Aaa iyi olmuş hatta her gün olabilir bence mahsuru yok :)Bugün konsey yok galiba. Çarşamba günü de var yarışma.
Şu efecanla serkay çok terbiyesiz semihin bayılmasını bile alaya aldılar dün semih iyi sabrediyor bence onlara nihalde mikser sürekli ortalığı karıştırıyor semih hepsini göndersin adadan inşallah
Bende fragmanda neden konseyi göstermediler diyordum .Bugün konsey yok galiba. Çarşamba günü de var yarışma.
Bence de tek başına hepsine yetiyor maşallahBence de öyle ama Semih iyi ilgileniyor onlarla .
Nihal normalde performansından ötürü ilk yazılması gereken kişiyken , bir gruba dahil olmanın getirisini yaşıyor resmen , bakalım nereye kadar sürecek .
Hmmm anladım canım. çarşambada kara sevda var ya niye böyle yaptılarsaBu haftadan itibaren tv8 yayın akışında gördüm.
Ahhh bendeSelam kızlar bende survivorciyim gönüllüler takımı bildiğin pert semih inşallah yarin birinci olur semih ve gizem hariç herkese gicigim o takimda.
Ben deSelam kızlar bende survivorciyim gönüllüler takımı bildiğin pert semih inşallah yarin birinci olur semih ve gizem hariç herkese gicigim o takimda.
Ben desemih ve gizem kerimoglu hariç.
aynen bastan beri cok itici geliyor banadaSurvivorcular nerdesiniz,başladııı
Not:eda çok iticisin ya ,konuşurken bir de ağzı yüzü kayıyor,sinir oluyorum
iyi aksamlar canim eleme yarin sanirim carsambada olacakmis artik :)Merhana kızlar nasılsınız
Bu akşam eleme olmayacak mı yarına mı kaldı. Kara sevdayı bırakamam kiii
Her gün olsa izlenir zaten. Acun fırsatı kaçırmamış yine :))iyi aksamlar canim eleme yarin sanirim carsambada olacakmis artik :)
Ben zaten birtek survivor izliyorum benim icin iyi oldu :) Acun firsatlari kacirmaz zeki adam vesselamHer gün olsa izlenir zaten. Acun fırsatı kaçırmamış yine :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?