- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Bende sok oldum bu kadar da maskara olmaz insan tovbe tovbeeeeeeee DAllahıni seven turabinin kafasındakini açıklasin, bana. Bu kadar da itici olunmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sok oldum bu kadar da maskara olmaz insan tovbe tovbeeeeeeee DAllahıni seven turabinin kafasındakini açıklasin, bana. Bu kadar da itici olunmaz
Ben ayricalikliyim mı diyor acabaBende sok oldum bu kadar da maskara olmaz insan tovbe tovbeeeeeeee D
Belki yine birinci olurum diye takmis.ilk survivorunda sans getirmis bu seferde sans getirecegine inaniyormus. :))))Ben ayricalikliyim mı diyor acaba
Beklesin .belki gelir...Belki yine birinci olurum diye takmis.ilk survivorunda sans getirmis bu seferde sans getirecegine inaniyormus. :))))
O yine duygu somurusuyle isi goturur ama sampiyonluk imkansiz evetBeklesin .belki gelir...
Bence hemen elenmez gibime geliyor cumaliEvet ya yazik cok saf hemencecik gaza geliyo flaan :)
Evet kanka bencede hemen elenmez ama gercekten saf ve cok iyi niyetli biri ya.kalsin benceBence hemen elenmez gibime geliyor cumali
Odul oyunu var all star 4 gonullu 2izleyemedim bugün kim önde bugün.
Allahıni seven turabinin kafasındakini açıklasin, bana. Bu kadar da itici olunmaz
Bana sema cok sinsi geliyor oylari cok olanlara siginiyor hemen.merve cok kindar ve hirsli geliyor.keza nagihanda oyle.orda damlayi cok seviyorum ben.cok iyi niyetli oda hirsli ama saga sola satasmiyorBen semayi cok sempatik akilli ve guclu olarak goruyorum favorim sema bahar seviyorum sahra ve merve hirsli ama yavaslar hantallasmislar onceki hallerine gore
Of hemencecik elense keske turabinin yalakasiAllstar epey önde.
Cigirtgan Nihat ..
Bencede donmez.birde merve aydin cok yavasmis yaa.bence onceki senelrde performanstan daha ote,cok agladigi icin birincilige yürümus bu kiz.ki o donem cok yenildigini de biliyorum.birinci olamadi o ayri tabi.kibrisi zor görür6 2 oldular
Dönmez bu oyun
Vallahi görünce böyle kaldım...Öcü gibi dimi
Sinsi ama basarili allah var.damla cok tatli bende cok seviyorum aynen canimBana sema cok sinsi geliyor oylari cok olanlara siginiyor hemen.merve cok kindar ve hirsli geliyor.keza nagihanda oyle.orda damlayi cok seviyorum ben.cok iyi niyetli oda hirsli ama saga sola satasmiyor