Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya bu kadar cafcaflı parkura bile gerek yoktu bu ödül için2 çikolata için yarışacaklar yazık yavv.Bari mantı falan olsaydı![]()
Aynen ya bu kadar cafcaflı parkura bile gerek yoktu bu ödül için![]()
Yeter ki para gelsin hesabı :))acun hepten reklama döktü bu işi, kim reklam verirse onun ürünü işte![]()
Atışı yapamadı ezgi kaybetti.ezgi mi kazandı az öncekını pcden donup duruyor
Ben çok seviyorum ya :) görünce canım istedi kim gidip alacak amapöfff, hayatta snikers için savaşmam, zaten şeker birden yükselip düşeceği için daha da açlık krizine girecekler, hiç bir anlamı yok yani, yemeseler daha iyi
Baklava misal2 çikolata için bu kadar parkur kurmaya ne gerek vardı bari tatli falan olsaydı Allah aşkına öff![]()
Canım o çikolatanın icinde plastik parçaları varmış yeme artık benceBen çok seviyorum ya :) görünce canım istedi kim gidip alacak amaama dediğin doğru onu yiyince daha da acikacaklar :)
Evet ben de okudum maalesef.
Canım o çikolatanın icinde plastik parçaları varmış yeme artık benceben öyle okudum
kediiiiş kimi tutuyosunnNeden acabaaa![]()
Canım o çikolatanın icinde plastik parçaları varmış yeme artık benceben öyle okudum
aaa snickers da mıEvet ben de okudum maalesef.
Haber sitelerinde var canım.Link ekleyemedim.aaa snickers da mı
nerde okudunuz kızlar yemem ben ondan ama şaşırdım yani
Canim milliyetin sitesinde okudum sanirsam, geçenlerde okudum bir suru haber sitesini takip ettigim için net hatirlayamadim galiba orada okudum diye hatırlıyorum , bencede yeme yanı içinde plastik dahi olmasa yemem ben hayatımda o kadar ağır çikolata gormedim insanı komalik eder felaket birşeyaaa snickers da mı
nerde okudunuz kızlar yemem ben ondan ama şaşırdım yani
Gizem kerimoglu kimi yendi oraya dikkat edemedim.Canim milliyetin sitesinde okudum sanirsam, geçenlerde okudum bir suru haber sitesini takip ettigim için net hatirlayamadim galiba orada okudum diye hatırlıyorum , bencede yeme yanı içinde plastik dahi olmasa yemem ben hayatımda o kadar ağır çikolata gormedim insanı komalik eder felaket birşey