Survivor bitti sohbete devam

hayimin oyundaki halleri cok komikti ya, cok güldüm :KK1:
cok kadinsi hareketleri mi var bana mi öyle geliyor?

Hayim dokunulmazlık oyununda beni de çok güldürdü :KK1:
Ben ilk zamanlarda adada olduğundan bile şüpheliydim,hiç görünmüyodu ortalarda oylamaya kalana kadar

gelelim kritiğimize:KK1:
gönüllüler ünlülerin sevinmelerinde rahatsız olmuşlar ,gözlerim yaşardı..
zamanında daha baştayken kendileri kazandıkları zamanki hallerini ne çabuk unuttular..
ünlülerin iki katı şaklabanlık yapıp ,bir oyun kazandık diye biz onları yeriz bitirirz ,onlar kimki şeklinde terbiyesizce konuştuklarını ne çabuk unuttular da milelte ahlak dersi vermeye kalkıyorlar pes ..
halbuki onların o ilk zamanlardaki şımarık hallerine ünlüler hiç bir şey demedi ,tepki göstermedi ,gayet sakin yaklaştılar..
çünkü ünlüler aklı başında ama gönüllüler kendini bişey sanan tipler..
işte baştan böyle fazla gaza gelirler burnu büyüklük yaparlarsa böyle hiçbir oyunu yenemezler..
cevherin dediği gibi anılı güçsüz diye gönderdiler öbür tarafa ama az veya çok anıl yine işe yarıyor..
yani göndermekle hata ettiler ,belki de çocuğun ahını aldılar bak şimdi yenemiyorlar:KK1:
gönüllülerin eleme esnasında begümü yazanlara çok gıcık oldum ..
begümü ben de hiç sevmiyorum gıcık oluyorum ama bu yarışma duygusal davranma yarışması değil.
bu yarışmada iyi olanlar kalmalı ,takımı ayakta tutacak olanlar kalmalı ..
ve karar da buna göre verilmeli.
birbirini çok seven 2 arkadaş da birbirini yazabilir bunu böyle kinleştirmeye sen beni yazdın demeye getirmeye hiç gerek yok bence..
çünkü o adaya kimse arkadaş olmaya duygusala bağlamaya gitmiyor ,herkesin amacı kazanmak değilmi?
ha arkadan iş çevirip gülenin yaptığı gibi onu yazalım bunu yazalım demek yanlış tabiki ama beni yazdın diye de birine kızmak saçma bence..
herkes kendine göre mantıklı olanı yazacak tabiki.
yalnız şu fark var ..
cevher mesela begümü yazdı ve takımı düşünüyrum dedi.
takımı düşünse begümü yazmazdı çünkü güçlü bir kız ..
ama cevher bence kendine rakip gördüğü için gitmesini istediği için begümü yazdı diye düşünüyorum..
begümle kimse sıcak ilişkilere girmiyormuş ,e herkesin bir tarzı olabilir ,begüm de soğuk bi tip onu da öyle kabul etmeliydiler bence ,ben gıcık olmama rağmen haksızlığa hiç gelemem ..
eğer begüm giderse gerçekten yazık olacak ve yazılanların içlerinde en çok hakeden gitmiş olacak..
bu da demekki cevher ve hayim begümü kıskandılar da yazdılar demek oluyor..
yoksa güçlü olan biri neden elenirki.
serhat salağının da gitmesini isterim ama gitmesi gereken bence şansın.
bi işe yaradığı yok ,başarısız ve sürekli başına bir iş geliyor .
adada yeterince darbe aldı artık eve gitme zamanı geldi bence:KK1:
nihatın atikliğine hareketlerine hayranım .
eşime aşırı benziyor aynı ikizi gibi yaa:KK1:
hareketleri ,efendiliği ,başarılı olsa da mütevaziliği bir numara yaa..
alpe ne demeli ..
incecik çubuk kraker ama çok sevimli yaa.
çok güzel tespitleri var ,mantıklı ve akıllı bir adam ..
dokunulmazlık oyunu denge oyunuydu ve karakter olarak dengesiz olsa da denge oyunlarında başarılı olan merve bu oyunda ön plana çıktı ama boşa sevinmesin şansı yok :KK1:
bu fesatlıkla zaten yakında onu da gönderirler ..
hasana gelince.
takımın başarısızlığından dolayı kafayı yiyecek yakında..
adam uğraşıyor ama takımda iş olmayınca ne yapsın ..
hasanın işi zor valla.
yalnız asıl bireyselde bütün foyalar ortaya çıkacak bence..
bu daha görünmeyen yüzü insanların ..
bakalım asıl fırtınalar ,dedikodular o vakit gün yüzüne çıkacak:KK1:
be nada birleşmesini hasretle bekliyorum valla:KK1:
efenim şimdilik survivor ana haber bülteninden bu kadar ...:KK60:
bu akşamki bölüm kritiğini de yarın sunacağız..
bol survivor lı günler :KK60:

