- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 598
- 34
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Bencede kendi gecti cok akillica ordan zor elenir hemde daha tecrubeli... ilk geldiginde yuzu bozuktu anlamadimDeli işte
Şeyi anlamadım ya ben
Acun hakan gönüllülere geciyor dedi kendileri göndermiş gibi
Ama sema ve turabi hakan kendi gecmek istemiş gibi konustu
Ben izlemiyorum da, Anil yanina kalp koymussun ya Turabiye noldu dedim.
Iste daha taniyamadigim icin gozlerinden bile hirs fişkiriyo ama suan daha acilmadi diye dusunuyorum bilemedim.Nedense benimde sempatim yok hilmiye karsi ya iyi hos ama oyle cok sevemedim yani.bu zamana kadar ki butun survivor yarismalarinda en cok yuregime dokunan en sevdigim adem oldu nedense
Aynen.. Halan bizden korktu kaçtı filan demeler. Hakanı sevmem ama her zamanki gibi iticilerDeli işte
Şeyi anlamadım ya ben
Bencede kendi gecti cok akillica ordan zor elenir hemde daha tecrubeli... ilk geldiginde yuzu bozuktu anlamadim
Belki daha oncesinden bir konusma gecmistir hakanla acun arasinda.yarisma baslamadan.beraber oturup boyle bi karar almislardir.acun da biz gonderdik izlenimi vermeye calismistir korkup kacti demesinler diye.cunku hakan cok yorum yapmisti onlar hakkinda,ee turabiyle de kanli bicakli.orda durmak istememistirDeli işte
Şeyi anlamadım ya ben
Aynen.. Halan bizden korktu kaçtı filan demeler. Hakanı sevmem ama her zamanki gibi iticiler
Herhalde gecen sene yorumcuydu akilli ve kurnaz... diyorum ya onunda gozlerinden entrikalar okunuyoEğer bunu kendi istediyse bu adam gercekten fena yaa
Strateji delisi ve acaip iyi yapıyor bunu
Belki daha oncesinden bir konusma gecmistir hakanla acun arasinda.yarisma baslamadan.beraber oturup boyle bi karar almislardir.acun da biz gonderdik izlenimi vermeye calismistir korkup kacti demesinler diye.cunku hakan cok yorum yapmisti onlar hakkinda,ee turabiyle de kanli bicakli.orda durmak istememistir
Herhalde gecen sene yorumcuydu akilli ve kurnaz... diyorum ya onunda gozlerinden entrikalar okunuyo1.olamaz ama bayaaa gider sonuna kadar.
Bak uzun sactan nefret ederim ama guzel yaSaçları da komik bu sene
Turabi de verdi anıla şimdi
Kızamıyorum
Ama hakana vermesin
Ilk yarismayi Unluler kazandi,ikincisi yapiliyo suan unluler 2 gonullu 4 canim :))Noldu oyunlarda kim kazandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?