- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Bencede.nagihandan merveden damladan cok daha hizli parkurda ucuyor resmen.atislari da her yarismada gelistirir artikBence cok iyi
Ama cok heyecanlı
Eli ayağına dolanıyor
Düşüyor atamıyor
Alıştıkça açılır bence
Evet ya ben inanamadimBence de gonulluler cok iyi cikti. Kimse beklemiyordu bu kadar iyi cikacaklarini.
Aynen kanka bendeBend e izliyoruuummm yıllardır.. kimi tuttuğum daha belli değil ama kimi tutmadığımi biliyorum net..
Turabi
Sahra
Nihat doğan
Şu yabancı olan
Survivorun ruhani dengesini koruycam diyen adam varya o :))
Yok kiz cok yavas valla bak hele nevinle nagihanla bi yarissa merve en sonda kalirYok canım yok size öyle bana göre merve hizli
Gonulluler atislarda becerikli bence.ama murat ceylan da is yok onu anladim bugun benFundayı da begendim ben
O da hızlı
Canimsin ancak yazabildim izlerken aklima geldi...Aynen kanka bendeseni etiketlemistim topigi actigimda.ogedayi birinci gonderdiniz artik ademi tutarsin demi
Ipin ustunde titreyişini unutamiyorumMarcus mu
ama o da sayi aldi gecen yil erdi gibi kimse yokmu yaa. Erdiye cok guluyodum ben
Nevin yanıt da atışlarda iyi degil
Evet ama cok hizli kiz dimi
Ademcim❤❤ o hep hizliydi bide puzzle halledebilse tamamdirAdem de cok iyi bugun ya
Puzzle olmazsa adam ucuyor
Ipin ustunde titreyişini unutamiyorum
Gonullulerde melih var profesyonel voleybolcuymus ama parkurda zayif bence o yakisikli bi.bide rmaazan var o yakisikliCanimsin ancak yazabildim izlerken aklima geldi...
Oge olsaydı yine onu tutardım
Adem 'in performansı aman aman iyi degil ya..
Gönüllüler de yakışıklılar var du bakalım
Adem o laz kizla sevgili olsaydi onu tutardimAdemcim❤❤ o hep hizliydi bide puzzle halledebilse tamamdir
Hımm bakalım o vakitGonullulerde melih var profesyonel voleybolcuymus ama parkurda zayif bence o yakisikli bi.bide rmaazan var o yakisikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?