Survivor bitti sohbete devam

tvde olmayan goruntulere bakayim dedimde halime torba carpinca karsiya atlamaya calismis fena bir dusus olmus MAZALLAH

hayimin oyundaki halleri cok komikti ya, cok güldüm
cok kadinsi hareketleri mi var bana mi öyle geliyor?

Bende ünlüleri destekliyorum bu seneki gönüllüler çok antipatik geliyor bana. Bence gönüllülerden Serhat gitmeli takımına hiç bir faydası yok.

hayimin oyundaki halleri cok komikti ya, cok güldüm
cok kadinsi hareketleri mi var bana mi öyle geliyor?

degisik birisi duserken bacaklari ayirmis bi bacak karada biri suda tam orta yeri ismini vermiyim ;D carpmis kenardaki bariyerlere

gelelim kritiğimize
gönüllüler ünlülerin sevinmelerinde rahatsız olmuşlar ,gözlerim yaşardı..
zamanında daha baştayken kendileri kazandıkları zamanki hallerini ne çabuk unuttular..
ünlülerin iki katı şaklabanlık yapıp ,bir oyun kazandık diye biz onları yeriz bitirirz ,onlar kimki şeklinde terbiyesizce konuştuklarını ne çabuk unuttular da milelte ahlak dersi vermeye kalkıyorlar pes ..
halbuki onların o ilk zamanlardaki şımarık hallerine ünlüler hiç bir şey demedi ,tepki göstermedi ,gayet sakin yaklaştılar..
çünkü ünlüler aklı başında ama gönüllüler kendini bişey sanan tipler..
işte baştan böyle fazla gaza gelirler burnu büyüklük yaparlarsa böyle hiçbir oyunu yenemezler..
cevherin dediği gibi anılı güçsüz diye gönderdiler öbür tarafa ama az veya çok anıl yine işe yarıyor..
yani göndermekle hata ettiler ,belki de çocuğun ahını aldılar bak şimdi yenemiyorlar
gönüllülerin eleme esnasında begümü yazanlara çok gıcık oldum ..
begümü ben de hiç sevmiyorum gıcık oluyorum ama bu yarışma duygusal davranma yarışması değil.
bu yarışmada iyi olanlar kalmalı ,takımı ayakta tutacak olanlar kalmalı ..
ve karar da buna göre verilmeli.
birbirini çok seven 2 arkadaş da birbirini yazabilir bunu böyle kinleştirmeye sen beni yazdın demeye getirmeye hiç gerek yok bence..
çünkü o adaya kimse arkadaş olmaya duygusala bağlamaya gitmiyor ,herkesin amacı kazanmak değilmi?
ha arkadan iş çevirip gülenin yaptığı gibi onu yazalım bunu yazalım demek yanlış tabiki ama beni yazdın diye de birine kızmak saçma bence..
herkes kendine göre mantıklı olanı yazacak tabiki.
yalnız şu fark var ..
cevher mesela begümü yazdı ve takımı düşünüyrum dedi.
takımı düşünse begümü yazmazdı çünkü güçlü bir kız ..
ama cevher bence kendine rakip gördüğü için gitmesini istediği için begümü yazdı diye düşünüyorum..
begümle kimse sıcak ilişkilere girmiyormuş ,e herkesin bir tarzı olabilir ,begüm de soğuk bi tip onu da öyle kabul etmeliydiler bence ,ben gıcık olmama rağmen haksızlığa hiç gelemem ..
eğer begüm giderse gerçekten yazık olacak ve yazılanların içlerinde en çok hakeden gitmiş olacak..
bu da demekki cevher ve hayim begümü kıskandılar da yazdılar demek oluyor..
yoksa güçlü olan biri neden elenirki.
serhat salağının da gitmesini isterim ama gitmesi gereken bence şansın.
bi işe yaradığı yok ,başarısız ve sürekli başına bir iş geliyor .
adada yeterince darbe aldı artık eve gitme zamanı geldi bence
nihatın atikliğine hareketlerine hayranım .
eşime aşırı benziyor aynı ikizi gibi yaa
hareketleri ,efendiliği ,başarılı olsa da mütevaziliği bir numara yaa..
alpe ne demeli ..
incecik çubuk kraker ama çok sevimli yaa.
çok güzel tespitleri var ,mantıklı ve akıllı bir adam ..
dokunulmazlık oyunu denge oyunuydu ve karakter olarak dengesiz olsa da denge oyunlarında başarılı olan merve bu oyunda ön plana çıktı ama boşa sevinmesin şansı yok
bu fesatlıkla zaten yakında onu da gönderirler ..
hasana gelince.
takımın başarısızlığından dolayı kafayı yiyecek yakında..
adam uğraşıyor ama takımda iş olmayınca ne yapsın ..
hasanın işi zor valla.
yalnız asıl bireyselde bütün foyalar ortaya çıkacak bence..
bu daha görünmeyen yüzü insanların ..
bakalım asıl fırtınalar ,dedikodular o vakit gün yüzüne çıkacak
be nada birleşmesini hasretle bekliyorum valla
efenim şimdilik survivor ana haber bülteninden bu kadar ...
bu akşamki bölüm kritiğini de yarın sunacağız..
bol survivor lı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…