- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii bencede ayline kizmaliydiHata Aylin de niye battaniye yi gizem kerimoglu nun yatağına koyuyor ki kavgalı sonuçta onlar anlasamiyorlar. Gizem haklı yani kizmakta nihale Nihal de Ayline kizsin :)
Çarşamba günü de var artık :)Bugun kimse elenmiyor mu ya ://
yok ya ne atakan ıBu sene izlemiyorum kuşum ya sarmadı. Sen kimi tutuyorsun atakanı mı
aaa nagihanların tarafına mı geçtiEda anketlerde 2.görünüyordu ama bunun nedeni sanırım "Nagihan'ı yazicam" demesiydi. Nagihan'ı sevmeyenlerden oy toplayacaktı, onu da kaybetti nagihanlarin tarafina gecerek :)
Kendini bitirdi he he
Bende sevmiyorum kendisiniHakkını yemiyim şimdi cidden güçlü bir yarışmacı![]()
Bu konunun anketinde Seda'nın ismi Sedat diye yazılmış bu arada :)
Gizemin bir suçu yok ki orada hata Aylin de git ona kız değil mi ikisinin anlasamadigini biliyorsun niye Gizemin yatağına koyuyorsun battaniyeyi.nihal kadar geri bir insan yoktur hem hiçbirşey yapmıyor hem yapana car car ötüyor gerek oyun alanında gerek ada da olsun hep bir çeneee
dün akşam yatağını toplamaktan aciz toplayan suçlu oldu niye benim eşyamı oraya koyuyorsun beni muhattap ediyorsun diye aylin e yürüyor
dün bieşey daha dikkatimi çekti semih le gizem k.oğlu barakada yatıyormuş şaşırdım görünce
o kadar herkese muhalefet olup da nasıl onların yanına gidip yatabiliyorlar??
hani baraka yapıyordu valla ben onları kumda ayrı bir yerde yatıyorlar sanıyordum![]()
yok ya ne atakan ı
çakma turabi bence oay hiç sevmiyorum onu çok gıcık
ha bire laf atıyo karşı takıma
ben semih i tutuyorum şimdilik
ama bende hiç izlemiyorum kpss bakıyorum canım.
arada yemek yerken falan açıyorum
izlememene şaşırdım kuzu o kadar bekliyordun heveslebenm sınav olmasa izlerdim
nihal doğuştan hata zatenGizemin bir suçu yok ki orada hata Aylin de git ona kız değil mi ikisinin anlasamadigini biliyorsun niye Gizemin yatağına koyuyorsun battaniyeyi.
Ayy hiç sorma o nihalin çenesi beni benden alıyor doğru, bi susmadi çocuk gibi millet oyun oynuyor o arkada sözde motive ediyor arka plandaki sesini duymaktan gina geldi yanınihal kadar geri bir insan yoktur hem hiçbirşey yapmıyor hem yapana car car ötüyor gerek oyun alanında gerek ada da olsun hep bir çeneee
dün akşam yatağını toplamaktan aciz toplayan suçlu oldu niye benim eşyamı oraya koyuyorsun beni muhattap ediyorsun diye aylin e yürüyor
dün bieşey daha dikkatimi çekti semih le gizem k.oğlu barakada yatıyormuş şaşırdım görünce
o kadar herkese muhalefet olup da nasıl onların yanına gidip yatabiliyorlar??
hani baraka yapıyordu valla ben onları kumda ayrı bir yerde yatıyorlar sanıyordum![]()
O yaptığı Baraka olacak bitirecek mi bakalım.Ayy hiç sorma o nihalin çenesi beni benden alıyor doğru, bi susmadi çocuk gibi millet oyun oynuyor o arkada sözde motive ediyor arka plandaki sesini duymaktan gina geldi yanısemih bi baraka yapmis 4 direkten ibaretmis Nihal öyle diyordu gulesim geldi cidden öyle daha ortada birşey yok ortak barakada yatmayip napsinlar
![]()