• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Şu efecanla serkay çok terbiyesiz semihin bayılmasını bile alaya aldılar dün semih iyi sabrediyor bence onlara nihalde mikser sürekli ortalığı karıştırıyor semih hepsini göndersin adadan inşallah :KK70:

Bence de öyle ama Semih iyi ilgileniyor onlarla .
Nihal normalde performansından ötürü ilk yazılması gereken kişiyken , bir gruba dahil olmanın getirisini yaşıyor resmen , bakalım nereye kadar sürecek .

Bugün konsey yok galiba. Çarşamba günü de var yarışma.
Bende fragmanda neden konseyi göstermediler diyordum .
Ben Poyraz Karayel i izliyorum çarşambaları :63: Neyse artık birini sonra izlerim .

Bence de öyle ama Semih iyi ilgileniyor onlarla .
Nihal normalde performansından ötürü ilk yazılması gereken kişiyken , bir gruba dahil olmanın getirisini yaşıyor resmen , bakalım nereye kadar sürecek .
Bence de tek başına hepsine yetiyor maşallah :D Nihali şimdilik yazmazlar bence de o sekiz kişiyle iyi anlaştığı için yazsalarda oyları yüksektir bence gitmez hemen

Damla can'a yazık ya .Geçen yıl Merve'nin düştüğü duruma düştü.Kız kazanıyor kazanıyor ,ama ödül alamıyorlar.
Gerçi ben ünlüleri destekliyorum ,benim için iyi ama :KK48:
Ama şöyle bir gerçek var ,semih herkesin motivasyonunu bozan bir karakter ,çünkü takım olarak ünlülerden daha güçlüler,dağ gibi adamların hepsi (semih dahil) yılmaz morgule yenildi.Başka açıklaması olamaz yani .
Hee benim gibi ünlüleri destekleyenlerin işine geliyor,daha çok dağılıyorlar ,ödül kazanamıyorlar.Ama olan iyi karakterlere oluyor,ibrahim ve damla can gibi:KK48::KK48:

Survivor çarşamba da çıkıyor artık heheheh .1 ay sonra her gün çıkar

Eda çok samiyetsiz ve yapmacik bence adada hic kimseyi sevdigini dusunmuyorum unluler ilk dokunulmazligi kaybettiginde onun adını yazar kesin :)

semihin amaç ne anlamıyorum,gönüllerin zaten kızları güçsüz ,ohaa damlaya ne işe yarıyor dedi semih bir de ben şooookkk,len damla da olmasa oyunlar 10-3 bitecek :KK48:
Bence semih mantıksız davranıyor doğru şekilde düşünürsek,erkekleri de elerse survivorun hiç tadı kalmaz ,full ünlüler kazanır

Ödül yine yemek değil.
Yazık bunlara :)) zaten hindistan cevizi yiyiyorlar. Sadece meyve olmasaydı iyidi :))

Back
X