SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Az önce açtım televizyonu. ilhan ve serhat denilen yaratıkların Şahika'ya nasıl saldırdıklarını gördüm...
Bu zamana kadar 2-3 survivor izlemişimdir herhalde, bu sezonki kadar karaktersiz insanı bir arada görmedim ya!!! Yeter diye bağırasım var ya! tamam ada şartları zor fln ama resmen vahşi hayvanlara dönüştü kibirili 4lü. Tez zamanda hakettiklerini bulsunlar inşallah...

dokunulmazlığı bilerek kaybediyorlar diye düşünüyorum artık..
sabriye gayet doğru bir şekilde oyunu bırakmayın dedi bağırın destek olun dedi serhat paşa her zamanki gibi muhalefet

dokunulmazlığı bilerek kaybediyorlar diye düşünüyorum artık..
sabriye gayet doğru bir şekilde oyunu bırakmayın dedi bağırın destek olun dedi serhat paşa her zamanki gibi muhalefet

Bazen bende öyle düşünüyorum kendi kötülüklerinide başkalarının üstüne atıp kendileri sıyırmaya çalışıyorlar. Sabriye'yi denediler olmadı şimdiki hedef Şahika ve Pınar

Bazen bende öyle düşünüyorum kendi kötülüklerinide başkalarının üstüne atıp kendileri sıyırmaya çalışıyorlar. Sabriye'yi denediler olmadı şimdiki hedef Şahika ve Pınar

evet sabriye dişli çıktı birde bir kaç kez potadan çıkınca iyice kendine güveni geldi ee tabi ademde var.
şahika onlar için daha kolay lokma

Sabriyenin de konusmalari bi acayip:) dogru duzgun o kizla dialog kurulamaz sahikada gitsin evine rahat rahat otursun serhatta bugun volkanla oynadigi oyunu kaybetti sonra baska biriyle oynadigi oyunu kazaninca burda boga var king kong yok diyo ulen king kong bogayi yer be

evet sabriye dişli çıktı birde bir kaç kez potadan çıkınca iyice kendine güveni geldi ee tabi ademde var.
şahika onlar için daha kolay lokma
Aynen kavga bile etmiyor her türlü bastırıyorlar şahikayı algı yaptıkları için bu algının başarılı olduğunu düşünebilirler şahikayı konuşturmadıkları veya şahika konuşmayı tercih etmediği için.

Yırtıkları sökükleri saymazsak bence tişörtün yeni hali daha güzel. İlk hali çok cırt bir renkmiş. Adem'in saçı, sakalı fazla uzadığı halde tipi de başladığı haline göre daha iyi olmuş.

Yalnız nasıl bir kıyafet sponsoru seçmişler. Tişörtler sıcak su yüzü görmediği halde çok yıprandı. Renkleri değişiyor, çekince yırtılıyor. Keşke yarışma için daha iyi tişörtler üretselerdi. Deniz suyunu hesaba katmadılar herhalde. Ama yarışmacıların tişörtlerini üretip satarlarsa Adem'in tişörtünü gri/kurşuni renkte alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…