- 31 Ocak 2013
- 7.173
- 44.571
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Cumali cok saf biri. Gecen donemki Anıl gibi. Bence o cabuk elenecek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ordaki amac bu kiz guclenir bizi eler gibisine dusunduler herhalde cok saçmaydiramazanın kulisi kendini gösterdi ve ecem gitti. ecemi yazanlar bana antipatik gelmeye başladı. konseyde yazanlarla yazmayanların otururken taraf olmuş gibiydiler.
bana göre akıl işi değildi tamamen kulisle ve oy kaygısıyla gönderildi.
Al benden de o kadar.butün mallari toplamis acunNagihan ne çirkin seviniyor öyle
Tek bacak tek kol sanki dünyayı kötülüklerden kurtarıyor..
İtici insan....
Evet ya survivoru cok seviyorum ama bu turabi illeti yüzünden izleyesim gelmiyor bazen cok gicik bi insan ya.2 defa bu turk halki bu adami nasil birinci yapar ya hala inanamiyorum yazik gunah beTurabi gibi birini destekleyenler olduğunu görmek şok ediyor beni.
Kültürsüz,kaba saba, konuşmayı beceremeyip evde özlü sözler çalışarak kendince konseylerde reklam yapan biri ve en büyük destekçisi de Nihat Doğan!
Evet ya yazik cok saf hemencecik gaza geliyo flaan :)Cumali cok saf biri. Gecen donemki Anıl gibi. Bence o cabuk elenecek.
Ahmet Dursun ile beraber tek tek gondericez diyorlardı eski yarismada ama kendileri gittiği için sevmiyor HakanıHakanin gunahini aliyorlar hep.merve aydinin bu adama bitmeyen bi dusmanligi var nedense
Ama bu kadar da uzun surmez ki kan davasi guder gibi kiz ya :)))Bu sene cok guzel diziler var.Survivor aklıma bile gelmiyor.
Ahmet Dursun ile beraber tek tek gondericez diyorlardı eski yarismada ama kendileri gittiği için sevmiyor Hakanı