- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Bu yorumun altina imzami atarim merve cok ukala.simdi dusunuyorum da finali goremez o kiz.damla gorur ama kesin.sogutuyo kendindenKesinlikle katılıyorum.
Böyle aykırı, ukala, toplumda ön plana çıkmaya çalışan tipleri sevmiyorum.
Dönüp dolaşıp kendilerini yine gündeme getiriyorlar.
Misal Damla çok efendi bir kız, aynı şekilde karşı takımdan Ecem.
Ama bakıyorsun Merve Aydın hala ukala, her şeyi bilen tiple karşımızda...
Bu çok su kaldırır, görücez
Gonulluler yardirdi bugun kuzuAyyy anca geldim eve ayaklarım şişti yemin ederim ne zor ya alışveriş yapmak . Actım smdii ooooo gönüllülere bak seennn
Cizi yarismasi oldu ve gonulluler kazandi unlulerin havasi sonduKizlar isteydim izleyemedim. Ozet gececek var mi?
Elimden ne kadarvkahve icmek nistedigini anladım, beni ne kaaa sevdiğini...Ay mesaj iki defa gitmis
Cok seviyom tabiki canim cigerim biricik ogretmenimElimden ne kadarvkahve icmek nistedigini anladım, beni ne kaaa sevdiğini...
Gonulluelr kazandi canoSonuc ne oldu kim kazandi kim sayi verdi aldi? Son iki / uc u kacirdim
Gonulluelr kazandi cano
seni yerim ya fındık kurdu burdan da çıktın vallaBu yorumun altina imzami atarim merve cok ukala.simdi dusunuyorum da finali goremez o kiz.damla gorur ama kesin.sogutuyo kendinden
Gonulluelr kazandi cano
seni yerim ya fındık kurdu burdan da çıktın valla
Sonuna kadar nasil sabretcez bilmiyorum bu 4 5 ay cok zor gececekgönüllüleri fazla hafife aldılar, aslında bunun da etkisi var.
bir de parkur hızı çok etkili değildi bu yarışta, atışı iyi olanlar kazandı aslında.
o yüzden hala en iyi takım diye belirtmek için erken, neler olacak bakalım
Of bende bilemedim ya unlulerden ademi cok seviom ama digerlerini sevmiyom keske adem gonullulerde olsaydiTuh benim unluleri tutasim geliyo ama gonullulere yazikiyi olmus.. ne istedigimi bilemedim daha
Vay beCizi yarismasi oldu ve gonulluler kazandi unlulerin havasi sondu
Vay be
Ulen cok gucluler dedik
Gonullulere haksizlik dedik
Hepsi sampiyon o zavallilar napacak dedik de
Bizi sasirttilar iyi mi
geçen survivor biterken barakaları yıkıp yaktılar falan ya, ay ne duygusal bağlamıştım o anSonuna kadar nasil sabretcez bilmiyorum bu 4 5 ay cok zor gececek
Valla izleyemiyorum islerim var ama. Buradan takip ediyorum ben deKim kazandi su anda
Bi yandan cadaloz tutku gitsin diye bekliyorum sinirlerim harap oldu bu aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?