- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
Bu ilhanlar sabriyeyi yerden yere vurdular mağdur oldu oy topladı şimdide iyi davranıyorlar mağdur edebiyatı yapıp oy toplayamasın diye:)Valla yildim Sabriye'den artik. Nasil bir basiretsizlik bu ya, gidip Pinar'i niye yazarsin sen?
Ilhan'i seviyormus bak bak. Iki guler yuz gordu hemen yelkenler suya.
Git anlas Sedatlarla, gecen hafta koy Furkan'i, bu hafta koy Sema'yla Serhat'i. Şer dortlusunden ucunu cikar potaya, %75 onlardan biri gitsin.
Of. Gonulluler kazansin istemesem elen Sabriye derdim.
Aynen katılıyorum sedat-adem bunlar anlaşsaydı şimdi 4 lü grubun 4 de aday olurdu.Aah ah Adem-Sabriye-Sahika-Sedat-Pinar birlesip besli isim yazsa karsi gruptan, Sabriye de onlardan birini soylese sahane olur ama nerede onlarla o strateji kafasi.
Valla yildim Sabriye'den artik. Nasil bir basiretsizlik bu ya, gidip Pinar'i niye yazarsin sen?
Ilhan'i seviyormus bak bak. Iki guler yuz gordu hemen yelkenler suya.
Git anlas Sedatlarla, gecen hafta koy Furkan'i, bu hafta koy Sema'yla Serhat'i. Şer dortlusunden ucunu cikar potaya, %75 onlardan biri gitsin.
Of. Gonulluler kazansin istemesem elen Sabriye derdim.
Sabriye bence bundan sonra ilk aday olduğu zaman elenir diye düşünüyorum adem sayesinde oyları aldı ama o öyle düşünmüyor galiba,furkanın elenmesini isterim ama o elenmez gibime geliyor.Günaydın kızlar
Yeni fragmanı izlemişsinizdir.. Sabriye ile ilgili
düşüncelerimi paylaşmıştım daha önce.
Semanın performansının 4/1 ini göstersin
birde o zaman izleyin sabriye yi dediğimi hatırlıyorum :)
En başından beri sabriye nin insanlara yansıtılmak istenen
şeker, tatlış, dobra, masum olmadığını biliyordum.
Adem evet seviyorum ama çok büyük hataydı onu
ölümüne savunması..
Kimsenin desteğine ihtiyacı yokmuş
Sırf açlıktan ağladığı için hasta haliyle gitti balık tuttu
o adam..
Büyük nankörsün.
Ki Adem bu saatten sonra geri vites yapar ise
kendisini bitirir.. en azından ben bundan sonra asla
Adem demem.
Furkan'ı göndermezler. Şu potada gitmesi en muhtemel Şahika ama onun da boy boy reklamları yayınlanıyor hala. Gerçi "reklamla yarışmanın alakası yok" demek için Şahika gönderilebilir. Pınar da gidebilir.Sabriye bence bundan sonra ilk aday olduğu zaman elenir diye düşünüyorum adem sayesinde oyları aldı ama o öyle düşünmüyor galiba,furkanın elenmesini isterim ama o elenmez gibime geliyor.
Sabriye bence bundan sonra ilk aday olduğu zaman elenir diye düşünüyorum adem sayesinde oyları aldı ama o öyle düşünmüyor galiba,furkanın elenmesini isterim ama o elenmez gibime geliyor.
Bireyseli Sabriye veya Pinar alsa da şer dörtlüsunun hesaplari sassa, bakalim aralarindan kimi yazarlar...
Bu arada gecen hafta Acun konseyde Ilhan ve Serhat'la konusmus sanirim ben izleyemedim. Ne dedi?
ben de izleyemedim, konseyde acun konuşmuş mu ilhan ve serhat la.
Sabriye bence ilk kaybettiklerinde potada olur ve elenir diye düşünüyorum.Ama artık biraz da gönüllüler kaybetsin isterim :)sabriyenin yerinde olsaydım serhat derdim güçlü birini göndermeye çalışırdım oy alamayacaktı belki zaten kimse kalmayınca en yakın furkan gidecek banko ama serhatı potaya koyabilirdi sonucta serhattında çok oy alacağını sanmıyorum
adam kendini överken bile gönüllülere sataştı atarlı giderli reis orada serhatı görmek istemiyorum artık
sedat da itici geliyordu ama serhat artık çok fazla abarttı
sabriye alınca grupları sarsıldı eger almasaydı sabrıyeyı soyleyeceklerdı ya da sabriyeyi yazıp pınarı söyleyeceklerdi
pınarı sevmiyorum hızlı olabilir ama sema kadar becereikli değil fakat su var cok zeki bi kadın ve agzı muhteşem laf yapıyor unutmuyor hiçbir şeyi tek tek cevaplıyor ve haklıda konusuyorum
geçen haftanın oy sıralamasında pınar ikinciydi it sanırım sitesinde yazıyordu pınar gitmez sedat gider gibi bence sahikada üstteydi galiba
ama sabriye tam dönek hem ademi sattı hemde şahikayı sahıka herkes sabrıyeyı dıslarken sahıp cıktı ama sabrıye ıkı iyisin denilince hemen şahikayı dıslamaya ezmeye basladı
survıvor panoromada hakan cok guzel bı yorum yaptı herkes diş geçirebildiğini ezmeyee calısıyor sabriyede sakın sahıkyaı buldu ezmeye calısıyor demeye getirdi cok haklıydı sabrıye kendını bır sey sandı keske o almasaydı da gitseydi
şahikanin iyi bir durusu var hele o semanın sahıkayı ezmesıne tahamul edemıyorum
bencede sabriye gitmeli performansa bakılınca sahika da gitmeli ama sonuc olarak ilhanda serhatta oyun kaybediyorlar demorilize oldukca şahikada kötü performans sergilemeye basladıSabriye bence ilk kaybettiklerinde potada olur ve elenir diye düşünüyorum.Ama artık biraz da gönüllüler kaybetsin isterim :)
Erdi ve bulut bence hatta anılda olabilir ama sanki gökhanın ismi çıkacakmış gibi duruyor eğer kolyeyi alamazsa öyle hissettim.bencede sabriye gitmeli performansa bakılınca sahika da gitmeli ama sonuc olarak ilhanda serhatta oyun kaybediyorlar demorilize oldukca şahikada kötü performans sergilemeye basladı
gönüllülerden de artık kesinlikle erdi gitmeli gökhan umarım gitmez