Survivor bitti sohbete devam

Acun açıladı ya küçük bi çanta veriyorlarmış içinde oluyormuş ufak tefek şeyler

Acun açıladı ya küçük bi çanta veriyorlarmış içinde oluyormuş ufak tefek şeyler

Yani dediğim gibi o imkanlar mutlaka sağlanıyodur
Ee,Acun açıklamışsa Merve neden bu tarz açıklamalarda bulunma gereği duymuş ki

Ben geçen sene duydum bunu şöyle düşündüm ünlüler geçen seneden itibaren alınmaya başladı yarışmaya
Hani belki ünlülere özel bir şey mi acaba:26:

Aman boşverin ya buna kafa yoramıcam şimdi :KK1::KK1:
Oyunları izleyelim yeter :21:

kızlar ben gene geri kaldım sohbetten :KK9: ama kim ne yazarsa hepinizin yorumlarını tek tek okuyorum :) dün şansın gitti ben onun istiyordum gitmesini.. dokunulmazlığı gene anıl aldı aferin ona:KK9: dün anıldan baya gıcıklandım,hiç gülmüyordu oyunda yazmıştım ama twety yorum yaptı mesajıma ve ben de oturup düşününce hak verdim aslında çocuğa. adadan yolladılar zavallıyı bir de gülecekmiydi onlara doğru yani... ve anıl.ın gerçekten çoo..ook başarılı olacağına inanıyorum,gerçekten çok düzgün bir çocuk,çok efendi,çok iyi niyetli.inşallah hep böyle her zaman efendiliğini korur. çok da yakışıklı maşallah:nazar:.. acıyorum da ona yaa daha küçücük o.. adada zaten anıl ve almeda en küçükler.. neyse ben anıl.dan kısa süreli soğumamın yersiz olduğuna karar verdim .. çocuk gerçekten haklıydı..
favorilerimi daha öncede yazmıştım
ANIL,NİHAT ve ALP hala daha da öyle..inşallah üçüncünden birisi birinciolur ben de çok sevinirim.. akşam ödülü anıl kazandı hasanı da aldı.. teknede en çok ağlayan anıl.dı.. içim acıdı çocuğa.. nasıl da ağladı öyle.. göz yaşları boncuk boncuk aktı kuzumun yaa kıyamam anıl.ıma :KK14: :KK5:nihat.a da çok acıdım. annesi nasıl da oğlum dedi öyle tüylerim diken diken oldu.. bebeciği minicik oyy oyy canım benim yaa adamın içi gitmiştir çocuğunun yanında deil die:KK14::KK5: karısı da pek güzel bir kadın deil ama hanım hanımcık ve iyi huylu olduğu belli,bence nihat da onun o güzel huyunu seviyor... hasan ve alp.e de acıdım kızlar yaa aslında hepsine çok üzüldüm ben :KK5::KK5:

tabıkısıde zorunluluk..
ama benım asıl merak ettıgım konu bu kızların bıyıkları bacakları falan hiç çıkmıyomu :):KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bacakları napıyolar
O imkanlar mutlaka tanınıyodur
Kamera arkasında neler oluyo acaba ?
Mesela diş macunu,fırçası falan verildi mi ?
Dişlerini yaptıranların ki bembeyaz duruyor:KK1:

Mümkün değil aylarca tüy çıkmaması,belli olmaması

Acun söylemişti kızlar ben dinledim bi proğramda sağlık paketi veriyolar ped bilmem ne herşey oluyomuş bi küçük drima iplik mı olmiycak sanki:KK9:
Bacaklardakiler falan da lazerle mümkün ben de yaptırıyorum 2buçuk ay oldu hala çıkmadılar,çıkanlar da sarı hep:KK6:
Zaten özge ulusoy söylemişti hepimiz tedarikli gittik önceden haberimiz oldu gitmeden hazırlıklıydık diye....:KK14:
Söylemesi ayıp ben de şunu düşünüyorum tuvalet ihtiyaçlarını nasıl görebiliyolar rezillik ya iyykkk:KK36:

Son düzenleme:
kızlar gecen ki gönüllülerden biri arkadasın çalıştığı yere gelmiş orada sormuşlar,wc leri varmış sanırım ,birde vitamin veriyorlarmış bilgiler ne kadar doğrudur bilemem ama duyumum bu.okadar açlığa bünye dayanamaz yani.ben kızların regl zamanlarında ne yaptıklarını merak ediyorm.kıl tüy içn tabiki lazer yaptırmıslardır

Panamadakiler gelip adalarını pislemelerini kabul eder mi ?
Yok ya şartların o kadarda ilkel olduğunu düşünmüyorum

Yaa keşke her akşam survıvor olsa
Dizi izlemekten gına geldi aksiyon oluyor valla:KK53:

Valla ya hem bu sene cok güsel oldu bol oyunlu falan iyi geliyor seviyorum özellikle müziklerini :)

Aynen müziklerine bende bayılıyorum helede şuna
[video=youtube;hcm55lU9knw]http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw&ob=av2n[/video]:KK16::KK16:

ayyyy evet cok seviyorum bunu :KK8::KK8::KK8:

Panamadakiler gelip adalarını pislemelerini kabul eder mi ?
Yok ya şartların o kadarda ilkel olduğunu düşünmüyorum

Ay güldürdün kıs beni alemsin valla :KK9::KK9:
Bizim adalara neler yapıyorlarda ruhumuz duymuyor anacım :KK15:

X