Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaSurvivorcular nerdesiniz,başladııı
Not:eda çok iticisin ya ,konuşurken bir de ağzı yüzü kayıyor,sinir oluyorum![]()
Bende hayatta birakmamMerhana kızlar nasılsınız
Bu akşam eleme olmayacak mı yarına mı kaldı. Kara sevdayı bırakamam kiii![]()
Aynen komik oluyor :)Yunusun yarış sonlarında gunçe ç ile demesi ne itici ya koskoca adamdaki hallere bak![]()
Aynen oyunu kazandı sonuçta. Ilkini kaybetmiş galiba orayı görmedim. Nihal oynadımi sonuna doğru açtım. Evde yoktumYine semihe laf sokma cabalari prim yapmaya calisiyorlar cok komikler![]()
Yok canim oynamadiAynen oyunu kazandı sonuçta. Ilkini kaybetmiş galiba orayı görmedim. Nihal oynadımi sonuna doğru açtım. Evde yoktum
Aynen yaa bide bunu her zaman yapmak zorunda mıYunusun yarış sonlarında gunçe ç ile demesi ne itici ya koskoca adamdaki hallere bak![]()
Birde yandan sürekli akıl veriyor. İnsan çekinir bira. Oynamiyorsun bari sus :))Yok canim oynamadi
Zaten onun anca çenesi oynuyo![]()
evet canim ilkini kaybetti ama ikinciyi aldi semih en azindan bir tanede olsa sayi getiriyor hic sayi alamayanlar var hele nihal oyun oynamiyor en cok sesi cikan o oynamadi bugunde tabiki :))Aynen oyunu kazandı sonuçta. Ilkini kaybetmiş galiba orayı görmedim. Nihal oynadımi sonuna doğru açtım. Evde yoktum
Aynen yaa.Birde yandan sürekli akıl veriyor. İnsan çekinir bira. Oynamiyorsun bari sus :))
Az önce ki konuşmayı duydun mu yine semihi suçlu cikaracak. Nihal di galiba sesi duydum 8 tane tutsaydin bari diyor.evet canim ilkini kaybetti ama ikinciyi aldi semih en azindan bir tanede olsa sayi getiriyor hic sayi alamayanlar var hele nihal oyun oynamiyor en cok sesi cikan o oynamadi bugunde tabiki :))
Ay şu çocukların üzerine gittiklerce ben geriliyomNihal costu yine![]()
Ay hiç sorma antipatik arkasindakilere güveniyorAy şu çocukların üzerine gittiklerce ben geriliyom![]()
Hata Aylin de niye battaniye yi gizem kerimoglu nun yatağına koyuyor ki kavgalı sonuçta onlar anlasamiyorlar. Gizem haklı yani kizmakta nihale Nihal de Ayline kizsin :)Nihal costu yine![]()