- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Nagihana hic kimse yüzünün kötü oldugun soylememismi acaba cok fena olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyleyse unluler alir herhalde. Acaba yataklar da surekli mi yoksa geçici mi =D10 da biticek galibA
hakan neden diğer takıma gittiÇok yanlış bir tercih yaa.. Otur programda kazan paranı..
Soylemislerdir.oda karsiliginda kiskaniyosun kiziiiiimmm demistirNagihana hic kimse yüzünün kötü oldugun soylememismi acaba cok fena olmuş
geçiçi ayrıca iki turdu kuzumoyleyse unluler alir herhalde. Acaba yataklar da surekli mi yoksa geçici mi =D
Gecicidir odaoyleyse unluler alir herhalde. Acaba yataklar da surekli mi yoksa geçici mi =D
Acun gonderdi olay cikmasin diye galuba.birde unluler hakkinda cok yorum yapmisti yahakan neden diğer takıma gitti
Evet ya öyle demiştirSoylemislerdir.oda karsiliginda kiskaniyosun kiziiiiimmm demistir
ben de diyorum ki 10da bitse Acun soylerdi az kaldi falan diye =)geçiçi ayrıca iki turdu kuzum
ay yaziiik =DGecicidir oda
acun yolladi izliyorum bebeğim ama nedenini merak ettimAcun gonderdi olay cikmasin diye galuba.birde unluler hakkinda cok yorum yapmisti ya
Gecen senelerde turabi kafa atmisti buna belki ondandiracun yolladi izliyorum bebeğim ama nedenini merak ettim
Hilmiyi yendi olsun o kadar kolay mi hilmiyi yenmek :))Hakanın havasından gecilmez artık
Hilmiyi yendi olsun o kadar kolay mi hilmiyi yenmek :))
Suan biraz heyecan var bi sure gecsin hilmi duman eder ortaligi.nagihanin performans hic degismemisBalll
Her zaman taktaktak atan hilmi atamadı