- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Insallah yaa .Nolur puzzle calismis olsunİnşallah Adem bol bol yüzmüş ve puzzle çalışmıştır..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah yaa .Nolur puzzle calismis olsunİnşallah Adem bol bol yüzmüş ve puzzle çalışmıştır..
Baya iyi calismis demekki hakan,hilmicemi daha iyi biliyordum.galiba biraz zmaan gecmesi gerek acilmasi icinHakan güzel yarışıyor
Belki kilo almistir sacini kestirmistir falan.aglayinca yuzu sismistir.annesini bende hatirlamiyorum ama herhalde boyle olmustur.bu arada ailesiyle vedalasirken babasi gorunmus muydu ekranda kacirmisim bak orayibişi sorucam mervenin annesi hasta mı ne olmuş. evden ayrılma görüntülerinde çok değişmişti.
Turabiye nolduGeriden izliyorum
Anıl
Belki kilo almistir sacini kestirmistir falan.aglayinca yuzu sismistir.annesini bende hatirlamiyorum ama herhalde boyle olmustur.bu arada ailesiyle vedalasirken babasi gorunmus muydu ekranda kacirmisim bak orayi
Evet anilllllllll hem cool hem hizliGeriden izliyorum
Anıl
Adem konusunca guluyordu patike sinir oldum.hilmi pas tutmus zamanla acilir.Patates hakan hilmiyi patates etti ha
Turabiye noldu
Ever anilllllllll hem cool hem hizli
Adem konusunca guluyordu patike sinir oldum.hilmi pas tutmus zamanla acilir.
Oorda ben isteeeBir de hilmicem yorulup kendini yere atınca yanından gecip gitmedi el verdi
EvetKim gülüyordu hakan mı
Ben izlemiyorum da, Anil yanina kalp koymussun ya Turabiye noldu dedim.2 sayıyı da turabi aldı hem hakandan hem anıldan
Aynı seyi izlemiyor muyuz yoksa
Nedense benimde sempatim yok hilmiye karsi ya iyi hos ama oyle cok sevemedim yani.bu zamana kadar ki butun survivor yarismalarinda en cok yuregime dokunan en sevdigim adem oldu nedenseHilmiceme karsi daha sempatim yok ama onun nedense suan egosunun ve kendini sisirdigi icin basarili olamadigini dusunuyorum. Bence performansi yukselecek..