- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.573
Bir de HİÇ susmuyor adam arkadaş! yukarı aşağı, ağa gibi adimlar ata ata dır dır dır konuşuyor. Konuşurken illa yürümesi lazım efe gibiserhat konuşurken cinlerim tepeme çıkıyor
Tabi konusurken atarlanıp suya doğru gitmesi şart meselaBir de HİÇ susmuyor adam arkadaş! yukarı aşağı, ağa gibi adimlar ata ata dır dır dır konuşuyor. Konuşurken illa yürümesi lazım efe gibi
Burda kızlardan biri demişti serhat çok ezik diye. Hakkaten öyle
ever eser çok güzel konuştuEser West canlı yayında. Stüdyoya hediye olarak sütlü nuriye getirmiş :)
Acun teklif ettiğinde Eser "ben aç yapamam" demiş. Acun yaparsın yaparsın diyerek ısrar etmiş. Eser kendini denemek için bir çöle gidip 3 gün aç kalmış, annesini arayıp yok ben bunu yapamayacağım demiş. Ama denemekten zarar gelmez deyip katılmış.
En büyük pişmanlığın neydi diye sordular. Yarışmadan ayrılmak diyecek diye beklerken "Serhat Akın'ı dövmemek" dedi. Seyirci de alkışladı yaa. Serhat ne kadar sinir bozduysa.
Sedat,pınar,şahika,adem ve sabriye 5 bir olup 4 lü gruptan birini çıkarsalardı çok iyi olurdu serhat-sema ve ilhan bunlardan birisini adem de furkanı söyleseydi keşke ama olmadı,2.dokunulmazlıkta gönüllülerden aday çıkar diyorum ben bakalım ne olacak.ever eser çok güzel konuştu
onunla hiçbir platformda olmam olursam elimden bi kaza çıkar dedi açlıktan ziyaede oradan elimden bi kaza çıkmaması için ayrıldıma getirdi çünkü halkın nefret edeceği sinirli agresif saldırgan biri olabilirdim orada zamanla dedi
eser çok güzel yorumlar yaptı ve gerçekten dosdoğru konustu çekinmeden ezilmeden kimseye eyvallahı yook gönüllülerden tuttugum tek adamdı oda gidince ademle kaldık
ademin tişörtünün gri hali daha güzel hemde üzerinde ki tarih de çok anlamlı 1923 ...
ünlüler fatihin ismi yazılır yazılmaz ya da hatta yazılmadan önce adının yaızlacıgını biliyorlardı ilhanla kavgada hemen ademlerle birleşip 4 lü egosit çeteden birinin adını cıkaracaklardı salaklık ettiler
fatih sedat pınar ademlerin grup birleşecekti tarık gittikten sonra yazacaklardı furkanı gitmese bile bi potaya sokacaklardı
salak salak sedatın kibir gösterisine döndü olay yoksa sedat dokunulmazlık alınca karşıdan adem de dokunulmazlık alınca karşıdan bi iisim söyleseydi bunlar bu kadar yapılanamazdı serhat furkan sema ılhan dörtlüsü
Ilhan abim,serhat abim, sema ablam süper bir özet olmuş
Aslında ben de öyle düşünüyordum Göz6 daki görüntülere baktım çok zayıflamışHerkes zayıfladı bir erdi olduğu gibi kaldı
Aslında ben de öyle düşünüyordum Göz6 daki görüntülere baktım çok zayıflamış
Evet su da fok balığı gibi duruyogöbeği sarkmış resmen
Erdinin çenesiyle oynaması,el kol hareketleriSerhat da çok iyi olmuş.
Volkan'da ilk anda Volkan konuşuyor sandım gerçekten ahahaha
Çok başarılı olmuş.Erdinin çenesiyle oynaması,el kol hareketleriPalmiyeyi taşımıyorumm noluucak
Furkanın abim ablamları,sabriyenin ağlaması kasları tişörtü, ademle olan yakınlığı,ilhan serhatın bagirmalariÇok başarılı olmuş.
Üç Adam da başarılı skeçler yapıyor, bu sene ne yapacaklar merak ettim.
Merve Aydın'ı yaparken "erkekçe, mertçe, yiğitçe, Türkçe, İngilizce" demişlerdi çok gülmüştüm
Geçen sene Yunus Günçe canlandırması iyiydi, "bir git ya.. s ile"
Sabriye'nin kes sesini demeleri, Sema'nın oğlum var oğlum var demesi, Volkan'ın gorilliği, Berna'nın "seeennn bana öyle diyemessssin"leriFurkanın abim ablamları,sabriyenin ağlaması kasları tişörtü, ademle olan yakınlığı,ilhan serhatın bagirmalari
Bol malzeme var