- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Bencede atakan olmalıydı...Neyleyim Atakansiz survivoru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede atakan olmalıydı...Neyleyim Atakansiz survivoru
O maskeyle zor birazTurabim kazanıyor mu izleyemiyorum
Atakan gelseydi kesin birinci olurduNeyleyim Atakansiz survivoru
Kesinlikle katılıyorum turabi konusunaMerve aydin favorim cok seviyorum cok dogal.
Oyunu zaten kazanacaklar ama turabiyi hic sevmiyorum. Sms oyuyla birinci oldugunuda inanmiyorum. Cunki turabinin gercekten seveni cok az nefret edeni cok fazla..
evet kazandılar nerdesin yahu gelmiyon hic.bak turabiyi sevmeyenler cok fazla ondan mi gelesin yokTurabim kazanıyor mu izleyemiyorum
Çaaaaakkk kankaaaaADEMM ADEMM ADEMMM SWORDSMAN
Tek ümidim Acun'un ikişer kişi daha eklenecek vaadi. Belki orada dahil olur yarışmaya diyorum. Hadi inşallahAtakan gelseydi kesin birinci olurdu
geçen senede ADEMM yine ADEMMÇaaaaakkk kankaaaa
Gelmeyecekmis o.teklif etmisler ama artik evliyim sorumluluklarim var diyerekten gitmemis survivoraTek ümidim Acun'un ikişer kişi daha eklenecek vaadi. Belki orada dahil olur yarışmaya diyorum. Hadi inşallah
Gecen sene ne oylar gonderdim ona yaa birinci olamadi ogedayda hakediyodu ama cok uzulmusutm yinede.geçen senede ADEMM yine ADEMM
Aaa evlendi mi o...Gelmeyecekmis o.teklif etmisler ama artik evliyim sorumluluklarim var diyerekten gitmemis survivora
Gelmeyecekmis o.teklif etmisler ama artik evliyim sorumluluklarim var diyerekten gitmemis survivora
Ohoooo cok oldu hemdeAaa evlendi mi o...
Evet kesinlikle oyle daha guzel olurdu.gonullulerde eski yarismacilardan olmaliydi.zaten acun adil olsaydi turabiyi almazdi yineya haksızlık yapılıyor. bir tarafta all star, deneyimli yarışmacılar, finalistler... diğer yanda hayatında ilk kez bu yarışmaya katılmış insanlar. all star her defasında yiyor hem de çatır çatır. bu acun ne kadar adaletsiz... hiç adil bir yarışma değil. ben all star denildiği zaman iki farklı takımda en iyiler yarışacak sandım. nagihanla semayı yarışırken düşünsenize, birbirine karşı... öylesi daha keyifli olmaz mıydı? şimdi sadece all star'ı izliyoruz, gönüllüler yok!
Bende ademciyim cok efendi durust olgun adamYaaaa üzüldüm bak şimdi.
Neyse en azından geçerli bir sebep. Gönlümdeki all star sampiyonu olarak kalsın. Belki ilerleyen dönemlerde katılır.
Atakan yoksa Adem ya da büyük kaptanı destekliyorum zaten.