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: ellerine sağlık arkadaşım

ben dün dokunulmazlık oyununu izleyemedim,yorumlardan anladığım kadarıyla yine ünlüler kazandı :KK66:

hasanın o kum torbalarını kızlara atışı neydi öle yaaa:KK20::KK20::KK36:tamam aç kalıyolar falan üzülüyorumda,bu hareketleri gördükçe sinir oluyorum:KK47::KK47:ödül oyununu kaybettikten sonra cevherin konuşması:çok sinirliyim....napıcak acaba çok merak ettim:KK52::KK52::KK52:

Allah kimseyi açlıkla sınamasın diyorum
Ve ben olsaydım daha da tehlikeli olabilirdim:KK52:

hasanın o kum torbalarını kızlara atışı neydi öle yaaa:KK20::KK20::KK36:tamam aç kalıyolar falan üzülüyorumda,bu hareketleri gördükçe sinir oluyorum:KK47::KK47:ödül oyununu kaybettikten sonra cevherin konuşması:çok sinirliyim....napıcak acaba çok merak ettim:KK52::KK52::KK52:

saçlarında n tutup sürükleyesim geliyor ,tam da ele gelir mübarek orman gibi :KK60:

kızlarrr kaç zamandır yorum yapmamıştım bende yorumumu yapayım:KK9:
survivor da her geçen gün heyecan artıyor :)
dünkü yarışmaların 2sini de ünlüler aldı.. gönüllülerde bir şanssızlık var ama nedir çözemedim :) gönüllüler aslında bence ya oyunları ve rakiplerini küçümsüyolar nasıl olsa yeneriz diyolar ve oyunlara normal bir şekilde başlıyolar kaybetmeye başladıklarını anlayınca hırslanıyolar ama iş işten geçmiş oluyor ya da hırslı başlıyorlar arayı açıyolar nasıl olsa aldık gibi düşünüp oyundan düşüyolar bu sefer de ünlüler yetişiyor hatta geçiyor bile onları :) ama gönüllülere de acıyorum artık yaa balık ve pirinçten başka hiç birşey yemediler yazık:KK14:
ünlülerden anılı çok seviyordum ilk zamanlar ama dün akşam bayaa bir gıcık kaptım çünkü ödül oyununda mesela iki takımdan oyuncuların hepsi oyun anında birbirlerine bakıp gülüyolar falan anıl robot gibi böyle hiç bir tebessüm etmedi ona çok sinir oldum ben :KK47:sanki karşısında düşmanı var.. hani ben hep gülen bir insanım ya herkesin gülmesini mi bekliyorum benim gibi bilemedim ama anıl.a çok sinir oldum çooooo...oooookk...
gel gelelim hasan ve anıl.a aynı değerlendirmeyi yaptım akşam. torbaları ne kadar sert atıyolardı öyle yaa sanki karşısındaki insanı öldürmek ister gibi sert sert atıyolardı hiç yakıştıramadım ikisine de:KK23:özellikle hasan kızlara karşı daha kibar davranabilirdi.. mesela nihat kızlara gerçekten çok yavaş atıyordu,kıyamıyordu onlara canım benim yaa ne kadar efendi maşallah:nazar: şansına attığı torba biraz sert geldi ve şansın düştü orada hemen dudaklarını ısırdı nihat,özür diledi.. bayanlara karşı oldukça hassas davranıyor..
gönüllülerde işe yarayan 3 kişi var gerisi foss.. begüm,hasan ve cevher başarılı diğerlerinden bi cacık olmaz.. bu akşam ki elemede de şansın gitsin. çünkü hem oyunlarda başarılı deil hem de sürekli başına bi iş geliyor..
ünlülerden de merve gitsin bana yeter...
dün çikolatayı almeda nasıl yedi zavallıcık yaa adeta yerken kendinden geçti :)
şu anda ünlüler adasında buzlar eridi gibi ama oyun kaybederlerse gene yemeye başlayabilirler birbirlerini...
şimdilik bu kadar kızlar bakalım daha neler olacak :) görüşmek üzereeeeeeeee :):KK16:

gönüllülerden kim elemeye kaldı ?

Ünlüler de bana bi garip geliyolar
Eleme zamanı birbirlerine giriyolar,ödüllerde hiç problem yok
Bana çok ikiyüzlüce geliyo bu tavır
Ünlülerde en çok Alp'i destekliyorum,nasıl iyi niyetli bi adam o ya
Ben bu yıl bi kız kazansın istiyorum,Merve haricinde hepsi olabilir:KK1:

