- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Ay fragmani gordunuz mu hakanin gozune birsey oluyo ayy insallah gozunu kaybetmez Allah korusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kazandılar nerdesin yahu gelmiyon hic.bak turabiyi sevmeyenler cok fazla ondan mi gelesin yok
Ay fragmani gordunuz mu hakanin gozune birsey oluyo ayy insallah gozunu kaybetmez Allah korusun
Turabi,Hilmi,Merve o kadar çok gittiler ki Hakan'ın üzerine insanın adama acıyası destekleyesi geliyor.
Hakan mikser Merve zeki ama Turabi'nin zekası kısmına katılmıyorum. Çok iyi gözlemci olduğu kesin.turabi ve merve zeki biliyorlar hakanın mikser olduğunu:))
hilmi turabinin çantası zaten ..
Hakan mikser Merve zeki ama Turabi'nin zekası kısmına katılmıyorum. Çok iyi gözlemci olduğu kesin.
Turabi'ye Olsa olsa köylü kurnazı diyebilirim hadi bilemedin çakal. Türk milletinin nabzını iyi tutuyor
Bende semaya cok gicigim surekli ordaki erkeklere bi yapisiyo yerini saglamlastiriyor kimse yazmasin beni kimse dislamasin beni diyeevet süper gözlemliyor.
milletin nabzını tutmakta zeka işi bence:)
ha ben gıcık oluyorum ama iyi bir yarışmacı.
birde semaya gıcığım.:)
Hah iste bunun altina imzami atarimBu sene daha çok sakatlanan olur ya hepsi egodan yenme hırsından kendi başlarını yiyecekler.
Yaa cok uzuldum hakana yani sevmiyor olabilirler ama cok gereksiz gidiyorlar adamin uzerine insallah gozune birsey olmamistir kalici bi sakatlik olmamistirTurabi,Hilmi,Merve o kadar çok gittiler ki Hakan'ın üzerine insanın adama acıyası destekleyesi geliyor.
aynen.cakal carlosHakan mikser Merve zeki ama Turabi'nin zekası kısmına katılmıyorum. Çok iyi gözlemci olduğu kesin.
Turabi'ye Olsa olsa köylü kurnazı diyebilirim hadi bilemedin çakal. Türk milletinin nabzını iyi tutuyor
Arada gel ama unutma biziAy yok kız
Önceki senelerden alışığım turabiye hakaretlere
Dizilerime denk geliyor hep. Sabahları izliyorum şu panorama gibi programlardan.
evet süper gözlemliyor.
milletin nabzını tutmakta zeka işi bence:)
ha ben gıcık oluyorum ama iyi bir yarışmacı.
birde semaya gıcığım.:)
HakandiTv yi sonradan açtım fragmanda hastaneye giden kimdi
Kesinlikle sacma sapan birsey oldi bu sene.hayir birde sahrayi getirmisler sahra en iyisi miydi ki all stara geldi.sahra yerine ne bilim elif falan gelebilirdi gecen seneki gonullulerden.bide sema nagihanla damlayla falan yarissaydi da havasi bi sonseydi ne guzel olurduAcun işini biliyor gönüllüleri zayıf bıraltıki sonunda sadece bire bir yarışlarda ünlülerin kalmasını sağlayacak akıllıca taktik. Nagigan sema , adem turabi yatışsa daha heyecanlı olmazmı