SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Cok sacma yani saygisizlik sevimsizlik diz boyu . Ayyy sese bak hadi ablaaaam atamiyor atamiyor gercekten cileden cikarici . Kucuksen kucuklugunu bil 7 yasinda cocuklsr vardir ama 20 yasinda gibi konusur ya ekemis derler furkan resmen o

Nasıl bir kardeşlik aşkıdır ki sabriye ademsiz tavuk pilav yemeye bile gitmedi hemde okadar açlığa rağmen. İlgiiiinnçç

Aferin Sabriye. Sabriye için "İlhanlar onu kabul etse Adem'i bırakır" diyorlardı. Adem gelmeyecek diye onlarla yemeğe bile gitmedi. "Çok isteseydi ikimizi de götürürdü" dedi ki haklı. Furkan aslında Adem'i götürecekmiş, ama Adem Sabriye'yi götür demiş. Çok tatlılar ya.

valla ben de bernanın başka ülkede doğup büyümüş olmasında kendini ifade de yanlış anlaşılmalar olabileceğini düşünüyorum, mesela kk da bile topiklerde başka ülke de doğup büyümüşler hemen dikkatimi çekiyor, sanki gıcıklığına konuşuyor gibiler ama aslında öyle değiller biz öyle algılıyoruz ama bu bernanın yine de itici olduğu gerçeğini değiştirmiyor bence, kendini deha sanan manipülatif biri, sosyopat bana göre...
ogeday daha sakin olabilirdi evet ama o da insan onunda sabrının bi sınırı var, karşısında pro provakatif var, adamın açlıktan vitaminsizlikten dudakları parçalandı sürekli stabile kalması beklenemez bence
üstelik dediği gibi karşısında bi şeytan varken, kaç sayfa önce berna için exorcist benzetmesi yapmıştım, tek öyle düşünen ben değilmişim demekki
temas konusunda ilk temasları hep berna yaptı, bunu da temize çıkmak adına kontrollü olarak provatatif bir şekilde yaptı, herşey planlarının bi parçası yani

Furkan için bu capsler az bile :ruh:

2017-03-25 19.22.37.png

Son düzenleme:
Bernayı savunmuyorum ama ogedayın yaptığı göğüs göğüse durma mı çarpma mı her ne hareketiyse bu yaptığını doğru bulmuyorum ben olsam bu hareket karşısında bende iterdim açıkçası fiziksel gücünü göstermeye yönelik bir hareket gibiydi:ruh:

Bernayı savunmuyorum ama ogedayın yaptığı göğüs göğüse durma mı çarpma mı her ne hareketiyse bu yaptığını doğru bulmuyorum ben olsam bu hareket karşısında bende iterdim açıkçası fiziksel gücünü göstermeye yönelik bir hareket gibiydi:ruh:
Kesinlikle katılıyorum , rezil bir hareket yaptı . Erkek erkeğe yap tamam da , bir kadına o hareketi yapmak nedir ?
Ogeday'a hiç yakıştıramadım .

Serhatla sema resmen yarışmadan birleşmeye kadar geldiler. Şuan sena için büyük değişiklik olacak

Berna enteresan bi kiz ama durduk yere gitti strateji yaptim ayiya dayi dedim falan filan dedi ben guvenilir bi tip gibi gormuyorum bu kizi ya ne yaptigi belli degil

ogeday iyici iticileşti, baştaki ılımlı çocuk gitti, susmayan antipatik biri geldi. yarışta berna su isteyince, berna su mu istiyorsun diye sorup, suyu alıp kendi içmesi vermemesi küçük çocuklar gibi.
volkan ogedaya yeter sen erkek adamsın sus diye bağırmakta ne kadar haklıydı.

ogeday iyici iticileşti, baştaki ılımlı çocuk gitti, susmayan antipatik biri geldi. yarışta berna su isteyince, berna su mu istiyorsun diye sorup, suyu alıp kendi içmesi vermemesi küçük çocuklar gibi.
volkan ogedaya yeter sen erkek adamsın sus diye bağırmakta ne kadar haklıydı.

Volkan haklıydı. "Sen erkek adamsın sus" yerine "Hiç yakışmıyor, şık durmuyor" vs dese daha iyi olurdu. Kadın-erkek kimse bu şekilde davranmamalı.

Berna hep böyleydi, ama Ogeday çocuk gibi davranıp, kızın taklidini yapıp, kıza dayanıp vs puanını düşürdü.

Ogeday, Serhat, Furkan, Sedat tartışmalara mümkün mertebe girmeseler, sadece yarışsalar daha çok puan toplarlardı.

umarım berna gider, ama gitmeyeceek, evlat olsa sevilmez bi tip, ilk haftalarda hoşuma gidiyordu sevimli geliyordu ama son haftalarda içine cin kaçmış gibi davranıyor, içine gerçekten cin kaçsa neyse de sırf oy için zafere giden her yol mübahtır diyerek herkesi harcaması zaten kişiliğinide gayet net ortaya koyuyor, ben kesinlikle erkeklerin ona pozitif ayrımcılık yapması gerektiğini düşünmüyorum tam tersi asıl erkekleri koruyup kollasınlar ona karşı, onu izleyelenler gerçek hayatta da bu kıza güvenmez bence, güvenmemelilerde, 9 kişi bir kişiyi sevmiyorsa 9 u birden yanılıyor olamaz yani

X