- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Zaten calismasa onu yerlerdi.bunu bilerek baya bi calismis atislaraHakan gelmeden baya atış çalışmış
YumurtaBu oyun ne oyunuydu ben kacirdim
EvetIlk oyunu all star kazanmıştı degilmi
Turabi ile Sema değil de Turabi ile Merve ayrı ayrı söylediler.. Turabi söylerken Sema oradaydı ve "oturduğun yerden yorum yapmaya benzemez" dedi Hakan için..Ama gercekten oyle olmus olabilir
İkisinin ayrı ayrı oyle soylemesi tuhaf
Hakan kendi gecmek istedi diye düsünüyorum ben de
O agziyla kus tutsa yine kazanamaz :)Ay Sahra kazanmasin da
Hakan her nekadar bana itici gelse de bu kadar kişinin cekistirmesinden dolayi Hakan'a değilde eleştirenlere kızıyorum. Merve,Turabi,Sema daha var da var adamı çekiştiren.Tamam Hakan da belli ki kurnaz ve ortalığı karıştıracak potansiyele sahip.Artık izledikçe taraflarimiz netleşecek.Aynen Turabi yorumcu olsa melaike olacaktı sanki.. Hakanıda sevmem ama o Sema eleştiriyor ya.. Sanki çok doğru davranmış gibi.. Bu senede Turabi,Hilmi ve kaptanına yakın..
Saçlarıda tuhaf olmuş semanın.Bu semanin erkeklere yalakalik yapmasindan kanki olmaya calismasindan gına geldi keske almasalardi şu kadini ya
Orası öyle de :))O agziyla kus tutsa yine kazanamaz :)
Imaj yapmis haspamSaçlarıda tuhaf olmuş semanın.
Cococum ben Ademciyim bu sefer kazanacak inşallah; )
Evet erkekleri cok saf temiz ve iyi niyetli gercekten.hakan onlara iyi gelecektir mutlaka.hakanin oraya gecmesi hem kendisi icin,hemde gonullluler icin harika olduHakan a helal olsun ya gönüllülere iyi moral verdi hele ki ilk oyunda tecrübeli takıma karşı ilk oyunda o kadar sayı almak büyük başarı dedi gönüllüler o sözden sonra büyük moral buldu Hakan olmasa gönüllüler toparlanamazdı patır patır oyun verirlerdi. Hakanı merakla ve keyifle izliyorum aşırı zeki ve zeki oldugu için direk atış çalışmış. Turabi nin atışı iyidir ama Hakanın karsısında baya panikledi iki üç atış kaçırdı. Anıl ı çok sevdim bir de Hilmiceme bir şey oldu sanıp elini uzatıp kaldırmaya çalışması falan nasıl saf ve temizler gerçekten Hakan ın dediği gibi , kızlarını begenmedim bir tek gönüllülerin.
Cococum ben Ademciyim bu sefer kazanacak inşallah; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?