- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Saç da ektirmiş serseri
Ünlüler egolarını yarıştıra dursun gönüllüler yarışı alıp gider umarım...
Turabiyle hakan arasında çözülmeyen mesele nedir çok merak ediyorum merve de dahil..
hadi onlar birlikte yarıştılar vardır aralarında husumet peki sema ya ne oluyor anlamadım...
Geçen yıl gücünden ve disiplininden dolayı takdir eder ama sevmezdim..
Bu sene iyice antipatik geliyor gözüme ..
ya dün düşündüm aslında bunun saçı gürleşmiş diye, ektirmiş mi?
Evet merve cok kibirli.dun izleyince dusundum de damla varken merve kibrisa gidemez bence.kiz kendinden cok emin finale kalacagini dusunuyor herhalde.hakan da flu benim icin ama daha adam gelir gelmez hicbirsey yapmadigi halde arkasindan soylenenler benide sinirlendirdi.hele ki semaninmerveyi çok kibirli buluyorum ve hiç bir dönem desteklemedim ama bu sezon akıllılık etmiş taytla yarışıyor. bacaklarını koruyor. kum zımpara gibi dizleri mahveder ve o ipler falan takdir ettim.
hakan bu sene çok iyi. adam zaten yıllarca sutopu oynamış, atışları iyi ama hızlanmış da.
nihat doğan bu sene eski varlığını koruyamaz gibi.
gönüllülerde melihi sevemedim. dün cumaliye davranış şekli beni iyice soğuttu. keza ramazanda aynı. eceme davranışı tuhaf geldi. onlar göz6 da iyi arkadaştı, şimdi sadece kız arkadaş.
Evet semaya bende asiri sinir oldum uyuz.sen daha hakani tanimazsin bi husumetin olmamis yakindan bile kac defa gordu acaba.sirf oyun ceviriyo kadin ya.her zamanki gibi erkeklere yanasip yalakalik yapiyo.turabiye yamanmaya calisiyo.turabi hakani sevmiyo ya...ne gicik bi kadin insallah elenirÜnlüler egolarını yarıştıra dursun gönüllüler yarışı alıp gider umarım...
Turabiyle hakan arasında çözülmeyen mesele nedir çok merak ediyorum merve de dahil..
hadi onlar birlikte yarıştılar vardır aralarında husumet peki sema ya ne oluyor anlamadım...
Geçen yıl gücünden ve disiplininden dolayı takdir eder ama sevmezdim..
Bu sene iyice antipatik geliyor gözüme ..
Evet semaya bende asiri sinir oldum uyuz.sen daha hakani tanimazsin bi husumetin olmamis yakindan bile kac defa gordu acaba.sirf oyun ceviriyo kadin ya.her zamanki gibi erkeklere yanasip yalakalik yapiyo.turabiye yamanmaya calisiyo.turabi hakani sevmiyo ya...ne gicik bi kadin insallah elenir
Of cok ozenti yaaaa asiri ozentiSanmıyorum eleneceğini..
Hemen organize oluyor güçlü gördüğü kişilerle geçen yıl olduğu gibi..
Saçlar nasıl.. çok eleştirdiği sabriye stil yapmış :))
Gecende burda bi arkadas soylemisti kimdi hatirlamiyom oyleymis.ben serkayi cok seviyodum oynasin yaaa.ama keske partneri gizem karaca olmasaymis.o kizin hic bi dizisi tutmuyoKızlar survivor serkayin yeni dizi projesi varmış gizem karaca ile duydunuzmu
Simdi bakiyorum hakan resmen tahrik ediyo turabi sonuna kadar hakli..Fragmani izlediniz mi arkadaslar turabi yine hakana saldirmaya calisiyodu nefret ediyorum bu adamdan yaa.dakka 1 gol 1 gosteris yapiyo.acunda her zmaanki gibi turabiyi diskalifiye etmiyoooop
Evet simdi detayli izleyince bende gordum fragmanda gormemistim tahrik var ama uzerine yurumesi ne mana?sozle cevap veremiyo mu bu adam.niye artislik yapcak cunku.ustune yuruyo devamli seni dovcem gibisine.bunu hep yapiyo gucu hakana yetiyo.bi çakcan uzanip kalcakSimdi bakiyorum hakan resmen tahrik ediyo turabi sonuna kadar hakli..
Turabici olmadigim halde acik ortada.
Hakan hic normal degil amaci belli umarim 1.olamazEvet simdi detayli izleyince bende gordum fragmanda gormemistim tahrik var ama uzerine yurumesi ne mana?sozle cevap veremiyo mu bu adam.niye artislik yapcak cunku.ustune yuruyo devamli seni dovcem gibisine.bunu hep yapiyo gucu hakana yetiyo.bi çakcan uzanip kalcak
Yok o 1.olamaz zaten birlesmeden sonra gider.hakanin hic bi zaman bi kitlesi olmadi.bu arada cumali sanki birinci olabilir bu sneeHakan hic normal degil amaci belli umarim 1.olamaz
Onada sinir oldum ya hic sevmiyorm gazla calisanlariYok o 1.olamaz zaten birlesmeden sonra gider.hakanin hic bi zaman bi kitlesi olmadi.bu arada cumali sanki birinci olabilir bu snee
Ademcigim olsunOnada sinir oldum ya hic sevmiyorm gazla calisanlari
Olabilir suanlik sevinirimAdemcigim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?