SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Ya ben de Eser'in olmasını isterdim. Eser gibi biri mükemmel denge olurdu o ayarsizlara...

bu sema hiç göründüğü gibi değil bence, grubunun en güçlü erkeklerine kardeşim kardeşim çekmesi de pek manidar

berna kafadan kontak galiba neden sinir krizi geçirdiğini erdiye hiç anlamadım

delirdi galiba kadın, hareketleri çok anormal
Göz6 programını izlemedim ama bir sahneye denk gelmiştim . Bir kız , baska bir kızın üzerine kabus gibi çökmüş , seri katil edası ve kısık sesle "düş yakamdan , seni bitiririm " gibi laflar ediyordu. Ben de bu kim yahu olmuştum. o kız berna'ydi.... jeton yeni düştü bende
Berna'nın "tarzı" bu...

bu sema hiç göründüğü gibi değil bence, grubunun en güçlü erkeklerine kardeşim kardeşim çekmesi de pek manidar
Sema'yı destekleyen biri muhtemelen pek fazla izlemiyordur survivor'ı. Konuşmalarını dinledikçe , tavırlarını gördükçe buz gibi soğuyor insan

berna antipatik gelmiyor. kendini savunma şekli sempatik geliyor bana. kız kendini ezdirmiyor kuvvetli de. bazen hareketleri psikopatça gelse de, genel olarak ada nüfusuna bakınca sinsi değil. sataşmayana bulaşmıyor.
geçen sezon nagihanı da severdim, kuvvetli doğal sinsi değildi. bu senekilerle kıyaslarsak egosu yoktu.
sema da kuvvetli ama itici, sevemiyorum.

Son düzenleme:

furkan 90 doğumlu, sema 85 doğumluymuş. sürekli ablacım hadi ablacım koş ablacım kulağa ne kadar itici geliyor. karşında koskoca adam var.
erdi de 88 doğumluymuş, ona da boyu kadar çocuğum var benim diyince, kafası karıştı diye düşünüyorum.
kendini herkesten büyük görüyor.

Haha Berna Serhat'la İlhan'ı canından bezdirir, Serhat kendini okyanusa atar geri dönmez Hele oyun esnasında Berna'ya bağırdıklarını düşünüyorum da.

Adem balık getirdiğinde İlhan yüzüne bile bakmadı adamın, ayıp.

Furkan efendi yanlarında kimse yokken biz bunu yemeyiz bıdı bıdı, sonra balığı Sedat'a götürdü. Onlar da alamyınca niye Adem'e değil Şahika'ya vermeye çalıştı? Korkak çünkü, yüzleşemiyor. Zaten Adem'e götürdüğünde de "yemek istemiyorlar" dedi. Madem o kadar yiğitsin desene "biz senin balığını yemeyiz" diye.

Son cümleye koptum, kesinlikle havuç bile Furkan'dan dik duruyor

Şahika'nın elenmemesi o kendini bir şey zanneden 4 kişiye ders olmuştur umarım. Gerçi küçük dağları kendilerinin yarattıklarını düşündükleri için anlamama ihtimalleri de var....
Yok emin olun anlıyorlar ve tırsıyorlar.
Haftalarca Sabriye'yi eleyemeyince hedef değiştirip Şahika'yı koydular odaklarına. İki haftadır onu da eleyemiyorlar hatta Şahika Sedat'ı eledi (Tarık'ın potasında var mıydı hatırlayamadım). Şahika'nın da oy potansiyelinden korkmaya başlamışlardır. Pınar da iki haftadır çıkıyor elemeden, o da düşük değil.
Sabriye, Şahika ve iki haftadır Pınar'ı eleyemedikleri, karşısına kimi koyarlarsa o gittiği için stresliler şimdi çünkü artık potaya girmesi muhtemel isimler oldular.

Ogeday'la Berna'nın tartışmasında Berna fiziksel temasta bulunuyor.
Birkaç sene önce başka Berna, Sahra'yla tartışırken benzer hareket yaptığı için diskalifiye edilmişti. Acun bunu Berna'yı ünlüler adasına transfer etmek için kullanabilir. Hem ünlülerin kızlarını güçlendirmiş olur. Gönüllülerde Berna çok atıl duruyor, oyunlara bile çıkmıyor doğru düzgün.

ee pınar için bana furkancım furkancım demesin kibarlık yarışına gelmedik buraya diyor furkan, röportajlarda herkesin arkadasından saydırıp kimsenin yüzüne bişey demiyor bi de dürüstlükten yüzüne ateş etmekten falan bahsediyor (bu ateş etme tabiri de çok iğrenç ya neyse)
ama sema ablacım ablacım deyince sorun yok, bence furkan çok kolay manipüle olan biri her ne kadar zekiyim triplerinde olsa da ve kazanma şansı hiç yok, boşuna kendini yormasın bence

eee erdiye kaç defa vurdu dünkü programda, bildiğin omzunu yumrukladı, erdi diyor şuan beni dövüyosun farkında mısın, evet diyor dövüyorum, erdi bernayı itse orda kesin elenir

acun açıklamıştı; diskalifiye etmeyi ada güvenliği açısından gerekli görürsek yapıyoruz demişti. yarışmacıya ve arkadaşlarına soruyolarmış, yarışmacı kendime güvenemiyorum derse, ya da diğerleri biz buna güvenemiyoruz derse diskalifiye oluyormuş. önceden sanırım böyle birşeyler açıklamıştı.

Geçen sene ki daha heyecanlıydı bu sene ki geçen sene ki kadar heyecanlı değil bence.Seneye survivor all star yapsa daha heyecanlı olur bence en iyi yarışmacılar falan.

Evet Berna Sahra'yı yastıkla boğacaktı çünkü gece.

Semih'in ada değiştirmesi stratejik bir hamleydi ve bunu Zafer'in kavgasına bağladı. Berna'nın ada değiştirmesi düşük ihtimal değil, ünlülerin kızları bu kadar zayıfken, Berna gönüllülerde oynatılmadan öylece oturuyorken Acun müdahale edebilir.

Daha önce sayı dengesizliği nedeniyle Duygu Bal'ı, Dağhan Külegeç'i karşı adaya göndertmişti ki bu çok büyük saçmalık. Adamlar karşı takımı azaltmak için yarış kazanıyor, sen "sayı dengesizliği oldu" diye karşı takıma oyuncu gönderiyorsun.

Ay ben bunu izlememiştim yaa
Ademin yakısıklılıgı, tatlılığııı
En cok Sedat'a güldüm. Çıldırtırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…