- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.573
Ya ben de Eser'in olmasını isterdim. Eser gibi biri mükemmel denge olurdu o ayarsizlara...Berna kendi adasında herkesle kavga ediyor. Ünlüler de kadınlarda çok zayıf. Keşke Berna'yı ünlüler adasına transfer etseler.
Hem Serhat dır dır yapınca laf söyleyecek biri olur, hem de Sema sakatlanınca zayıf kalan ünlülere karşı Berna'yı yarıştırmayıp, puan toplamak için oyunlara hep kendileri çıkan uyanık Elif ve Tuğçe'nin karşısında dişli bir rakipleri olmuş olur.
berna kafadan kontak galiba neden sinir krizi geçirdiğini erdiye hiç anlamadım
delirdi galiba kadın, hareketleri çok anormal
Göz6 programını izlemedim ama bir sahneye denk gelmiştim . Bir kız , baska bir kızın üzerine kabus gibi çökmüş , seri katil edası ve kısık sesle "düş yakamdan , seni bitiririm " gibi laflar ediyordu. Ben de bu kim yahu olmuştum. o kız berna'ydi.... jeton yeni düştü bendedelirdi galiba kadın, hareketleri çok anormal
Sema'yı destekleyen biri muhtemelen pek fazla izlemiyordur survivor'ı. Konuşmalarını dinledikçe , tavırlarını gördükçe buz gibi soğuyor insanbu sema hiç göründüğü gibi değil bence, grubunun en güçlü erkeklerine kardeşim kardeşim çekmesi de pek manidar
bu sema hiç göründüğü gibi değil bence, grubunun en güçlü erkeklerine kardeşim kardeşim çekmesi de pek manidar
Haha Berna Serhat'la İlhan'ı canından bezdirir, Serhat kendini okyanusa atar geri dönmezBerna kendi adasında herkesle kavga ediyor. Ünlüler de kadınlarda çok zayıf. Keşke Berna'yı ünlüler adasına transfer etseler.
Hem Serhat dır dır yapınca laf söyleyecek biri olur, hem de Sema sakatlanınca zayıf kalan ünlülere karşı Berna'yı yarıştırmayıp, puan toplamak için oyunlara hep kendileri çıkan uyanık Elif ve Tuğçe'nin karşısında dişli bir rakipleri olmuş olur.
ademin balığını geri götüren havuç diyor ki; bizim balığımız var diye kimse istemiyor. hemen önce demedin mi serhatla biz tükürdüğümüzü yalamayız. niye geri verirken söyliyemiyorsun. ademin yüzüne gelince, yemicez diyolar, ziyan olmasın. bik bik.
sonrada çıkıyor insanların yüzüne ateş etsinler, kuru sıkı havaya ateş etmesinler. ellerini kollarını sallayarak, omuzlarını oynatarak konuşmasıyla iyice erdiye özeniyor.
elenmesine yakın sedat bile sempatik gelmeye başlamıştı ama bu çocuğu yok sevemiyorum.
Adem balık getirdiğinde İlhan yüzüne bile bakmadı adamın, ayıp.ilhan; ademle sedata aranızı düzeltin siz güçlüsünüz böyle olmaz demede mi. ademle sedatta zamanla birbirlerine yumuşadılar. serhatla furkan, bu nasıl dik duruştur, tükürdüklerini yalıyorlar derken, ilhan ordan demiyor ki, ben böyle olmaz barışın dedim.
ademle sabriye tartışıyor, 4lünün 2si bu nasıl kardeşlik diye dedikoduya başlıyor. furkan serhat senle 2 kere kavga etti, terbiyesiz dedi. sen ne yaptın gittin sarıldın. dilinde bir dik duruş, şu an havuç bile furkandan dik duruyor.
Yok emin olun anlıyorlar ve tırsıyorlar.Şahika'nın elenmemesi o kendini bir şey zanneden 4 kişiye ders olmuştur umarım. Gerçi küçük dağları kendilerinin yarattıklarını düşündükleri için anlamama ihtimalleri de var....
furkan 90 doğumlu, sema 85 doğumluymuş. sürekli ablacım hadi ablacım koş ablacım kulağa ne kadar itici geliyor. karşında koskoca adam var.
erdi de 88 doğumluymuş, ona da boyu kadar çocuğum var benim diyince, kafası karıştı diye düşünüyorum.
kendini herkesten büyük görüyor.
Ogeday'la Berna'nın tartışmasında Berna fiziksel temasta bulunuyor.
Birkaç sene önce başka Berna, Sahra'yla tartışırken benzer hareket yaptığı için diskalifiye edilmişti. Acun bunu Berna'yı ünlüler adasına transfer etmek için kullanabilir. Hem ünlülerin kızlarını güçlendirmiş olur. Gönüllülerde Berna çok atıl duruyor, oyunlara bile çıkmıyor doğru düzgün.
Evet Berna Sahra'yı yastıkla boğacaktı çünkü gece.acun açıklamıştı; diskalifiye etmeyi ada güvenliği açısından gerekli görürsek yapıyoruz demişti. yarışmacıya ve arkadaşlarına soruyolarmış, yarışmacı kendime güvenemiyorum derse, ya da diğerleri biz buna güvenemiyoruz derse diskalifiye oluyormuş. önceden sanırım böyle birşeyler açıklamıştı.