Aynen yaSurvivorcular nerdesiniz,başladııı
Not:eda çok iticisin ya ,konuşurken bir de ağzı yüzü kayıyor,sinir oluyorum
Bende hayatta birakmamMerhana kızlar nasılsınız
Bu akşam eleme olmayacak mı yarına mı kaldı. Kara sevdayı bırakamam kiii
Aynen komik oluyor :)Yunusun yarış sonlarında gunçe ç ile demesi ne itici ya koskoca adamdaki hallere bak
Aynen oyunu kazandı sonuçta. Ilkini kaybetmiş galiba orayı görmedim. Nihal oynadımi sonuna doğru açtım. Evde yoktumYine semihe laf sokma cabalari prim yapmaya calisiyorlar cok komikler
Yok canim oynamadiAynen oyunu kazandı sonuçta. Ilkini kaybetmiş galiba orayı görmedim. Nihal oynadımi sonuna doğru açtım. Evde yoktum
Aynen yaa bide bunu her zaman yapmak zorunda mıYunusun yarış sonlarında gunçe ç ile demesi ne itici ya koskoca adamdaki hallere bak
Birde yandan sürekli akıl veriyor. İnsan çekinir bira. Oynamiyorsun bari sus :))Yok canim oynamadi
Zaten onun anca çenesi oynuyo
evet canim ilkini kaybetti ama ikinciyi aldi semih en azindan bir tanede olsa sayi getiriyor hic sayi alamayanlar var hele nihal oyun oynamiyor en cok sesi cikan o oynamadi bugunde tabiki :))Aynen oyunu kazandı sonuçta. Ilkini kaybetmiş galiba orayı görmedim. Nihal oynadımi sonuna doğru açtım. Evde yoktum
Aynen yaa.Birde yandan sürekli akıl veriyor. İnsan çekinir bira. Oynamiyorsun bari sus :))
Az önce ki konuşmayı duydun mu yine semihi suçlu cikaracak. Nihal di galiba sesi duydum 8 tane tutsaydin bari diyor.evet canim ilkini kaybetti ama ikinciyi aldi semih en azindan bir tanede olsa sayi getiriyor hic sayi alamayanlar var hele nihal oyun oynamiyor en cok sesi cikan o oynamadi bugunde tabiki :))
Ay şu çocukların üzerine gittiklerce ben geriliyomNihal costu yine
Ay hiç sorma antipatik arkasindakilere güveniyorAy şu çocukların üzerine gittiklerce ben geriliyom
Hata Aylin de niye battaniye yi gizem kerimoglu nun yatağına koyuyor ki kavgalı sonuçta onlar anlasamiyorlar. Gizem haklı yani kizmakta nihale Nihal de Ayline kizsin :)Nihal costu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?