya ugrastık o bi günde oldu :KK9::KK9:
Anıl efendi çocuk ..

Aynen bu sene daha kulis yapmadılar hiç
Öyle bi zaman gelicek elbet yapıcaklar,yarışmanın birazda kanunu bu
Gönüller tek bi kız yazarlar diye düşünmüştüm
Demekki hiç şunu yazalım,bunu yazalım dememişler
2 kıza da oy çıktı

Kuliscide Serhat orda ama Ertan kadar basarılı değil :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Du bakalım daha neler göreceğiz :KK23:

Bu yorumda tek katılacagım son cümle :KK1::KK1::KK1: Çünkü o mıymıntıya deli oluyorum :KK47:Ne olursa olsun Mustafayı sever sevmez geçen çok terbiyesizlik yaptı :KK50:
Yaşça büyük ondan sonuçta ayıp etti ..

Orda da Mustafa ''Kimene oy benim,istediğime veririm,çok konuşma'' falan dese ağzını açamıycak
Adam sessiz kaldıkça açıldı zaten onun ağzı

sanırım kimse sevmemiş geçen yıl ki survivor ünlüler kadrosunu ben de sevmiyordum asenaya gıcık oluyordum grup halinde dolaşıpta iticilik yapması yok mu çileden çıkıyordum bu ada sakin bu sefer sadece oyunlara adapteler çirkeflik yok o yüzden seviliyorlar :KK60:

Bu senekiler kendini biliyor ... Nihat çok efendi birşey olcak olsa sakin yapısını korumaya calısıyor .. Alp desen temiz efendi terbiyesizlik yapacak gibi değil .. Anılda öyle ..
Almeda zaten Merve kıskırtmazsa bişi yapmaz o gayet sevecen .. Mustafa e yası var bazen cocuklasıyor ..

Merve uyuz agzı durmuyor .. Cadılık var onda ..

Ben sevemedim herseyine gıcık oluyorum .. Ben oradan kimseyi sevemedim ya :KK9::KK9::KK9:
Aralarında bi dogru olan Anıl .. O da Mustafa ne demişti biz yıllarca ünlü olmaya ugrastık o bi günde oldu :KK9::KK9:
Anıl efendi çocuk ..
Öyle mi dedii kaçırmışım ben:KK9:
:KK9::KK9::KK9:

X