kızlarrr kaç zamandır yorum yapmamıştım bende yorumumu yapayım:KK9:
survivor da her geçen gün heyecan artıyor :)
dünkü yarışmaların 2sini de ünlüler aldı.. gönüllülerde bir şanssızlık var ama nedir çözemedim :) gönüllüler aslında bence ya oyunları ve rakiplerini küçümsüyolar nasıl olsa yeneriz diyolar ve oyunlara normal bir şekilde başlıyolar kaybetmeye başladıklarını anlayınca hırslanıyolar ama iş işten geçmiş oluyor ya da hırslı başlıyorlar arayı açıyolar nasıl olsa aldık gibi düşünüp oyundan düşüyolar bu sefer de ünlüler yetişiyor hatta geçiyor bile onları :) ama gönüllülere de acıyorum artık yaa balık ve pirinçten başka hiç birşey yemediler yazık:KK14:
ünlülerden anılı çok seviyordum ilk zamanlar ama dün akşam bayaa bir gıcık kaptım çünkü ödül oyununda mesela iki takımdan oyuncuların hepsi oyun anında birbirlerine bakıp gülüyolar falan anıl robot gibi böyle hiç bir tebessüm etmedi ona çok sinir oldum ben :KK47:sanki karşısında düşmanı var.. hani ben hep gülen bir insanım ya herkesin gülmesini mi bekliyorum benim gibi bilemedim ama anıl.a çok sinir oldum çooooo...oooookk...
gel gelelim hasan ve anıl.a aynı değerlendirmeyi yaptım akşam. torbaları ne kadar sert atıyolardı öyle yaa sanki karşısındaki insanı öldürmek ister gibi sert sert atıyolardı hiç yakıştıramadım ikisine de:KK23:özellikle hasan kızlara karşı daha kibar davranabilirdi.. mesela nihat kızlara gerçekten çok yavaş atıyordu,kıyamıyordu onlara canım benim yaa ne kadar efendi maşallah:nazar: şansına attığı torba biraz sert geldi ve şansın düştü orada hemen dudaklarını ısırdı nihat,özür diledi.. bayanlara karşı oldukça hassas davranıyor..
gönüllülerde işe yarayan 3 kişi var gerisi foss.. begüm,hasan ve cevher başarılı diğerlerinden bi cacık olmaz.. bu akşam ki elemede de şansın gitsin. çünkü hem oyunlarda başarılı deil hem de sürekli başına bi iş geliyor..
ünlülerden de merve gitsin bana yeter...
dün çikolatayı almeda nasıl yedi zavallıcık yaa adeta yerken kendinden geçti :)
şu anda ünlüler adasında buzlar eridi gibi ama oyun kaybederlerse gene yemeye başlayabilirler birbirlerini...
şimdilik bu kadar kızlar bakalım daha neler olacak :) görüşmek üzereeeeeeeee :):KK16:

anilin gulmemesi gayet iyi oldu bence hem cocugu adadan gonderdiler bide gulmesinimi bekliyorlar afferim ona gulmesin hasanida her seferinde devirdi oh ne guzel anil kizlara sert atmiyodu erkekler saten sert atiyorlardi birbirlerine ama hasan cok sert atti almedaya filan almeda sinirlendi bayagi:KK45:

anilin gulmemesi gayet iyi oldu bence hem cocugu adadan gonderdiler bide gulmesinimi bekliyorlar afferim ona gulmesin hasanida her seferinde devirdi oh ne guzel anil kizlara sert atmiyodu erkekler saten sert atiyorlardi birbirlerine ama hasan cok sert atti almedaya filan almeda sinirlendi bayagi:KK45:

ewet cnm sinirlendi çok :) hasan nasıl bakıyodu öyle kedi gibi :KK9: almeda da hasaaaaaaaaann falan dedi orda çok güldüm :) aslında dediğin doğru cnm anılı yolladılar gülmemesi normal haklı olarak doğru dedin :) de ben dayanamaz gülerdim yaa :) kin tutamıyorum kimseye! karşımda küs olduğum bir insan bile olsa (ki allah.a şükür yok) bana gülümsese ben de hemen gülüveririm :KK9:

ya kızlar sizce kim gidicek bana şansın gidicek gibi geliyo ama serhat gitse daha iyi :nazar:

artık programın cıkı çıktı hiç izleyesim gelmiyo sürekli yeniliyolar :KK14::KK14:

yani ünlülerde doğuş olmasa ünlüleri tutacam en azından daha olgun ve sevimliler

valla acunun sayfasında takipçi saysına baktım da en yüksek begüm ,şansın ,serhat diye gidiyor ..
yani belli olmaz şansın değil de serhat gidebilir:KK14:

dun aksam serhet ıtıraf ettı bız hata yaptık anılı gondermekle dedı oyunları onun sayesınde kazanıyorlar

bende anılı tutuyorum garıbı attılar oraya..o kazansın bırde gonullülere mı acıcayacak

valla acunun sayfasında takipçi saysına baktım da en yüksek begüm ,şansın ,serhat diye gidiyor ..
yani belli olmaz şansın değil de serhat gidebilir:KK14:

bence de serhatın gitmesi lazım şansın yine arada oyun alıyor serhat foss ya kendini de bgüçlüler arasında görüyo bide:KK33:

X