- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
Etiket filan yaptığımı hatırlamıyorum yanlış hatırladınız galiba
Ayy ben de yanlış etiket yapmışım pardon ya Helena olacaktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiket filan yaptığımı hatırlamıyorum yanlış hatırladınız galiba
Önemli değil baya benziyor nickler zaten bende fazladan r var neyse ben de eserciydim gitti ademe döndüm merak edenlere duyurup gidiyorum
Açlık gibi gelmedi pek bana
O krizler falan
Akla değişik şeyler getiriyor
Kendi blogunda marijuana kullandığını falan anlatmış. Bana da aclık krizi gibi gelmiyordu hiç valla.
acun da bunu goze alırmı acaba onuda dusunuyorum oyle dikkatsiz bir adam da degil haniYani belli zaten
Bayilmalar, sinir krizleri..
En basiti sigara içen adam bıraktığı zaman
Cildiracak gibi oluyor
Onun kide o hesap.
Ufku açılmış insana örnek sen misin?izlemiyorum
bbc'nin belgeseli planet earth 2. sezonu çıktı duyrulur. az izleyin ufkunuz açılsın.
semih'in yorumlarını izleyerek anca ufkunuz kapanır (ablam sağolsun hastası kendisinin aşıkı hatta adamın adını öğrendim)
acun da bunu goze alırmı acaba onuda dusunuyorum oyle dikkatsiz bir adam da degil hani
Valla finale kadar giderdi kendini yakti bi bakimaYapabilir diye dusunmuslerdir
En azından denemesi istenmiştir
Sonuçta yapabilseydi
Desteklenen bir yarismaciydi.
Ratingi iyi yani :)
Ona bakmislardir.
Onu da izleriz survivorı da siz merak etmeyin kimin ne izleyerek ufkunu açmayı tercih edeceği size kalmadı sizi ne ilgilendirir ki siz bu üslupla bana pek ufkunuz açık gibi de gelmediniz yani kusura bakmayın amaizlemiyorum
bbc'nin belgeseli planet earth 2. sezonu çıktı duyrulur. az izleyin ufkunuz açılsın.
semih'in yorumlarını izleyerek anca ufkunuz kapanır (ablam sağolsun hastası kendisinin aşıkı hatta adamın adını öğrendim)
Hakkaten yaa. Çok saçma geldi bana açlık bahanesiyle gitmesi. Şimdi anladımAçlık gibi gelmedi pek bana
O krizler falan
Akla değişik şeyler getiriyor
Sizin izleyip izlemediğinizi de sormadık ayrıca yazmak zorunlu değil sayın ufku açıkizlemiyorum
Hakkaten yaa. Çok saçma geldi bana açlık bahanesiyle gitmesi. Şimdi anladım
Canim o teknede geçirdiği kriz sonrası
İnmislerdi ya takimdakiler
Sakinlestirmeye çalışıyordu
Orada ben dedim bunun ki açlık falan değil :)
Belliydi yani
Titriyordu, vücut istiyor olmayınca
Bas edemiyordu.
Sizin izleyip izlemediğinizi de sormadık ayrıca yazmak zorunlu değil sayın ufku açık
yoo benim izleyip izlemediğimi gayet de sordunuz.
bana bildirim geldi ondan yazdım.
neden bütün üyelere siz nat geo izliyosunuzdur ama survivor'da ne düşünüyorsunuz diye bildirim yolladınız o zaman? buna inanmıyor gibi. evet survivor izlemeyen belgeselden zevk alan insanlar var siz kendinizi zorlayarak o kalıba giriyorsunuz diye yok sanmayın.
bildirim atmasaydınız hepimize o zaman alakası olan kişiler yazardı sadece.
sonra bunlar kurmaca düzendi kandırdılar bizi diye isyan ediyor insanlar ben de eğleniyorum. :)
Offfff o kadar zekisin ki , böyle zeka dolu, nuktedan mesajlarrrr yazıp , bizim gibi basit kişilerle eğleniyorsun.yoo benim izleyip izlemediğimi gayet de sordunuz.
bana bildirim geldi ondan yazdım.
neden bütün üyelere siz nat geo izliyosunuzdur ama survivor'da ne düşünüyorsunuz diye bildirim yolladınız o zaman? buna inanmıyor gibi. evet survivor izlemeyen belgeselden zevk alan insanlar var siz kendinizi zorlayarak o kalıba giriyorsunuz diye yok sanmayın.
bildirim atmasaydınız hepimize o zaman alakası olan kişiler yazardı sadece.
sonra bunlar kurmaca düzendi kandırdılar bizi diye isyan ediyor insanlar ben de eğleniyorum. :)
Evet canım sıkıldı herkese tek tek bildirim gönderdim sizde deneyin bakalım bildirim göndermeyi oluyo mu :)) ufkunuz ciddi anlamda açıkmiş