- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Ay hayir sabriyeeeee hic sevmiyodum o kiziAdem o laz kizla sevgili olsaydi onu tutardim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hayir sabriyeeeee hic sevmiyodum o kiziAdem o laz kizla sevgili olsaydi onu tutardim
manyak ya bu adamBen olsam beni doverdim diyodu
Ohh mis gibimHele bir kahve yapayım ya daha yapamadim
Hahaha cok tatli atisiyorlardi sonra yime omuz omuzaAy hayir sabriyeeeee hic sevmiyodum o kizi
Beraber içelim cocomOhh mis gibim
Oy tesekkur ederim bebegimm yap hadi icelim elinden bi kahve sade olsunHahaha cok tatli atisiyorlardi sonra yime omuz omuza
Beraber içelim cocom
O Murat ile omuz omuza verdikleri zaman ne tatlılardı di mi? :)Hilmi cemi de en eski surviborda seviyordum ama sonra turabinin yaninda yamak gibi durunca çok soğumuştum
Adem baya hizlanmisAdem hakandan önce geldi ama atışlarrrrr
Hakan aşmış atışlarda yardırıyor
Gonulluler atislarda becerikli bence.ama murat ceylan da is yok onu anladim bugun ben
Takilcak gibi miGonulluler ezilir demistim ama onlarda fena degilmis hani.bu arada nihat dogani kimse takmiyo takimda farkettin mi :)
Kesinlikle ya gerçek bor dost gibiydiler.. turaniyleyken de ikisi de kabadayı kabadayı iyyyy...O Murat ile omuz omuza verdikleri zaman ne tatlılardı di mi? :)
Oy tesekkur ederim bebegimm yap hadi icelim elinden bi kahve sade olsun
Ayyy anca geldim eve ayaklarım şişti yemin ederim ne zor ya alışveriş yapmak . Actım smdii ooooo gönüllülere bak seennnKizlar burda miyiz
Yeni bolum sanirim 20.30 da @2KediAnnesi @ParteMoralll V Vinka @hayat_gun H E @Elyagur @Anti Depresan
Sonunda beni anlayan birisiKesinlikle ya gerçek bor dost gibiydiler.. turaniyleyken de ikisi de kabadayı kabadayı iyyyy...
Sonunda beni anlayan birisi
Oy tesekkur ederim bebegimm yap hadi icelim elinden bi kahve sade olsunHahaha cok tatli atisiyorlardi sonra yime omuz omuza
Beraber içelim cocom
Birde bu damlaların olduğu grubun dostluğu çok güzeldi
Ay mesaj iki defa gitmisOy tesekkur ederim bebegimm yap hadi icelim elinden bi kahve sade olsun