SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Sedat kadar iticisini ömrümde görmedim ay bu nasıl kompleksli bir adam ya. Zamanında buna cok abilik taslamıslar herhalde ki bu kadar takıntılı.
Bir de kendi cok küçükmüş gibi acuna da abi diyor. Abi kelimesini duydukça çürüyorum.

Ademmm i destekliyorum. Turabiyle cok zıt karakterleri ama cok sevimli cok sıcak ya. İzlerken böyle ay canım yaa kıyamam yaa ne tatlı yaa diye izliyorum Ama yarısmaların sonunda eğer puzzle varsa aha diyorum adem bunu beceremez Yapamıyor puzzle oyunlarını kıyamam ya

İlhan mansızın kıçını çıkara çıkara dikilmeleri cok komiğime gidiyor

Serhata başlarda Ademe cok yürüdüğü için aşşırıııı gıcık oluyordum su aralar o kadar gıcık olmuyorum.

Furkan ve tarık mengüç inanılmaz yancılar. Furkan aynı zamanda aşırı dedikoducu.

Berna öztürkü gördükçe aklıma mesut özil geliyor. Ademin cok dedikodusunu yapıyor sulu boyaya dönmüş kafasıyla.

Berna keklikleri sevimli buluyorum.

Erdiye yorum yapamıcam ama yarısırken eğleniyorum

Gökhan elif cok itici ve cok koca sesliler.

Ogeday eh...

Pınar nefretlik.

Şahika salına salına gezmeye gelmiş. Saçları da hiç yıkanmıyor gibi değil.

Falan fıstık işte.

Sanırım son 4 senedir ciddi anlamda oturup bu yarışmayı izlemiyorum ama Acun 'un hep aynı tipte insanları 1.yaptığını düşünerek Adem 1.olur diyorum.

Yarışmalar da performansı nasıl onu bile bilmiyorum ama izlediğim ilk bölüm ve geçmiş senelerde aynı tiplerin 1.olması nedeniyle Adem diyorum, sadece farazi bir tahmin

İlhan niye oyke
İlhan niye öyle duruyor hakkaten ya
Göbeği var da onu mu içeri çekmeye çalışıyor

Bu yarışmaları cok fazla kafaya takıp 7 24 düşünmek izlemek tabiki yanlış bunu kesinlikle desteklemiyorum ama günün stresini atmak dizi izlemek yerine spor içeren bi yarışma izlemeyi tercih ediyo olabiliriz ki başlıkta belli burda ne konuşulduğu takip etmiyosaniz buraya girip ay ben izlemiyorum tarzında yazı yazmak saçma değil mi ben ilgi alanım olmayan sayfayı açmam başlıkta belli çünkü survivor konu başlıklı yerde bilimsel tartışmalar olmuyo haliyle

bu seferkilerden hiç izlemeye değer biri yok,ilhan mansız'ı tutayım illa tutmam gerekiyorsa o da hemşehrim diye yani

Bu yıl elemelerde sms birincisi cıkmıyor. Eğer yine eski sistem olsaydı ve adem 1.cıksaydı o zaman görürdüm o yancıları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…