- 30 Aralık 2009
- 22.581
- 87.572
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi anlamda bu bildirimi benim gönderdigimi mi düşündünüz?Cannibal hanım, az önce bildirim geldiği için buradayım. Açıkçası evde televizyonum yok. İzlemeğe vaktim de yok. Olsa bile seçtiğim programları ve filmleri internet üzerinden izliyorum. Survivor bunlardan biri değil, herkesin zevkine saygı duyuyor ve bunun nedenlerini detaylı anlatmak istemiyorum.
Sadece bildirimde yazan cümleniz çok itici geldiği için cevap yazıyorum. Hepimizin ne izlediğini nereden biliyorsunuz. Bildirimde ki hepiniz national geographic izliyorsunuz yargı cümlesi hiç hoş değil. Kaldı ki bu konunuz neden bana bildirim olarak geliyor. Sanırım bunu da moderatörler cevaplamalı. Hangisinin bilgisi dahilinde bilmiyorum.
Baştan aşağı tasvip etmediğim bir durum. Belirtmek istedim.
Herkese iyi günler dilerim.
Bildirim geldi diye yorum yazma zorunlulugunuz yok kiCannibal hanım, az önce bildirim geldiği için buradayım. Açıkçası evde televizyonum yok. İzlemeğe vaktim de yok. Olsa bile seçtiğim programları ve filmleri internet üzerinden izliyorum. Survivor bunlardan biri değil, herkesin zevkine saygı duyuyor ve bunun nedenlerini detaylı anlatmak istemiyorum.
Sadece bildirimde yazan cümleniz çok itici geldiği için cevap yazıyorum. Hepimizin ne izlediğini nereden biliyorsunuz. Bildirimde ki hepiniz national geographic izliyorsunuz yargı cümlesi hiç hoş değil. Kaldı ki bu konunuz neden bana bildirim olarak geliyor. Sanırım bunu da moderatörler cevaplamalı. Hangisinin bilgisi dahilinde bilmiyorum.
Baştan aşağı tasvip etmediğim bir durum. Belirtmek istedim.
Herkese iyi günler dilerim.