SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Bencede ilk zamanlarki furkan değil her geçen gün daha antipatik daha herşeye karışır çirkin bir hal alıyor
Burdaki mesajlarima bakicak olursak mesela furkani şampiyonluk adayı göstermisim ilk başta şuan tamamen zıt fikirdeyim bu kadar antipatikleşen bi insan olamaz

Başlarda ademin adı dahi geçmiyoken şuan o şampiyonluk adaylarımdan birisi :KK45:

Burdaki mesajlarima bakicak olursak mesela furkani şampiyonluk adayı göstermisim ilk başta şuan tamamen zıt fikirdeyim bu kadar antipatikleşen bi insan olamaz

Başlarda ademin adı dahi geçmiyoken şuan o şampiyonluk adaylarımdan birisi :KK45:

Survivor daha yeni baslıyor aslında. Acıkıp yorulmaya başladılar ve gercek karakterleri çıkıyor

Survivor daha yeni baslıyor aslında. Acıkıp yorulmaya başladılar ve gercek karakterleri çıkıyor
Bazı isimler daha cok sorumluluk alsa göz önüne çıkabilse artı performanslarını yükseltse şampiyonluk adayı olabilerler ama etliye sütlüye karışmim diyerek ön plana çıkamıyolar zaten bide performansta yok elenip giderler bu gidişle :KK48:

Furkan iyice kendini birsey sandi ademe atarlaniyor bide adam bi vursa yamulacak disarda yapamaz yemez tabi acayip sinir oluyorum furkana hayatimda hic kimseye bu kdr uyuz olmadim ben ya :KK70:

furkan ademe kimsin oğlum sen diye bağırıyor. dışarda olsa hazırola geçer, tabi biliyor ki dokunduğu anda diskalifiye olur.
yahu karşındaki dünya şampiyonu boksör. kime kafa tutuyorsun. bide furkanın önüne geçip tutmaya çalışıyolar.
sürekli zıp zıp parkurda bile tahammülüm edemiyorum.
şampiyon belli adem. karakter, güç, centilmenlik. çocuğu c.tesi gecesi güç parkurunda pert etti bencil ünlüler, sakatlanmasını bile önemsemediler. semanın artisliği o parkurda netleşti. yenildikçe hırsından yerlerde sakatlandım diye yuvarlandı.
tarık sedatla takıldıkça ona benzemeye başladı.
şahika kavga etmiyor, hala kavgaya uğraşıyorlar. oyun kazansa da, özür dilese de kavga ediyorlar. açlıksa hepsi aç. gönüllüler en aç.
herhalde izlendiklerini o kafayla unutuyorlar.

furkan ademe kimsin oğlum sen diye bağırıyor. dışarda olsa hazırola geçer, tabi biliyor ki dokunduğu anda diskalifiye olur.
yahu karşındaki dünya şampiyonu boksör. kime kafa tutuyorsun. bide furkanın önüne geçip tutmaya çalışıyolar.
sürekli zıp zıp parkurda bile tahammülüm edemiyorum.
şampiyon belli adem. karakter, güç, centilmenlik. çocuğu c.tesi gecesi güç parkurunda pert etti bencil ünlüler, sakatlanmasını bile önemsemediler. semanın artisliği o parkurda netleşti. yenildikçe hırsından yerlerde sakatlandım diye yuvarlandı.
tarık sedatla takıldıkça ona benzemeye başladı.
şahika kavga etmiyor, hala kavgaya uğraşıyorlar. oyun kazansa da, özür dilese de kavga ediyorlar. açlıksa hepsi aç. gönüllüler en aç.
herhalde izlendiklerini o kafayla unutuyorlar.
her kelimene katılıyorum tarık sedatın dolduruşuna geliyor kendi gibi yaptı sakin adamı
tarık gibi sakin birinin şahika gibi sakin birine bağırması çok şaşırtıcı adada ki en sakin iki insanın tartışması herkesin ne kadar birilerini doldurduğunu gözler önüne seriyor
sedatr atarlı giderli performansım iyi diye geçiniyor ama çoğunda şansa alıyor
furkan artık acayıp itici olmaya başladı kendini bir şey sandı 2 oyun aldı diye serhatla ikisi acayip itici ve serhat iyi gazlıyor
attan alttan millet yokken serhatın agzı hiç durmuyor fiştekliyor furkanı ilhanıda fişteklemeye çalışıyor ama ilhan bu yemez
bence furkan gitsin gerçekten tahamül edemiyorum sedat da gitsin artık
adem furkana bi koysa beyni burnundan akar artistlik yapıyor
saygılı olmayı büyüklerinden öğreneceksin diye sadine laf sokan furkan geçip ademe sen kimsin diyor
asıl sen kimsin havuç sebzegiller :)
bende başından beri gönüllüleri tutuyorum çünkü sözde ünlü olan takım ki orda bi ünlü varsa oda ilhan bi de tarık mengüçü bilirim kimseyi bu zaman kadar ünlü diye tanımadım o sözde ünlüler biz ünlüyüz diye bi egolar bi gönüllüleri ezmeler kendi aralarında onlar kadar ünlü olmayan ademle sabriyeyi keza şahikayı ezmeler dışlamarak derken kendilerini bi şey sandılar hep itici oldular o yüzden gönüllüler takımını seviyorum onlar oyun alamayınca üzülüyorum :)
ünlülerden sevdiğim adem ve şahika
tarık mengüçü de seviyordum ama onun bir survıvor olmadıgı aşikar adaya neşe katsın diye getirilmişti fakat sedatın çok gazına geliyor

furkana ya he he diyorum :KK70: ne kdr ilginc sema serhat ve ilhan mansızı goturuyor ve acıklama yapıyor sanki kim neden goturdugunu bilmiyor:) en iyisini elif yaptı 4 kız gidiyolar ohh:)

ademi delirtti eserede yaptılar sonra bize ingilizce kufur ediyosun bilmemne dediler insanları cileden cıkartıyolar

Aynen. Adem yarısıyo bitanesi bagırıp destek vermiyo laf söyleyince de ayaga kalkmak zorundamıyız diyolar.
Kimse tebrik etmedi deyince, serhat tebrik etmek zorundamıyız diyo e havuc sabriye tebrik etmedi diye bi ton goygoy yaparken ona laf yoktu.
Eseri yediler sıra ademde. Şimdi küfür etti diye olmaz olsun senin gibi olimpiyat sampiyonu diyo gerzek. Sen onun attıgı sümük olamazsın vitaminsiz solucan. Ay cok sinir oldum.

Ay artik unlulerden sadece Adem,Sabriye,sahika kazansin gerisi kazansin istemiyorum buz gibi sogudum hepsinden.Bune ya ben burda gerim gerim gerildim ilk defa bir survivor izliyorum fanatigi oldum :KK49:

Aynen. Adem yarısıyo bitanesi bagırıp destek vermiyo laf söyleyince de ayaga kalkmak zorundamıyız diyolar.
Kimse tebrik etmedi deyince, serhat tebrik etmek zorundamıyız diyo e havuc sabriye tebrik etmedi diye bi ton goygoy yaparken ona laf yoktu.
Eseri yediler sıra ademde. Şimdi küfür etti diye olmaz olsun senin gibi olimpiyat sampiyonu diyo gerzek. Sen onun attıgı sümük olamazsın vitaminsiz solucan. Ay cok sinir oldum.
Nede olsa tutuyolar deyip saydiriyor adama yakalasa bi yumrukla indirecek ama degmez ya nasil bi tipmis bu furkan cok simartmislar bunu ufacik sey ettigi laflara bak

X