Sema iyiydi, hoştu başlarda. Sonra Türk atletlerinin klasik egoistlik hastalığına yakalandı. Aman yarabbim izlerken sinir oluyorum o kadına. Nagihan en azından zayıfları tolere ediyordu. Bu dokunulmazlıkta bile bilerek bırakıyor. Nerede sporcu ahlakı? Bir de Eser'e çok üzüldüm ben. Bipolarmış, sanıyorum madde bağımlılığı da var. Arkasından "ben beceriksiz adama ne oyun hediye etcem, kız halimle savaşıyorum" dedi. Hem kadınları aşağıladı. Hem hastalığı zayıflık olarak değerlendirdi. Çok belaltı. Nefret ediyorum o kadından.
Aynı zamanda Furkan'dan da bayağı tiksiniyorum. Sürekli atarlı. Eller kollar. Ayağın yarık he anladık Furkan he tamam sensin ok. Yancılığın kitabını yazıyor.
İlhan eskiden de böyleydi. Fenerliydim, ortamlarda ıyy ilhan mı derdim ama gizliden aşıktım kendisine
Şimdi de ne kadar şımarıklık, kabalık yapsa da yine gizliden hayranım. Adamda şeytan tüyü var sanırım, negzl surat yahu o öyle
Ademi seviyorum ben. Performansı yükselir umarım. Adam şovalye gibi korkuyor Sabriye'yi. Bir de yorumları falan efendice, dürüstçe. Seviyorum şimdilik.
Gönüllülerde de Ogeday aşırı tatlı bir çocuk. Kardeşime çok benzetiyorum tavırlarını falan. Her konuştuğunda dönüp eşime "ne güzel yetişmiş çocuk maşallah" diyorum babanneyim sanki
Naiflik pek iş yapmıyor bu tip yarışmalarda ne yazık ki, yoksa çok iyi yürekli, saf pıtırcık bir oğlan.
Berna Keklikler de konuşmasından ötürü sempatik geliyor ara sıra. Tam troll. Öyle trolleyen tipler lazım bu tip reality showlarda. Semih eksikliği çok hissediliyor çünkü. Bulut-Erdi çekişmesi yapılacak sanırım ama Erdi çok fos tabi ki. Kurşun dökecekler ona
Sadece konsey ve kavgalara bakıyorum. Yarışmalar çok sıkıcı ve beni hiç ilgilendirmiyor açıkçası. Bana kavga lazım