SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Survivor aglama duvarina dondu resmen sirasiyla hepsi magdur edebiyati yapti berna haric berna gider kesin :KK70: hele sabriye hep halka oynuyor surekli beni disladilar diyor ama bunu yaratanda kendisi kimse onu dislamiyor o herkese tersleniyor oyunlarda desen hirs yok yuruyor resmen ben samimi bulamiyorum sabriyeyi hic :/

Ben izlerim amma hemen değil...
Çok kalabalık olunca sevmiyorum kim kimdir bilemiyorum :KK66: :KK66:

İlhan Man(a)sız agresif..
Sabriye hep ağlamaklı...
Erdi Kesinlikle gitmeli...

İlk tespitlerim bunlar...

Haaa birde benim annem de acayip izliyor....
Bayağı anne programı olmuş :KK66:

Purkinj Purkinj ,
öncelikle hakkımdaki güzel sözleriniz için teşekkür ederim, evet her tepki yorumunu okumamış olabilirim, görmediklerim olmuştur mutlaka, birden ne oluyor diye girinceye ilk gözüme çarpanlara göre yorum yaptım, topikte başka bir yorumumda Kazen'in ince espri anlayışını bildiğimden, esprili bir yaklaşımdır diye ifade etmeye çalıştım, Kazen'in kırmak için yazmadığını anlatmaya çalıştım kendimce.

Kazen yeniden bir açıklama getirerek durumu anlatmaya çalışmış.

Oluyor böyle şeyler, bazen karşılıklı yanlış anlaşılabiliyoruz, lütfen kırılıp üzülmeyin, inanın ben direkt sizin için yazmadımHoppa
Bende iyi akşamlar diliyorum:KK36:

Son düzenleme:
Ah Sabriyeyi de seviyorum ama gercekten yarislarda cok kötü. Kendini de ifade edemiyor. Cocuk gibi küsüp surat asiyor. Ama cok guzel kiz ya. Ben onun yerinde olsam survivorla falan ugrasmam. Fotomodel olsa daha iyi is yapar. Kendi iyiligi icin elenmesi lazim malesef.

ben cocuktan izleyemıyorum kı, kimler var bılıyorum ama ızlemedıgım için karakterlerını bilmediğim için bişi diyemıycem. he bi erdi midir ne halttır onu hemen çözdüm mesela
tam bi numaracı tipoş

Bu nasıl oy isteme arkadaş. Oy istemiyorlarda iş istiyor gibiydiler :/ Bölüm başına para aldığınız doğru demek.

Sabriye bi tuhaf o gitsin. Ağlayıp duruyor horozlanmaya gelincede üstüne yok. Kızım diye konuşuyor bi çeki düzen ver kendine kaç kişi izliyor seni.

Sedat'a çocuğundan ötürü sempatim var yükü gerçekten özel ve ağır gitsin istemiyorum o yüzden. Şahika hanfendi, berna olmasa da olur ama sıra onda değil.

Ayy bide berna dedi ya benim potodan adım çıkmamalıydı en iyi 3. Bayanım. Ula zaten 5 kişisiniz biri potoda diğer ikisi en iyi 2 bayan bi şahika kalıyo onuda furkan diyecekti. Berna da hesap kitap bölümü iptal:)))

Bence berna gider çok antipatik geliyor bana

Furkan da ayni dizideki gibi tam mixer. Cok fena bisey. Nefret ettirdi resmen kendinden.

benim 10 yaşındaki oğlum bile karşısındaki ile kavga ederken fiziksel özelliklerinden vurmaması gerektiğini biliyor..
maymun, orangutan ilkokul seviyesinin bile altında..

evımde tv yok,oyumu tarık mengüçe verdim,kazen zahmet etmiş,kıymet vermiş,bende oyumu kullandım

Şahika gitmesin ya o kız çok naif. Sedat gider inşallah, hiç sanmıyorum ama. muhtemelen Şahika veya Berna gider. Sabriye ile Sedat'ın reytingi var.

Furkan felaket bir yancı. İlhan ve Serhat'ın güdümünde tamamen.

Sema'yı takdir ediyordum ama şaşırttı beni.

Eser de gittiğinden kalan en yakışıklı kontenjanından Gökhan'ı destekliyorum artık. Ogeday da küçük kardeşim gibi geliyor ya, çok efendi çok temiz bir çocuk.

Erdi'nin performansına nazar değdiği açıklamalarına çok güldüm, he ondandır Erdi ondandır :KK70:

Sema iyiydi, hoştu başlarda. Sonra Türk atletlerinin klasik egoistlik hastalığına yakalandı. Aman yarabbim izlerken sinir oluyorum o kadına. Nagihan en azından zayıfları tolere ediyordu. Bu dokunulmazlıkta bile bilerek bırakıyor. Nerede sporcu ahlakı? Bir de Eser'e çok üzüldüm ben. Bipolarmış, sanıyorum madde bağımlılığı da var. Arkasından "ben beceriksiz adama ne oyun hediye etcem, kız halimle savaşıyorum" dedi. Hem kadınları aşağıladı. Hem hastalığı zayıflık olarak değerlendirdi. Çok belaltı. Nefret ediyorum o kadından.

Aynı zamanda Furkan'dan da bayağı tiksiniyorum. Sürekli atarlı. Eller kollar. Ayağın yarık he anladık Furkan he tamam sensin ok. Yancılığın kitabını yazıyor.

İlhan eskiden de böyleydi. Fenerliydim, ortamlarda ıyy ilhan mı derdim ama gizliden aşıktım kendisine :KK70: Şimdi de ne kadar şımarıklık, kabalık yapsa da yine gizliden hayranım. Adamda şeytan tüyü var sanırım, negzl surat yahu o öyle :p

Ademi seviyorum ben. Performansı yükselir umarım. Adam şovalye gibi korkuyor Sabriye'yi. Bir de yorumları falan efendice, dürüstçe. Seviyorum şimdilik.

Gönüllülerde de Ogeday aşırı tatlı bir çocuk. Kardeşime çok benzetiyorum tavırlarını falan. Her konuştuğunda dönüp eşime "ne güzel yetişmiş çocuk maşallah" diyorum babanneyim sanki :KK70: Naiflik pek iş yapmıyor bu tip yarışmalarda ne yazık ki, yoksa çok iyi yürekli, saf pıtırcık bir oğlan.

Berna Keklikler de konuşmasından ötürü sempatik geliyor ara sıra. Tam troll. Öyle trolleyen tipler lazım bu tip reality showlarda. Semih eksikliği çok hissediliyor çünkü. Bulut-Erdi çekişmesi yapılacak sanırım ama Erdi çok fos tabi ki. Kurşun dökecekler ona :KK70:

Sadece konsey ve kavgalara bakıyorum. Yarışmalar çok sıkıcı ve beni hiç ilgilendirmiyor açıkçası. Bana kavga lazım :KK70:

X