Topiği yeni gördüm hemen daldım
gönüllüler ilk oyun kazandıklarında pek bir şımarmışlar ,atıp tutmuşlar ,çok iddialı konuşmuşlardı.
o yüzden baştan beri ukala tavırları hiç ama hiç hoşuma gitmemişti.
orası bir yarışma bugün sen kazanırsın yarın bir başkası ,bu kadar iddialı konuşmaya ,karşı tarafı küçük görmeye hiç gerek yok ,her zaman mütevazi olmak lazım ..
hakeza gönüllülerin bu havası diğer yarışmalarda bir güzel indi ,peş peşe mağlup oldular..
insan bu kadar kibirli olursa başka ne olabilirki zaten ..
ben asenanın gitmesinden yanaydım çünkü çok gıcık oluyordum ona ..
baştan beri gönüllüler içinde en iddialı konuşan ,kendini bişey sanan oydu ,gitmesi de iyi oldu ...
adam gibi adam biraz mütevazi olacak ,konuştuğunu bilecek ,ayrıca kimseye kin tutmayacak ..
gönüllüler arasında serhat desen bir insan bu kadar kendini komik düşüremez diyorum ..
adada hiçbirşey yapmayıp sadece laf ebeliği ile yarışmayı götüreceğini sanan bir ukala diyorum ..
önceki sezondaki tanere özenerek prim toplamaya çalışıyor çünkü bazı hareketleri çok benziyor ona ama bu tembellikle biraz zor kalır orada ..
gülen desen zaten ne olduğu belli ,çok zayıf ve çocuk gibi bir karakter ,üzerine konuşmaya bile değmez.
gönüllüler içerisinde yine de en mütevazi olan ,bir sporcu edasıyla centilmen davranan hasanı takdir ediyorum ..
ne olursa olsun fazla iddialı konuşmayan ,mantıklı hareket etmeye çalışan ,elinden her iş gelen bir adam..
ünlülere gelince doğuştan hiç haz etmiyorum ..
baştan beri sinsi yılan gibi ..
gözlerini de kobra yılanı gibi açıyorya aynı kobraya benziyor ..
gerçekten aşırı derecede egosu olan,içten pazarlıklı sinsi ve hırslarının kurbanı bir adam ..
dokunulmazlık oyununda bunu gayet açıkça ortaya koydu ,takım onun yüzünden yenildi.
ben bir numarayım ben yenerim tarzında atıldı ortaya ,hiçbir mücadeleyi bile alamadan sadece ağzının payını aldı ..
mücadele esnasında özellikle dikkat ettim ,rakibine bakışları ,hareketleri içersinde depolanmış kinin kusturulması gibiydi sanki....
stratejiden uzak ,rakibini parçalamak isteyen hırs dolu bir adama bürünmüştü resmen ..
ünlüler içerisinde favorim alp ten yana..
daha önceki dans yarışmasında da izlemiştim ..
bir insan bu kadar mı iyi niyetli olur ,gerçekten alpin karakteri kendini belli ediyor ,kimseyle bir sorunu yok ,yüksek sesle konuşması ,kavgaya girme tarzı yok ,kendi halinde bir adam ..
hem oyunları kazanıyor hem de iyi niyetli.
onun yarışmada ilk 3 e kalmasını istiyorum ..
anıla gelince anıl da gerçekten alpin dediği gibi oyunlardan kaçıyordu bir süredir ama gitmesigereken bence anıl değil sibel ..
çünkü sibel hiç yarış kazanamadı ne diye oraya çıkartmışlar anlamadım ,oldukça güçsüz bir kadın ..
kesinlikle o gitmeli ..
anıl en azından yarışma kazanacak potansiyele sahip ama sibel tamamen konu mankeni..
bu arada söylemeden edemeyeceğim ,dokunulmazlık oyununda erkekler çuvalladı ,kızlar onları kurtardı ama o da yetmedi ..
daha önceki futbol oyununda da aynısı olmuştu ,merve ile almeda sayesinde kazanmışlardı ..
almeda yı çok beğeniyorum ,çok şeker cici bici birşey ..
ve oyunlarda gerçekten taktik ve strateji yapıyor ,iyi gözlemliyor onu farkettim..
almeda olmasa önceki oyunu da zor kazanırdı ünlüler..
acun yalnız sibel ve mustafa topaloğlunu ünlülere katmakla haksızlık etmiş ..
birşey yapamayacakları baştan belliydi
ünlüler ile gönüllüleri eşit oranlasaydı daha ii olurdu ama ünlülerin eli güçsüz aslında gönüllülere göre ..
ama yine de iyi oyun aldılar valla helal olsun..
neyse ben son üç olarak hasan ,nihat ve alp kalsın istiyorum ama bakalım ..
hadi hayırlısı ..