Canım bence varya serhat girseydi kesin giderdi.o şirreti kim desteklesin adam feci şirret bişey. Insanlar adamin bu yüzünü bilmedikleri icin baslarda oy verebilirdi ama suan mümkün degil zannetmem yani :) iste adem sabriye falan aptallik etti.serhati koyacaklardi yalnış yaptilar.ama onlarda oy potansiyeli olaylarını düşündüler galiba.kalabilmek icin sema yazdılar. Insallah sema defolup gider de o fantastıs grup ta anlar neyin ne olduğunu
serhatın fulbolcu fanları olur diye söylememiş olabilirker bence o yüzden sema demiştir adem
adem bu güne kadar kimi potaya koyduysa gittiler sedat pınar :)
inşallah sema da gider ve darısı serhata olur
pis çete 4 lüsü kendilerinin adı yazılmaz diye onca dokunulmazlıkta bu kadar kasmadı şimdi sıra onlarada geldi gönüllülere aferim şu pis çeteyi potaya sokturdular sonunda ademle berabaer tabiki
dün aksam oyundan sonra ilzmeedim ama ademin kazanmadsını çok istedim keşke ilk dokunulmazlıgı da adem almıs olsaydı da sahika yazılmasaydı şahika naif bi kız üstüne çok gidiliyor bazen yavas evet ama elinden geleni yapıyor bence
ve gerçekten tugcenın 2 defa fiziksel temasına ragmen acun nasıl sakin kaldı ceza vermedi anlamış değilim şahıka topa vuruyordu bı an arkadan sarılmıs kıtlemiş tugceyı gorüntülerde bu şekilde gördüm tamam tugceyi kitlediği için tugce bunalmıs sinirlenmiş olabilir ama top atıp iteklemesi o kadar tepki vermesi çok acayipti tuğçe artık çok konuşmaya bilir kişilik yapmaya ve içinde ki cadolozu çıkarmaya basladı şahikaya o anda gerçekten çok üzüldüm ve şahika sonra el koldan dolayı tuğçe laf etti diye elini kolunu hep çekti uzak durarak oynadı başkası olsa 2. ihtarda oyun dışı olacak tuğçe diye tüğçenin üzerine üzerine gider onu daha çok sinir edip olay çıkarmasını sağlar şahikanın gerçekten temiz bir kız olduğuna inanıyorum
ademi resmen pasif oyuncu yaptılar ki bence adem çok güzel sayılar atardı resmen kendi tarlalaarı gibi oyuncu çıkarıyorlar potayı belirliyorlar bu pisli dörtlü ona uyuz oluyorum
ayrıca kelşme s.tük değil söylediği kelime o.rpsu arkadaşlar survıvor haftasonunda biraz yumuşaltmışlar tekrar izleyin dudak okuyun o sarfı çıkıyor semanın ilk ağzından sema tam bir karaktersiz nasıl yan çevirdi sabriyenin üstüne atmaya çalıştı sonrada yok sen dedin demiyorum dedi o arada acunda sen dedin demiyor sabriye dedi ama bariz lafının ilk girişinde sabriye dedi bende onun arkasına ona istinaden dedim diye kıvırdı resmen iki defa i,zledim o konuşmayı
sema yalanları sıraladı ama düzgün sıralayamadı herkes nasıl kıvırdığını gördü umarım oy falan gelmezde su sema elenir valla sabriyeyi desteklemesem de şahikayı da keza sırf sema gitsin diye oy atasım geldi ikisinede
sehratı yazmaları bencede serhattan habersiz değildir sakatlandı vs ailesini özledi ya da beni yazın ben zaten gitmem fanlarım var fenerbahçeden diye düşünülmüş olabilir ama strateji olarak ilhanı yazsalardı o zaman sabriye ve şahika kesin giderdi bunu düşünemediler
serhatın gideceği günü iple çekiyorum ve inşallah gidişi ademin elinden olur ah ah eser şu serhatı dövüp gideydi keşke :)
hele dün akşam burçağın parmağım parmağım diye zıplamasına çocuk gibi takılmasına ne demeli gülmekten yıkıldım resmen oyun içinde 5 yaşında ki çocu gibi mızmızlandı burçağın gitmesi farz oldu bence
orada burçakla bernanın yerni değiştireceklerdi berna uzun tmm kale olur ama uzunluğuyla iki uzun tuğçe ve berna sayıları rahat atarladı ve berna az biraz yırtık olduğu için topu iyi saklar iyi alırdı
bernayı pasifleştirmelerine anlam veremiyorum sevmesem de berna iyi bir oyuncu burçağa ve bence tuğçeye de on basar