Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz kazen abioldu mu anket ama mecbur sildim oylarınızı ...
Erdi fanı var mı burda ya? Neden Erdi fanı olunur sormak istiyorumYahu sosyal medyada gördüm, erdi fanları Bulut'un gelmesini haksızlık , adaletsiz buluyor. Gerçi haksız da değiller ama ortalık karışır, birinci olamaz
Adem sabriye yüzünden ama sabriye katlanılacak bir kadın değil ya sürekli ağlıyor ağlamadığı zamanlarda da sürekli erkek gibi kes sesini ağzını yırtarım yok haddini bil sen kimsin bu ne yaÜnlüler çok egolu, Adem ve Sabriye niye dışlanıyor anlamıyorum bende. Havuç da yapıyor bunu. Adem hakkında konuşuyordu konsey öncesi
O yüzden oy verenleri merak ediyorum ama nette varErdi fanı var mı burda ya? Neden Erdi fanı olunur sormak istiyorum
Teşekkürler efenim iyi oldu ben ilhan ve buluta verdim oyumuoldu mu anket ama mecbur sildim oylarınızı ...
Keşke bu konuya yazarak değerli vaktinizi de çalmasaydıkAllah'a şükür oylayacak kadar takılmamış gözüm :)
E ama herkeşler belgesel izliyor canım bilmiyormusun raytinglerde kim 1. yapıyorsa artıkKeşke bu konuya yazarak değerli vaktinizi de çalmasaydık
Bizde izlemiyoruzE ama herkeşler belgesel izliyor canım bilmiyormusun raytinglerde kim 1. yapıyorsa artık