Survivor bitti sohbete devam

günaydın arkadaşlar nasılsınız :)

dün akşam laptop eşimde olduğundan bağlanamadım nete :) deli oldum asena gidince ama yakındır gülen'i de gönderirler... bir de bişi sorucam. sanki aklımda öyle kalmıs. ilk baslardaki ( ilk ya da ikinci survivorda ) sanırım elenen biri tekrar adaya gelmişti yanlış mı kaldı aklımda nedir :S

günaydın arkadaşlar nasılsınız :)

dün akşam laptop eşimde olduğundan bağlanamadım nete :) deli oldum asena gidince ama yakındır gülen'i de gönderirler... bir de bişi sorucam. sanki aklımda öyle kalmıs. ilk baslardaki ( ilk ya da ikinci survivorda ) sanırım elenen biri tekrar adaya gelmişti yanlış mı kaldı aklımda nedir :S

ben öncekileri deizledim ama hatırlamıyorum geri döndüğünün birinin..
onu BBG evinden hatırlıyorum en son.. :KK60: :KK60:

sibel tüzünün ahtop icin aglamasina bende o kadar cok agladim ki :KK14:

ben onu öldürürken oyun oynadigimi sandi parmaklarimi sarildi gibi bir cümle kurmustu sanirim.. cok üzüldüm o minik ahtopot icin.. :KK43:

sibel tüzünün ahtop icin aglamasina bende o kadar cok agladim ki :KK14:

ben onu öldürürken oyun oynadigimi sandi parmaklarimi sarildi gibi bir cümle kurmustu sanirim.. cok üzüldüm o minik ahtopot icin.. :KK43:

evet bende çok üzüldüüm işte insan yaşamadan bilemiyo ahtapotu çok seviyomuş böyle bişe yaşadı ya bundan sonra ölse yemez:KK50::KK50::KK50:

walla asena gitti cok yanlis oldu asena gucluydu yarismalarda gulen cok zayif kaliyor,
simdi gitmese bile birdahaki elemede yine onun ismini yazanlar olacak bence,
birde hayimmi halimmi onuda gonderebilirler oda zayif kaliyor,
mustafa topalogluna bile yenildi adam yani yasli diye diyorum yoksa cok severim mustafa topaloglunu:KK53:

kizlar nerdesinizz ben dun izleyemedim evde degildim bugun anca yetistimmm odul oyununda ne vardiii odul olarak kacirdim orayi:26:

sibel tuzunle neden atisti ki mustafa topaloglu :S

Son düzenleme:
ödül yataktı canım sibelle m. topaloğluda yemek yüzünden atıştılar topaloğlu sibelin işine karışmış yemek yaparken falan filan:KK76:

X