Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Berna cildirdi.
Galiba ismimi yazcaklar tek kalcam korkusuyla siyirdi
Denk geldikce goz6 bakiyodum.valla sinsinin önde gideni, bu da ben yalnızım herkes bana cephe aldı, mağdurum da mağdurum ama dimdik ayaktayım numarasıyla yürüyecek
Moralbozar serhat olmayınca ne de güzel kazandılar
Acun tam keyif adamı ya. Ulusal kanalda arkadaşlarıyla yaptığı maçları yayınlıyor adam Ama doğrusu Acun'un çalışanlarıyla -en azından görünürdeki- iletişimini beğeniyorum. Adamın iş ortamı eğlenceli ve motive edici, arkadaş gibi.Yarışma programı çektiği yerde hazır gitmişken arkadaşları (Alp Kırşan, Murat Boz, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan vs.) ve oradan topladığı başka insanlarla kumda futbol maçı yapıp, bunu da 3.5 saatlik ayrı program (Dominik Turnuvası) olarak yayımlayan başka kanal sahibi yoktur herhalde :))
Şimdi de maç sonrası nefes nefese kalmış Acun ve Murat Boz'la röportaj yapıyorlar :))
Allah tüm isteyenlere Acun'unki gibi eğlenceli işler nasip etsin inşallah.
Berna-Ogeday kavgasını kaçırdım. Survivor-Ekstra'da izlerim dedim. 16 dakikadır kavga hakkında konuşuyorlar, ama kavgayı göstermediler. Arkada görünüyor ama ses yok. Gösterelim mi dediler biri gerek yok dedi. Siz izlediniz tabii, gerek yok. Sinir oldum. Ne biçim yayıncılık.