SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
ahhahha yeminlen manyak ben bu kızla aynı yerde uyusam uyuyamam yeminlen exorcist gibi bi tip

Gelmiş geçmiş hiç bi yarışmacı furkan kadar itici olamaz.
Abilerinin ablasının gölgesinde nereye kadar sürecek görcez.
İlhanın taraftarlarından nemalanmaya çalışıyo gıcık

Berna-Ogeday kavgasını kaçırdım. Survivor-Ekstra'da izlerim dedim. 16 dakikadır kavga hakkında konuşuyorlar, ama kavgayı göstermediler. Arkada görünüyor ama ses yok. Gösterelim mi dediler biri gerek yok dedi. Siz izlediniz tabii, gerek yok. Sinir oldum. Ne biçim yayıncılık.

Yarışma programı çektiği yerde hazır gitmişken arkadaşları (Alp Kırşan, Murat Boz, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan vs.) ve oradan topladığı başka insanlarla kumda futbol maçı yapıp, bunu da 3.5 saatlik ayrı program (Dominik Turnuvası) olarak yayımlayan başka kanal sahibi yoktur herhalde :))

Şimdi de maç sonrası nefes nefese kalmış Acun ve Murat Boz'la röportaj yapıyorlar :))

Allah tüm isteyenlere Acun'unki gibi eğlenceli işler nasip etsin inşallah.

Acun tam keyif adamı ya. Ulusal kanalda arkadaşlarıyla yaptığı maçları yayınlıyor adam Ama doğrusu Acun'un çalışanlarıyla -en azından görünürdeki- iletişimini beğeniyorum. Adamın iş ortamı eğlenceli ve motive edici, arkadaş gibi.

bernaya herkes gıcıktı erdıylede kötu olunca gidecem korkusu sardı şimdi erdinin koruması için erdiye yanasıyor
ama bazı tepkilerinde haklı fakat baska ulkede buyudugu ıcın yanlıs anlıyor ya da dusuncelerını yanlıs ıfade edıyor oda komik oluyor :)

PEk yayinlanmiyor tekrari o yuzden bende kavgayi kaydettik dun gece, Bugun insta sayfamda ozetíni paylasmayi dusunuyorum. (@vasren) Berna Elif-Gokhan-Ogeday ile taker teker kavga ediyor.

Berna-Gökhan, Elif, Ogeday kavgasını yeni izledim. Hepsi çok antipatik görünüyor. Ama bu kavgadan en zararlı çıkan Ogeday olur.

Berna ve Gökhan'ın sempati puanı değişmez. Atıyorum 10 üzerinden 2 ise yine 2 kalır. Zaten o durumda onlardan beklenilecek şekilde antipatik davranmışlar. Gökhan çok da bir şey yapmıyor. Elif de başından beri fazla sempatik değildi zaten. Fazla bir zararı olmaz.

Ama Ogeday çok sempatikti. 1-2 haftadır kenarda köşede Berna'nın dedikodusunu yapması; kavga sırasında 3-B sınıfından bir çocuk gibi kızı gıcık etmek için taklidini yapması; kız ona doğru gidip 50-60 cm kala durmuşken, hızla gidip kıza vücudunu dayayıp yukarıdan bakması Ogeday'ın sempatiklik puanını düşürdü. Yaşından en az 10 yaş ufak gibi davranmış. Hiç karizmatik değil.

Belki sonradan karizmasını toparlar, adalar birleşince Adem'i görüp feyz alır. Belki iyi anlaşırlar.

Berna bu saatten sonra sempatik olsa da bir işine yaramaz. Bence Berna'nın şu saatten sonra tek şansı var, o da adalar birleşince şu yaptıklarını kibirli dörtlüye yapıp puan toplaması.

o kavgada gökhan da kaybetti. ya bernayla konuştuğunu unuttu, ya da evet berna doğru söylüyor ben bunları ona söyledim diyemedi.
bernayla gökhan başbaşa konuşurken, berna gökhana şimdi senin benimle konuşmandan diğerleri hoşlanmıyordur gibi bişiler söyledi. gökhanda onlar hoşlanmıyor diye senle konuşmıcak değilim gibi yada benzeri şeyler söyledi.
berna sorunca hayır ben söylemedim diyor.

ogeday alple konuşurken kendini iyice dibe çekti. elifle beraber hareketleri ne kadar iticiydi. berna konuşurken gözlerini devirmesi, dilini çıkararak yüzünü şekillere sokması, elifinde gülmesiyle onu tasdiklemesi, yahu bunlar bu yaşın hareketleri mi.
survivorda herkes kendi kendini bitiriyor.

Semaaa yaa resmen su yarismalarda bagirmasi okadar itici ki hadi ablam hadiiiiiiiiii yapamiyor yapamiyor demesi o ayni ses tonuyla bagirmasi beni resmen cileden cikariyor kanal degistiriyorum okadar furkanin yanciligi o sacma sapan tavirlari asiri otesi asiri itici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…